Şimdi Ara

Yine Lamerler Yine Garanti Bankası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bir mail aldım. Halen bunları yutanlar varmı acaba

quote:

Saygili Musterimiz,

Farkli IP-adreslerden banka hesabiniza girmeye calisildigini tespit ettik. Seyahatteyken hesabiniza girmeye calistiysaniz bunun gibi hesap acma tesebbusleri buna bagli olabilir. Ancak hesabinizi acmak girisiminde bulunmadiysaniz hesabinizla ilgili bilgilerin kontrol edilmesi icin en acil sekilde bankaniza basvurmanizi teklif ederiz.

http://www.garantlbank.com

Sabiriniz icin tesekkur ederiz.

Saygilarimizla,

Garanti Bankasi

• gecen sene bi irc serverinde adminlik yaparken kızın birine mynet ten bi mail gelmiş işte şifrenizi ve kullanıcı adınızı girin mynet plus a ücretsiz katılın diye sonra baktım banada gelmiş arkadaşlarada gelmiş ben kıza dur etme yapma diyene kadar kız yazmış şifresini falan durumu anlatmaya çalıştım ama nerde suclu ben oldum kız hala mail in mynet ten geldiğini sanıyor var yani bu tarz mailleri ciddiye alan ve yardımcı olmaya çalışanıda bilgisizlik yada çekememezlikle suçlayanlar olabiliyor
  • benim garantide hesabım bile yok bana da aynı mail geldi bunlar kendilerini cok akıllı sanıyor galiba..Dengesüzzz akılsızzlaarrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi champion24 -- 21 Eylül 2005, 14:04:45 >
  • Saygili Musterimiz,
  • ya yerse misali yapıyorlar ama mesela ykb. bankasında öle bi uygulama var ıp adresini veriyorsun o ıp dışında başka bir ıp den bağlantı yaparsan acmıyor internet bankacılığını
  • quote:

Orjinalden alıntı: RICHY

Saygili Musterimiz,

süper yaw
  • statik ip i şart yalnız kötü ya seyahatte iken napıcan ? telefon iş görücek o zaman ...
    quote:

Orjinalden alıntı: PhaseR

ya yerse misali yapıyorlar ama mesela ykb. bankasında öle bi uygulama var ıp adresini veriyorsun o ıp dışında başka bir ıp den bağlantı yaparsan acmıyor internet bankacılığını
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu uygulama zaten daha cok iş yerleri kullanıyor zaten

quote:

Orjinalden alıntı: Lecher

statik ip i şart yalnız kötü ya seyahatte iken napıcan ? telefon iş görücek o zaman ...
    quote:

Orjinalden alıntı: PhaseR

ya yerse misali yapıyorlar ama mesela ykb. bankasında öle bi uygulama var ıp adresini veriyorsun o ıp dışında başka bir ıp den bağlantı yaparsan acmıyor internet bankacılığını

• quote:

Orjinalden alıntı: samurai_fb

Link e iyi Bakhttp://www.garantlbank.com

• bence çok güzel bi fake olmus tebrik etmek lazım yapanı ama tabi yememekte lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatalflex

quote:

Orjinalden alıntı: samurai_fb

Link e iyi Bakhttp://www.garantlbank.com

• http://www.garanti.com.tr/ bu da garanti nin kendi sitesi ...
    orijinal dir
  • banamı dediniz orjinaldir falan diye yoksa ben mi yanlıs anladım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi admin_mitnick -- 20 Ekim 2005, 14:03:23 >
  • Aman dikkat edin, bu tip dolandırıcılığın bir şekli, ama sırf bu yolla yapmıyorlar sahtekarlar. Garanti'nin sistemi oldukça sağlamdır ama;
    Mutlaka virus ve trojan koruma yazılımları kullanın, mecbur kalmadıkça kendi bilgisayarınızdan baska yerde de kullanmayın. Ben şifrematik aldım, tavsiye ederim, ayrıca eft havale uyarılarım var, çok sayıda kişinin hesabı boşaltıldı, hatta tanıdığım bir kişi de var mağdur olan..çok kişi bunu önemsemiyor ama bir kere başınıza gelir paralar uçar, su içersiniz üstüne, bankanın yapabilecegi çok fazla bir şey de yok daha sonrasında, zaten minareyi çalan kılıfı hazırlar.
  • Aptal adamlar.
    Arkadaşlar sizde adamların sitesine girin sağ üst köşede internet şubesine girin ve kullanıcı adını ve sifresini sallayan birşeyler yazın hatta rahat rahat kufredin!
    Hep aynı kullanıcının adı cıkıyor GÜLAY AYDEMİR :) bari onu degistirseler.

O değilde sizlere daha büyük bir tehlikeden bahsedeyimde ne kadar şerefsiz olduklarını anlayın.
    Mailinize normal garantiden gelmiş gibi mailler yolluyorlar.Kampanyalardan filan bahsediyorlar.
    Yani kesinlikle gelin şifrenizi değiştirin filan değil.
    Neyse efendim bu reklam amaçlı maillerin altında dawww.garanti.com yazıyor. Dikkat javascirpt'li yani sizlerin gördüğüwww.garanti.com ama gittiğiniz sitewww.garantii.com mesela.

Belki bir dalgınlıkla fark edemezsiniz.Hele hele yaşı geçkin insanlar özelliklede adult sitelerinde bu tarz şerefsizliklerle pişmemişler böyle bir hataya düşebilir.

Hele birde sizin mailinizi + adınızı bilen biri varsa Hoşgeldin GÜLAY AYDEMİR yerine Hoşgeldin huhukomsu yazsa dalgın olduğunuz bir an güme gidebilirsiniz.
    Aman dikkat.
    Neyse garantiye ihbar edelim bari.
    Milletin canı yanmasın.

Burda daha ne örnekler var.
    http://www.garanti.com.tr/subesiz/internet_bankaciligi/guvenlik/phishing.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huhukomsu -- 20 Ekim 2005, 17:16:26 >

• arkadaşlar biz bunun fake olduğun biliyoruz...fakat piyasa montofon kaynıyo eminim çok fazla kişiyi dolandırmışlardır....(özellikle kadınlar)
  • yazan adamin da imlasi bozukmus
  • quote:

Orjinalden alıntı: Richy of Istanbul

Saygili Musterimiz,

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.