Şimdi Ara

Yine erkek tecavuzu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kahramanmaraş'ta bir tarikata ait Hamidiye Yurdu Sosyal Tesisleri'nde 4 erkek çocuk öğretmenlerinin tecavüzüne uğradı.

    https://www.evrensel.net/haber/286405/marasta-hamidiye-yurdunda-4-cocuk-cinsel-istismara-ugradi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B9CEBC50 -- 30 Temmuz 2016; 21:02:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Gün yüzüne çıkmayan daha neler vardır. Ülke olarak arkasında duracak zihniyetler vardır daha öncede görüldüğü gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zamanında idamı öcalanı ipten kurtarmak için idamı kaldırmasalardı bugün bu kefereler bunları yapabilecek cesareti bulabilir miydi?
  • Allah belalarını versin .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar yapmayin ama her tarikat icin bir kerecikten bir sey olmaz diye kac kere dedik.. tecavuz edilen sizin cocugunuz olsa bile eger tarikatte ilk tecavuz vakasi ise es geviyoruz. cocugunuz uc bes gun zor yurur sonra atlatir. bunlar cok ustunde durulacak konular degil.

    ironidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fasist Diktator

    zamanında idamı öcalanı ipten kurtarmak için idamı kaldırmasalardı bugün bu kefereler bunları yapabilecek cesareti bulabilir miydi?

    Koalisyon dönemine atıfta bulunuyorsan; 7.5.2004 tarihli 5170 sayılı kanun ile anayasadan ölüm cezaları ile ilgili maddeler çıkarıldığında hükumette hangi parti vardı ? Muhtemelen sen o zaman 4 yaşında falan olduğun için babandan,misafirlerinden duyduklarını burada biliyormuş edasıyla yazmaya çalışıyorsun
  • Yok yok tarikat evlerinde ki erkek çocuğuna tecavüz sapkın değil sapkın olan iki yetişkin gay yada lezbiyen ilişkisi sapkın.

    Şu dinciler varya neyse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erken evlenen erkek vs kızlar
    9 yıl önce açıldı
    sevgilisi olan erkekler sadece
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ooooo hadim cezasinin ilk kurbani belli oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • islam
  • akepelidir büyük ihtimal şahısının ismini aratalım demokrasi diye meydanda fetocu askerlere yanaşmayıp masum erlere saldırmıştır.
  • bunun çözümünü bilimsel yolla aramak lazım. idam olsa bile çocuk travmayı yasadikdan sonra pek bir anlamı yok.

    bizde ney yanlış bilmiyorum ama konuyu iyice araştırılması gerek bence psikologlar bilim adamları tarafından. her çözüm bence mecliste degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi o cocuklar kestirmeden cennete girdi. Daha ne istiyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Majardoma

    Kahramanmaraş'ta bir tarikata ait Hamidiye Yurdu Sosyal Tesisleri'nde 4 erkek çocuk öğretmenlerinin tecavüzüne uğradı.

    https://www.evrensel.net/haber/286405/marasta-hamidiye-yurdunda-4-cocuk-cinsel-istismara-ugradi

    Bu ulke dinci tarikatlardan cok cekti

    Cinsel istismara uğradı lafa bak millet ayaklanmasın diye yumuşatarak söylüyorlar aynı geberdi yerine vefat etti gibisinden demiyorlar ki; ERKEK ÖĞRENCİLERE FİİLİ LİVATA YAPILDI !!!!, DEMİYORLAR Kİ ERKEK ÖĞRENCİLERİN IRZINA GEÇİLDİ, DEMİYORLAR Kİ ERKEK ÖĞRENCİLERE TECAVÜZ EDİLİYOR, her akşam survivor her sabah yemek programı , her öğlen evlilik programı şerefsizin soyları ALLAH C.C. BELANIZI VERSİN HAK EDEN HABERİ GEREKTİĞİ GİBİ VERMEYEN MEDYA SAHİPLERİNİN VE GAZETECİLERİN AMİN.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fasist Diktator

    zamanında idamı öcalanı ipten kurtarmak için idamı kaldırmasalardı bugün bu kefereler bunları yapabilecek cesareti bulabilir miydi?

    Eğer idam gelse veya olsaydı bu ülkede imam kalırmıydı? Sevgili kardeşim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leaderjack1 kullanıcısına yanıt
    Maksadınızı aşan laflar etmeyin tepkinizi adam gibi ortaya koyun. Suçu sahıs işlemistir bu suçu ülkesine,ırkına,dinine,siyasi düşüncesine göre başka insanlara iftira atamazsınız. Bu yorumlarınızın cezası büyük milyonlarca insana hakaret ediyorsunuz.


    MADDE 125. -(1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden ya da yakıştırmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Mağdurun gıyabında hakaretin cezalandırılabilmesi için fiilin en az üç kişiyle ihtilât ederek işlenmesi gerekir.

    (2) Fiilin, mağduru muhatap alan sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle işlenmesi hâlinde, yukarıdaki fıkrada belirtilen cezaya hükmolunur.

    (3) Hakaret suçunun;

    a) Kamu görevlisine karşı görevinden dolayı,

    b) Dinî, siyasî, sosyal, felsefi inanç, düşünce ve kanaatlerini açıklamasından, değiştirmesinden, yaymaya çalışmasından, mensup olduğu dinin emir ve yasaklarına uygun davranmasından dolayı,

    c) Kişinin mensup bulunduğu dine göre kutsal sayılan değerlerden bahisle,

    İşlenmesi hâlinde, cezanın alt sınırı bir yıldan az olamaz.

    (4) Ceza, hakaretin alenen işlenmesi hâlinde, altıda biri; basın ve yayın yoluyla işlenmesi hâlinde, üçte biri oranında artırılır.

    (5) Kurul hâlinde çalışan kamu görevlilerine görevlerinden dolayı hakaret edilmesi hâlinde suç, kurulu oluşturan üyelere karşı işlenmiş sayılır.

    MADDE 126. -(1) Hakaret suçunun işlenmesinde mağdurun ismi açıkça belirtilmemiş veya isnat üstü kapalı geçiştirilmiş olsa bile, eğer niteliğinde ve mağdurun şahsına yönelik bulunduğunda duraksanmayacak bir durum varsa, hem ismi belirtilmiş ve hem de hakaret açıklanmış sayılır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Civitas Terrana

     Yine erkek tecavuzu


    Abartmayin arkadas. Islam yada farkli bir din, tamamen iyi insan olma, kotuluk yapmama temeli uzerine kurulmustur.

    Bu din simsarlari yuzunden genelleme yaparak haksizlik yapiyorsunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.