Şimdi Ara

Yine Red yedim.. Beni aşağıladı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün kıza ondan hoşlandığımı söyledim kız bana senin benden hoşlandığını söylemen bana hakaret git kendine sirkte bul fıstık atsınlar sana demişti. Neden böyle oluyor? Neden? İntihar etmek istiyorum bu ilk defa olmadı 4 defaa oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu dışı özel olmasa trol olduğunu düşünürdüm malesef.

Yukarıdaki arkadaş sonuna kadar haklı.
    Birinden hoşlandığınızı nasıl anlıyorsunuz çok merak ediyorum. Yüzü güzel geldi diye mi sırf? Bir insanı tanımadan ondan nasıl hoşlanabilirsiniz ki?
    İnsan her şeyiyle bir bütündür, dış görünüşü kişiliğinden bağımsız değildir. Bir tablo bile sadece görüntüsüyle değerlendirilemezken bir insanı nasıl sadece bunu baz alarak değerlendirirsiniz aklım almıyor. Tanımadığınız birine açılmayı bu bağlamda son derece mantıksız buluyorum. Bir hata etmişsiniz ve hatanızı görmenizi sağlayacak bir red cevabı almışsınız. Buna sevinmeniz gerek. Ders alıp yola devam etmeniz gerek. Üzülüp yolculuğa son vermek, hatayı başka bir hata ile devam ettirmektir.
  • Kız yüzünden intihar etmek mi? Hem de hakaret eden bir kız yüzünden. Ben de böyle davranış bozukluğu olan insanlardan nasıl hoşlanıyorsunuz onu anlamıyorum. Bana hakaret etse teşekkür ederim, öğrenmiş oldum sizin ne kadar bozuk bir insan olduğunuzu diyip bir daha da görmezdim.
  • Konu dışı özel olmasa trol olduğunu düşünürdüm malesef.

Birinden hoşlandığınızı nasıl anlıyorsunuz çok merak ediyorum. Yüzü güzel geldi diye mi sırf? Bir insanı tanımadan ondan nasıl hoşlanabilirsiniz ki?
    İnsan her şeyiyle bir bütündür, dış görünüşü kişiliğinden bağımsız değildir. Bir tablo bile sadece görüntüsüyle değerlendirilemezken bir insanı nasıl sadece bunu baz alarak değerlendirirsiniz aklım almıyor. Tanımadığınız birine açılmayı bu bağlamda son derece mantıksız buluyorum. Bir hata etmişsiniz ve hatanızı görmenizi sağlayacak bir red cevabı almışsınız. Buna sevinmeniz gerek. Ders alıp yola devam etmeniz gerek. Üzülüp yolculuğa son vermek, hatayı başka bir hata ile devam ettirmektir.

• Yanlış anlaşılmasın, "sizin ne kadar bozuk bir insan olduğunuzu anladım" deme kısmını yüzüne yapmam ben, aynı şekilde hakaret etmezdim. Ondan farkım kalmaz. içimden düşünürüm böyle. Kurtulmuşsunuz, böyle görmeniz lazım. Üzülecek bir durum yok.
  • Hiç bir kız öyle bir şey demez csb.

• o diyen kıza asıl sirkte fıstık atsınlar bu kız milleti neden kendini gönderilmiş son peygamber sanıyor acaba ??
  • ya bende birilerine söylemek istiyorum hoşlandığımı ama hep kararsız kalıyorum kızı görünce, hiç tanımadığın biriyle nasıl söze giriyorsunuz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BDFB2BE8F -- 1 Mart 2019; 11:6:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Egoist türk kızlarıyla ugraşmayın.Tersleyin geçin
  • quote:

Orijinalden alıntı: chtsydn

Konu dışı özel olmasa trol olduğunu düşünürdüm malesef.

sen de haklısın
    hoşlanmayı bırak sırf yüzü güzel diye âşık olunuyor. eğer gudubet düzeyinde değilse herkese âşık olunabilir. tavırlarına olunur hareketlerine, konuşmasına olunur daha bir sürü faktör var. sadece tipe odaklanmak nedir reyondan biblo seçer gibi anlamıyorum bunu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.