Şimdi Ara

Yine ben yine corsa yine kaza [TIR GİRDİ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
1
Favori
5.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaza tır girdi deyince bende param parca etti sandım uzuldum
  • Götürdün mü servise ne kadar hasar çıktı 10.000 e yaklaşır kapılar değişirse.

Seneyede 2 katı fiyatla kaskoya hazır ol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyle bır durumda normal gercı belkı degısmedende ıyı bır kaportacıda yapılır ama degısse daha ıyı olur...
  • Senin anlattığın olayın aynısı yıllar önce Bursada başıma gelmişti.Ben ensağ şeritteyim.Kırmızıda bekliyoruz.Yol tam benim beklediğim yerde daralıyor ve 3 şeritten 2 'ye iniyor. Sol arka kapı hizamda tır duruyor.Yeşil yanınca benim palioya sol kapıdan bindirmişti. Hatta çarptığını fark etmedi ben kornaya basınca nooluya yav diye baktı öyle gördü. Sonra polis geldi.Tırcı benim önüme kırdı falan dedi. Ben de oalyın şokuyla itiraz edemedim. Bana arabayı yaptırmak düştü.
  • siz şu içinde tehlikeli tiplerin olduğu passatın çarptığı adam değilmisiniz.
    nasıl bir beddua almışsınız yav.büyük geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanbardak

siz şu içinde tehlikeli tiplerin olduğu passatın çarptığı adam değilmisiniz.

Aynen oyum konu basindada belirttim hocam beddua bende degil corsada benim asil aracim auris 60.000 kmde daha cizigi yok corsa 10.000 km de durum ortada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem sağ önünü göremiyormuş. Sağdan sağdan yavaş gitsin. Koskoca tehlikeli madde aracının ne işi var şehir içinde solda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hobar -- 25 Ağustos 2014; 14:00:20 >
  • Tır için sol şeritte ne işi var diyenler, bir bakın bakalım hangi şeritte? TIR orta şeritte. Sağ şeritte bir kamyon durmuş park halinde yük indiriyor? TIR'ın orta şeritten gitmesi kaçınılmaz doğal olarak.
  • Tirlar sag onunu goremiyorsa ayna taktiracaklar oraya.Oyle bahane yok yurt disinda hemen hemen butun tirlarda vardir on tarafi gormek icin ayna.

Bu aynalar.2 ebattadir kucuk ve buyuk.boylece kor nokta Bahanesi kalmiyor.

Euro truck simulator 2 oynarsaniz bilirsiniz o aynayi kor nokta falan kalmiyor kendimden biliyorum

Gecmis olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !sTaNbLuE -- 25 Ağustos 2014; 14:18:04 >
  • Killer_Elite kullanıcısına yanıt
    bende bişey oldu sandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hllvtnsvr

Anlamayanlar için yerinde bir örnek olmuş.

• Tır sürücüsünü haklı çıkaranlara inanamıyorum orda yasal zorunluluk ayna var görmedim diye birşey olamaz Ki o tırdada o aynadan mevcut ilerlemeden önce bakacak ya bir araba değilde küçük bir çocuk geçiyor olsaydı orada %100 tırcı suçlu
  • Millet şurada Tırcıyı haklı ilan etmiş şaka gibi
    İşte bunlar hep ETS2. Herkes tırcı oldu
  • Ya herşeyi geçtim burası Türkiye, tırın, kamyonun, büyük aracın içindeki Hollandalı değil herhalde? O yüzden tali yoldan falan çıkarken, büyük araç geliyorsa çıkmıyorum çıkabileceksem bile, küçük araç bekliyorum. Bırak kör noktayı kazayı, uyuz olur bilerek takar cüssesine güvenip, burası Türkiye. Büyük araçlardan uzak duracaksınız. Zira unutmayın, trafikte normal araçları kullananlar bile doğru düzgün araç kullanacak kültüre, bilgiye, yeteneğe sahip değilken, aynı adamları birde tır gibi tonlarca ağırlıkta, arabadan kaç kat büyük araçta düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

Geçmiş olsun,allah beterinden saklasın.

Arkadaşların dediği gibi malesef tırcının sağ önünü görmesi imkansız,adam görmüyor malesef. Nasıl gözükmez nasıl göremez diyorsan,otur şöför koltuğuna bitanede araba yanaştır sağ tarafına bak bakalım görebiliyormusun,göremiyormusun. Sonra kim haklı kim haksız karar verirsin.

