Şimdi Ara

yine cs

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    csyı yukledim fakat sorunlar bitmedi
    bi kere ekran kartım voodoo banshee fakat onceden oynadıgım opengl modunda defaultta veya 3dfx mini driverda oynayamıyorum.
    direct 3de de acıyorum.Mouseum da mı sorun var xpden mi hala anlayamadım mouse bole acayip donuyor yani biraz gec algılıyor ve gerginden fazla donuyor.Hızda sorun yok belki cok cok az ama ben bunun xpden mi mousetan mı kaynaklandığını anlayamadım sizlere danısayım dedim sizce sorun ne olabilir lutfen yardım edin...

• Bne ce büyük ihtimalle xp den olabilir.Ayrıca bi wickedi dene ben cektim işe yarıo bayaaa
  • Yahu illa da gereksiz cevap verip de boşuna yazmayın beyler..Xp den kaynaklanmıyor..
    Mouse en eğer kablosuz ise pillerini yenile..Ayrıca Xp için voodoo nun Xp driverlerini yada 2000 Driverlerini dene..
    Kaynaklar;
    www.voodoofiles.com
    www.3dfx.com

www.flamingo.ro

• onları cektim fakat normalde benim kartın opengl desteği vardı fakat yeni driveri yukleyince opengl yuklenmiyor.
  • bu arada beyler mouse problemim duzeldi fakat opengl yukleyemiyorum
  • Banshee için OpenGL nin yenisini denedin mi?Bak aşağıda verdiğim sitede var...

www.flamingo.ro
  • Tam link verebilirmisin çok karışık site

¿BeAr¿
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorun Ekran kartı API'sinden kaynaklanıyor..
    bende yaşadım o sorunu Via 'nın 4 in 1 yükleyince gitti..
    Fps ne zaman kaldırmazsa o sorun oluyor arkadaşların dediği gibi kablosuz ise pilleri yenile kablolu ise ekran kartınla oyna..

Those Who FeaR the Darkness have never seen what the light can do
  • Eski drivera dönmeyi denedinizmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.