Şimdi Ara

Yine bir ilk yine Fenerbahce (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
108
Cevap
0
Favori
2.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene kötü başladık ama iyi götürüyoruz avrupa kupalarını. inşallah bu hızla devam ederiz.

Rekor konusuna gelince, biraz saçma olmuş. zaten 2-3 yıldır bu sistem var. Ama inşallah diğer maçlarıda her iki takımda kazanır ve önümüzdeki sene için en azından fazladan bir takım daha göndeririz avrupaya.

tebrikler fenerbahçe
  • oooouuuvvvvv
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizayinanç

quote:

Orijinalden alıntı: İnception77

quote:

Orijinalden alıntı: InDark

Takım çok iyi yolda. Cristian'ın yerine daha yaratıcı bir oyuncu alınmalı. Zaten Kuyt,Mehmet,Meireles ve Caner den oluşan orta saha gayet dirençli. İleride Sow a biraz daha destek olunması lazım tek bir eksik kaldı bence.

İLK 11 İÇİN 2 EKSİK
    yedekler için 2-3 eksik var

Fenerin Spartak Moskova'lı Welliton adlı bir oyuncuyla anlaştığı söyleniyor.Ne kadar doğru bilinmez fakat genç ve yetenekli futbolcular lazım.

BİRKAÇ KEZ izledim yetenekli oyuncu bulduğun atan tipten oyuncu
    ancak bence eder gibi daha agresiif bir oyuncu isterim açıkçası
    hem solkanatta hem forvette oynayacak 1 oyuncu lazım
    stoper için kesinlikle en az rolando kalitesinde biir oyuncu lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

Bu sene kötü başladık ama iyi götürüyoruz avrupa kupalarını. inşallah bu hızla devam ederiz.

Rekor konusuna gelince, biraz saçma olmuş. zaten 2-3 yıldır bu sistem var. Ama inşallah diğer maçlarıda her iki takımda kazanır ve önümüzdeki sene için en azından fazladan bir takım daha göndeririz avrupaya.

tebrikler fenerbahçe

sorun az takımla gitmemiz değil ki kardeş sorun takımlarımızın grublara bile kalmadan elenmeleri
    tsnin bursasporunu bjknin daha iyisini yapması lazımdı
  • quote:

quote:

Bu sene kötü başladık ama iyi götürüyoruz avrupa kupalarını. inşallah bu hızla devam ederiz.

tebrikler fenerbahçe

sorun az takımla gitmemiz değil ki kardeş sorun takımlarımızın grublara bile kalmadan elenmeleri

BJK gitmedi.
  • 18 puanla bitirebilirdik olmadı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Takım çok iyi yolda. Cristian'ın yerine daha yaratıcı bir oyuncu alınmalı. Zaten Kuyt,Mehmet,Meireles ve Caner den oluşan orta saha gayet dirençli. İleride Sow a biraz daha destek olunması lazım tek bir eksik kaldı bence.

İLK 11 İÇİN 2 EKSİK

Fenerin Spartak Moskova'lı Welliton adlı bir oyuncuyla anlaştığı söyleniyor.Ne kadar doğru bilinmez fakat genç ve yetenekli futbolcular lazım.

Valla onumu alır yoksa Lampard'ımı alır kimi alırsa sağlam ve kaliteli oyuncu alması lazım.Hiç unutmam Aragones Fener'deyken adamın biri yeni evleniyorum gerekirse oturma grubu almam Fenere vereyim o paramıda çorbada tuzum olsunda gönderin şu adamı artık şeklinde sitem etmişti.Şunu söylemek istiyorum Böyle taraftara gönülleri ve takımı şahlandırcak oyuncu almak zorunda.GS'li bir yönetici biz şampiyon olduk fakat dışarda GS formasıyla dolaşandan çok Fener formasıyla dolaşan var diye yazmıştı.Şampiyon olamasakta alnımız dik.Bu taraftar hakediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Orijinalden alıntı: Fraulein

Gladbach maçını izliyordum skorboarda Marsilya Fener maçını yansıttılar stadyum yıkıldı sevinçten bunu da gurur point hanesine yazın

Bir zamanlar başkaları bizim çıkmamızı sağlardı, şimdi biz başkalarının çıkmasını sağlıyoruz.

