Şimdi Ara

Yine bir vizelere hazırlanma başlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet yine ben, bilgisayar mühendisliği bölüm 2.2'yi güzel bir şekilde kapatmak için yavaştan çalışmalara başlayalım. Bazı sınavlar bayram öncesi olacak, yani çok da bir zaman kalmadı.

Ama bu sefer öncekinin aksine sürekli kafaya takmadan gitmeyi planlıyorum bakalım yeni günlüğümüz hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 9 Mart 2025; 19:21:10 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 9 Mart

- Algoritma dersinde yeni bir sorting assignmentı verildi ama hiç karmaşık hikaye içermeyen gayet net bir pdf, biraz ilerledim birkaç güne bitiririm inşallah, bu sayede de selection, insertion , merge, quick ve heapsort da çalışmış olurum.

- Bugün EE dersi olan elektronik devrelere giriş baktım, bildiğimiz ohm devresi ama farklı metotlarla çözülüyor. Nerede işime yarayacak hiç bilmiyorum ama sorgulamıyorum artık.

- Favori ders bilgisayar mimarisinde bu hafta R-I-J Type Instruction ve Assembly giriş konusuna baktım yarın dersten sonra devam etmeyi düşünüyorum.

- Geçen hafta lineer cebir baktım ama çok işlem yoğunluğundan başka bir şey olmayan bir ders gibi hissettiriyor, zaten daha determinanta gelmedik o yüzden matris tersi alma, matris türleri, echelon matris falan baktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 9 Mart 2025; 19:39:32 >
  • kolay gelsin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başarılar hocam

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

başarılar

• En güzel ders lineer cebir ama anlamak biraz zaman alıyor. Final zamanı artık epey zevk alıyordum ama bu sefer de ders bitti.

Ara sınavları bayramdan sonraya bırakmışlar bizde, erken olması daha iyi aslında konu daha az olur.

Sizin biraz zor olmuş herhalde program, ağır dersleri aynı döneme yığmışlar biraz, sınavlar için başarılar.

• ben de birazdan başlıyorum. sabaha kadar calculus çalışcam 2 haftadır hiç bakmadım, son quizden de mıçtım çalışmadım diye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkürler herkese

Bu iki gün Assignment yoğunlaştım implementasyonu uzun bir şey, bakalım ne zamana biter

Onun dışında derste dinlemek dışında lineer ve mimaride bir şey yapmadım, mobilde firebase kastım desem yeridir xd

• 3.sınıfa girmeden bu ders dışı işleri artık bitiririm bölüm projelerine odaklanırım diye planlıyorum, toplantı toplantı toplantı sıkıldık artık :)

Bölüm demişken de seneye System Programming, Programming Languages, Operating Systems ve Software Engineering gibi 4 tane bilgisayar mühendisliğinin özü olan ders olması bir tek bana heyecan verici geliyor olamaz değil mi? Bu heyecan silsilesine bu dönemki mimariyle başladık desem yalan olmaz

• ELE296 dersinde kaynak dönüşümü bakıldı
    Lineerde denklem sistemleri çözümü de baktım ama sıkıcı ya biraz

• Ben de arada kullanırım burayı.

EMT'de hafaya sınav var (3 mt sağ olsun), daha defterden çalışmak hariç bir şey yapmadım.

Yarın semi ve cct bakmam lazım. Kimyasal özellikleri bitti en son p-n junctionda kaldık. Semi çok kanser ders (ki daha yeni başladı) bakalım ne olacak.

• arkadaşla 6 saat pubg oynadım şimdi derse geçiyorum ben de. sabaha kadar calculus çalışıp okulu ascam.

• baba

midtermlere daha var yav

konuyu gördükçe "lan geldiler mi" diyorum, daha bayram gelsin öyle düşünürüm  

CENG bu konuda iyi, seviyorum.

• YaralıPanda kullanıcısına yanıt
    Son vizelere girecek olmak nasıl bir his hocam

• Derslere girmekten bıkkınlık geldi daha ilk ayda

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

• Midterm hafta sonu

2 tane

• Egon_Krenz E kullanıcısına yanıt

• Bugün de ee bakıyoruz
    Kulüp toplantıları gereksiz yoruyor, seneye daha da girmem sanırım

Bu arada akşam kampüs bir başkaymış ya kulaklığı takıp boş boş gezesin geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 13 Mart 2025; 19:56:4 >
  • Sorting assignmentını deniyorum her sorting algortimasının grafiğini çizdirecez, ödev güzel de pc cpu sıcaklığı niye 85 90larda geziyor bu nasıl iş ya

Gaming laptop pişmanlıktır vol473828

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 16 Mart 2025; 18:41:32 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.