Şimdi Ara

Yine Ben Yine Garen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kendimi garen'e adadım ama şu aşağıdakilerden hangi build en iyisi olur

http://www.mobafire.com/league-of-legends/garen-guide

• en çok oy alan builde baktıktan sonra hiçbiri diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR

en çok oy alan builde baktıktan sonra hiçbiri diyorum

ben de onu kullanıyorum ama guardian angel vs. yok o nedenle bana biri build dizse ömürlük olsa iyi olacak ya zaten tek garende iyiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weightless

quote:

ben de onu kullanıyorum ama guardian angel vs. yok o nedenle bana biri build dizse ömürlük olsa iyi olacak ya zaten tek garende iyiyim

Bak garen melee-offtank yani 6 tane item alma hakkın var. 1 tanesi ayakkabı, 1 tanesi ofansif 4 tanesi defansif olacak. Tabii bu duruma göre değişebilir zorunluluk yok. Ama bütün melee herolarına alacağın ilk item mutlaka defansif olmalıdır. Yani infinty alıp witsend alırsan tamamdır yenildiniz. Takımınızda zaten ad-carry denilen eleman var. Onun işi AD almak yani bot+3 veya +4 pot ile başlayıp 2 dorans veya 1 doran shield 1 blade alıp phage-pickaxe-giants belt-youmu alt itemleri tercihini yapabilirsin ardından botu tamamla. Alacağın ofansif item en fazla bt, ie, youmu, lw olabilir. Wits end nedir arkadaş hemde garene? Defansif olarak frozen mallet warmog atma guardian çok seçenek var öff sıkıldım hacı

• quote:

Orijinalden alıntı: Demacia

quote:

quote:

Bak garen melee-offtank yani 6 tane item alma hakkın var. 1 tanesi ayakkabı, 1 tanesi ofansif 4 tanesi defansif olacak. Tabii bu duruma göre değişebilir zorunluluk yok. Ama bütün melee herolarına alacağın ilk item mutlaka defansif olmalıdır. Yani infinty alıp witsend alırsan tamamdır yenildiniz. Takımınızda zaten ad-carry denilen eleman var. Onun işi AD almak yani bot+3 veya +4 pot ile başlayıp 2 dorans veya 1 doran shield 1 blade alıp phage-pickaxe-giants belt-youmu alt itemleri tercihini yapabilirsin ardından botu tamamla. Alacağın ofansif item en fazla bt, ie, youmu, lw olabilir. Wits end nedir arkadaş hemde garene? Defansif olarak frozen mallet warmog atma guardian çok seçenek var öff sıkıldım hacı

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/spin-to-crit-reborn-99504

şöyle bir şey kurtarmaz mı dediğinize yakın hazır bir build olsa iyi olacak isimlere bakaraktan itemi bulmam zor yeni başladım sayılır

• Garen - The Unbeatable Solo Top [Pre-Update] olanı iyidir dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemyigit31

Garen - The Unbeatable Solo Top [Pre-Update] olanı iyidir dostum

Evet bak bu iyiymiş ama oyuna göre değişir full ezbere gitme sen yine de
    edit: shield yerine bot ile başlarsan faydana olur q+e hız gerektiren skiller ayrıca ganklardan kaçman ve sustain için gerekli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demacia -- 11 Ekim 2012; 13:21:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

edit: shield yerine bot ile başlarsan faydana olur q+e hız gerektiren skiller ayrıca ganklardan kaçman ve sustain için gerekli

gank sustain diyorsunuz da ben bilmiyorum onlar ney neyse bu buildle gireyim bir

• quote:

quote:

quote:

gank sustain diyorsunuz da ben bilmiyorum onlar ney neyse bu buildle gireyim bir

Şimdi sustain demek lane üzerinde kalmanı kolaylaştıran. Örneğin pot alırsan canın azalınca basarsan boşuna baseye gitmek zorunda kalmazsın. Lanede kalırsın. Gank ise rakip takımdan başka birisinin sana doğru saldırması. ( anlatamadım biraz ama gizlice işte nehirden çıkıp geliyor birden sen orda olduğunu bilmiyorsun ) ayakkabı olursa kaçabilirsin ayakkabı ile başlamazsan adam yakaladığı yerde öldürür çünkü yavaşsın.

• Trinity al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam, bende gareni ilk kullandığımda listedeki ilk rehberi kullandım. İlk oynayışımda 13-2-6 gibi bir istatistlik yakaladım. ve sonraki 3 oynayışımdada hiç 12-13 killin altına düşmedim, 20. dk da surrender ile bitti oyunların çoğu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi sustain demek lane üzerinde kalmanı kolaylaştıran. Örneğin pot alırsan canın azalınca basarsan boşuna baseye gitmek zorunda kalmazsın. Lanede kalırsın. Gank ise rakip takımdan başka birisinin sana doğru saldırması. ( anlatamadım biraz ama gizlice işte nehirden çıkıp geliyor birden sen orda olduğunu bilmiyorsun ) ayakkabı olursa kaçabilirsin ayakkabı ile başlamazsan adam yakaladığı yerde öldürür çünkü yavaşsın.

zaten bot alıyorum yavaş olmamak lazım sonuçta adlarını bilmesem de biliyormuşum bunları teşekkürler

• İlk itemlerin kesinlikle brutalizer-frozen mallet olsun.

Edit = Bugün oynadığım bir maç.

Yine Ben Yine Garen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Vertigo. -- 11 Ekim 2012; 14:54:37 >
  • böyle bir şey dizdim bu kadar oldu

Yine Ben Yine Garen
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakASLAN

Hocam, bende gareni ilk kullandığımda listedeki ilk rehberi kullandım. İlk oynayışımda 13-2-6 gibi bir istatistlik yakaladım. ve sonraki 3 oynayışımdada hiç 12-13 killin altına düşmedim, 20. dk da surrender ile bitti oyunların çoğu

20dk offtank/tankla 12 13 kill aferin sana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

böyle bir şey dizdim bu kadar oldu

Yine Ben Yine Garen

Twitch ile Jax :|
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

quote:

böyle bir şey dizdim bu kadar oldu

Yine Ben Yine Garen

Twitch ile Jax :|

adamlar laftan bile anlamıyordu jax 1 vs 5 atmaya çalışıyordu diğeri ise team fight varken botta geziyordu hep

• mobafireden bakma kesinlikle,solomid ve lolpro iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lien-

mobafireden bakma kesinlikle,solomid ve lolpro iyidir

hocam hangi build site tamam da linkle gelirseniz sevinirim malûm acemiyiz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lien-

mobafireden bakma kesinlikle,solomid ve lolpro iyidir

hocam hangi build site tamam da linkle gelirseniz sevinirim malûm acemiyiz

http://www.solomid.net/guides.php?g=34731-saimnx-garen-build-guide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lien- -- 12 Ekim 2012; 11:35:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.