Bir zamanlar IMF'den borç alırdık şimdi borç veriyoruz gibi olmuş

• quote:

quote:

quote:

tebrikler fenerbahçe

BJK gitmedi.

tek yıl için konuşmadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İLK 11 İÇİN 2 EKSİK

Valla onumu alır yoksa Lampard'ımı alır kimi alırsa sağlam ve kaliteli oyuncu alması lazım.Hiç unutmam Aragones Fener'deyken adamın biri yeni evleniyorum gerekirse oturma grubu almam Fenere vereyim o paramıda çorbada tuzum olsunda gönderin şu adamı artık şeklinde sitem etmişti.Şunu söylemek istiyorum Böyle taraftara gönülleri ve takımı şahlandırcak oyuncu almak zorunda.GS'li bir yönetici biz şampiyon olduk fakat dışarda GS formasıyla dolaşandan çok Fener formasıyla dolaşan var diye yazmıştı.Şampiyon olamasakta alnımız dik.Bu taraftar hakediyor.

katılıyorum fakat isme bakarak oyuncu alınmasına kaşıyım mesela örnek ben lampart yerine belhandayı bin defa tercih ederim maliyet olarak zaten hemen hemen aynı olur

• quote:

quote:

quote:

quote:

tebrikler fenerbahçe

BJK gitmedi.

tek yıl için konuşmadım

BJK yıllardır gayet iyi puanlar topladı,2 yıldır Fener ve Gs yoktu ortada ondan böyle riskli duruma düştük.

• Birileri Fenerbahce gruptan cikti diye Avrupa Fatihi ilan etmis :))
    Arkadaslar bu kadar komik olmayin, var bir basari tebrik ederiz ama bunu abartmanin ne anlami var. Sanki yari final veya final oynuyorsunuz.
    Bir de Galatasaray'in tezahuratlarini calanlar olmus onlara birsey demiyorum :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: isongur

bu sene ülkemizin avrupa maçlarında başarıya ihtiyacı vardı,puanlara ihtiyacı vardı.şuana kadar fenerbahçe ve galatasaray aldığı puanlarla bu kritik dönemin olumlu geçmesini sağladı.inşaallah bu başarıların devamı gelir.
    ülkemizdeki bütün taraftarlar,sevinçlerini zaferlerini rakip takım taraftarlarına sataşmadan ya da taş atmadan yaşayamaz hale geldi.avrupa maçlarında bile rakip takım alehine tezahüratlar yapılıyor.ülke içi rekabet daima olacaktır ama avrupa maçlarında sahadaki rakipleri bunaltacak tezahürat yapılmalı
    özellikle bekir'in gölü çok fantastikti.bekir'i ve fenerbahçe'yi kutlarım

aynı düşünceleri bende paylaşıyorum ancak son senelerde çok kötü düşüyorduk bu iyi geldi
    fakat bu 2takımla değil 3-4 takımla devam etmeli bursaspor bjk gibi takımlarında en azından gruplara kalması lazım...
    şimdi gelelim devamına fb olayı garantiledi
    gs de inşallah deplasmanda bragayı yener ve gruptan 2inci olarak çıkar ancak 3üncü olsa da üzülmem çünkkü kadro kalitesi henüz o seviyede değil kadro seviyesini yükseltmesi lazım gsnin defansif olarak çok zayıf
    gsnin bir eksiği de net golcüsü yok 1 tane de forvet almalı

fbninde yedek forvet ve kaliteli bir stoper alması lazım acil olarak stoch gidserse de bragadan ederi solforvet olarak almalıyız

sezon başında bursa ve trabzonspor avrupaya erken veda ettiler.özellikle bursa çok talihsizdi.trabzonspor'un elendiği takım bizim ligde kümede kalmaya oynar,bence.kadromuzdaki forvet kalitesi avrupa için yetersiz kalıyor.mesela sow ayarında bir forvet çok iş yapardı.urfalının yokluğuda doldurulamadı.yerli oyuncuları transfer etmek çok zor,kaliteli yerli oyuncu sayısı azolduğundan değerli oluyor.devre arasında her iki takımda takviye yapabilir.özellikle avrupa yola devam ettikleri için transferi ciddi olarak düşünürler.eğer biz şampiyonlar liginde devam edebilirsek kesin tarnsfer yaparlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kılpaçino

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

gelecek senelerdeki 22 kasımlar için kutlama sebebi çıktı desenize.

kasım ayın için ayın 6 sı yeterli

misyon ve vizyonunuz açısından demiştim halbuki neyse , şu an ki durumdan memnunsanız sorun yok.
  • Tebrikler gurur duyduk

Ancak "yine" kismi garip kaciyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

bu sene ülkemizin avrupa maçlarında başarıya ihtiyacı vardı,puanlara ihtiyacı vardı.şuana kadar fenerbahçe ve galatasaray aldığı puanlarla bu kritik dönemin olumlu geçmesini sağladı.inşaallah bu başarıların devamı gelir.
    ülkemizdeki bütün taraftarlar,sevinçlerini zaferlerini rakip takım taraftarlarına sataşmadan ya da taş atmadan yaşayamaz hale geldi.avrupa maçlarında bile rakip takım alehine tezahüratlar yapılıyor.ülke içi rekabet daima olacaktır ama avrupa maçlarında sahadaki rakipleri bunaltacak tezahürat yapılmalı
    özellikle bekir'in gölü çok fantastikti.bekir'i ve fenerbahçe'yi kutlarım

aynı düşünceleri bende paylaşıyorum ancak son senelerde çok kötü düşüyorduk bu iyi geldi
    fakat bu 2takımla değil 3-4 takımla devam etmeli bursaspor bjk gibi takımlarında en azından gruplara kalması lazım...
    şimdi gelelim devamına fb olayı garantiledi
    gs de inşallah deplasmanda bragayı yener ve gruptan 2inci olarak çıkar ancak 3üncü olsa da üzülmem çünkkü kadro kalitesi henüz o seviyede değil kadro seviyesini yükseltmesi lazım gsnin defansif olarak çok zayıf
    gsnin bir eksiği de net golcüsü yok 1 tane de forvet almalı

fbninde yedek forvet ve kaliteli bir stoper alması lazım acil olarak stoch gidserse de bragadan ederi solforvet olarak almalıyız

sezon başında bursa ve trabzonspor avrupaya erken veda ettiler.özellikle bursa çok talihsizdi.trabzonspor'un elendiği takım bizim ligde kümede kalmaya oynar,bence.kadromuzdaki forvet kalitesi avrupa için yetersiz kalıyor.mesela sow ayarında bir forvet çok iş yapardı.urfalının yokluğuda doldurulamadı.yerli oyuncuları transfer etmek çok zor,kaliteli yerli oyuncu sayısı azolduğundan değerli oluyor.devre arasında her iki takımda takviye yapabilir.özellikle avrupa yola devam ettikleri için transferi ciddi olarak düşünürler.eğer biz şampiyonlar liginde devam edebilirsek kesin tarnsfer yaparlar.

özellikle bursaspor bu yıl ki kadrosu avrupa da iş yapabilirdi çok şanssız elendiler
    sözlerine katılıyorum bende zaten onu ifade ettim sow gibi net bunu atar diyebilecek bir golcü almalı gs
    fb ise yedek için burak yılmazın daha dengelisini almalı..

• Bir Trabzonlu olarak Fenerbahçenin yenmesine sevindim başarısıyla da övündüm gurur duydum.Özellikle rakip tribünde apo posterleri açan şerefsizlere karşı iyi bi ders oldu.

Ama yurt içinde fenerbahçe biz Trabzonlular için her zaman şikeci bir kulüp olmaktan geri kalmayacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fazlagiç

Tebrikler Avrupa Fatihi.

Tamam rüya takım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: expulse

abuk sabuk rekorların peşinde bir tek fenerbahçe koşuyor nedense. önemsenmeyecek bir şey.

Desibel rekoru kırmak için Guiness yetkilisini stada babam davet etti dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Bir Trabzonlu olarak Fenerbahçenin yenmesine sevindim başarısıyla da övündüm gurur duydum.Özellikle rakip tribünde apo posterleri açan şerefsizlere karşı iyi bi ders oldu.

Ama yurt içinde fenerbahçe biz Trabzonlular için her zaman şikeci bir kulüp olmaktan geri kalmayacak.

tavşan dağa küsmüş hesabı , ts çok umurumuzda mı sence? veya bir ts linin ne düşündüğü?_

Aykut Şenol Güneşten iki kere şampiyonluk aldı şike mike değil dokunan bu. Şenol Güneş ömür boyu unutamaz heralde
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.