Adam görmüyor diyede haklı olacak değil tabikide,ama bunuda yeni öğrenmen saçma olmuş,kaç yıldır şöförsün bilmiyorum. Tırın kamyonun sağ yanına yaklaşılmaz,yaklaşırsan olacağı belli şekil a'da görüldüğü gibi.

Aslinda konu sahibine ve diger arkadaslara tam da bunu anlatmaya calisiyoruz ya neyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: .Predatör.

quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

Geçmiş olsun,allah beterinden saklasın.

Arkadaşların dediği gibi malesef tırcının sağ önünü görmesi imkansız,adam görmüyor malesef. Nasıl gözükmez nasıl göremez diyorsan,otur şöför koltuğuna bitanede araba yanaştır sağ tarafına bak bakalım görebiliyormusun,göremiyormusun. Sonra kim haklı kim haksız karar verirsin.

Adam görmüyor diyede haklı olacak değil tabikide,ama bunuda yeni öğrenmen saçma olmuş,kaç yıldır şöförsün bilmiyorum. Tırın kamyonun sağ yanına yaklaşılmaz,yaklaşırsan olacağı belli şekil a'da görüldüğü gibi.

Aslinda konu sahibine ve diger arkadaslara tam da bunu anlatmaya calisiyoruz ya neyse.

+1

Ama sanki tırcıymışız gibi tepki aldık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

quote:

Orijinalden alıntı: osmanbardak

siz şu içinde tehlikeli tiplerin olduğu passatın çarptığı adam değilmisiniz.

Aynen oyum konu basindada belirttim hocam beddua bende degil corsada benim asil aracim auris 60.000 kmde daha cizigi yok corsa 10.000 km de durum ortada

corsaya domuz yağı sürmüş olmasınlar. bizim bi şahin vardı 10 sene önce.kapısında domuz yağı vardı almadan önce baktırmadık ankaraya getirdik arabayı ustaya gösterdik tavanı değişmiş

• aynadan 2 farı görünce şerit değiştirebilirsin kuralı sağ ayna için geçerlidir..

• quote:

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

Evettt arkadaslar selamun aleykum 6 ay icinde kaskoyu ikinci kez deldik ilk kazami belki bilenler hatırlayanlar vardı kağıt üzerinde varlıgı olmayan denetimli serbestlik kaçağı 3 kişi passatla makas atarken bana çarpmıştı ugraşmak istemedigimizden kaskodan yaptırıp geçmiştik.

Önce resimleri atıyım.

Şimdi resimlere baktinız kesin ben haksızım makas atarken oldu sanıyo olabilirsiniz ama alakasi bile yok.Yine çok değişik bi olay yaşandı antalyada limana giden yolu bilenler vardır 3 şeritlidir 3. Şeritte park halinde yer yer araçlar gormek munkundur.Bu yol antalyanın E5 idir yani e5 de en sağ şeritte park halinde araçlar düşünün gozunuzde canlanır.biz en sağ şeritteydik bi tane coca cola kamyonu malzeme indirmek için durmuş sağ şeritte.bu arada 30 metre ilerde kırmızı ışık yaniyor trafik durmuş halde yani kimse kımıldamıyor.soluma yani orta şerite baktim 1.5 arabalıj rahat bir boş yer var yan aynama baktım tırın önü iki farı tamamen gözüküyor.Bu kurali biliyosunuzdur 2 farıda gözüküyosa gecebilirsin değmez o iki araba birine kaldı ki durmuş haldeyiz zaten neyse geçtim orta şerite ama arabam şeritte tam dik durmuyodu hani bi 20 derece açısı vardı diyelim belki daha az ama 4 tekerimde orta şeritteydi istedikleri kameraya baksınlar eminim.neyse yeşil yandı arabalar hafif hareketlendi tırcı önündeki 1.5 arabalık boşluğu hala boş sanıyormuş bastı gaza sol arka tampondan ön kapıma kadar bize sürttü ve sürterkende rahat 1.5 metre sürükledi bizi.Neyse indik arabalardan olayın komik kısmı geliyo adamın ve çevrede toplanan halkın savunması tırlar sağ önünü gormezmiş yav kardeşim var mı böyle dünya o yolda tırlar zaten terör estiriyor batı çevreyolu tamamlanasıya kadarda estiricekler.En sol şeritte tırlar selektör atıp yol istiyor tankerlerde aynı şekil.Antalya trafiginin başlıca problemi şu an bu zaten.Babamlari falan çağırdım tutanak tuttuk arabayi opele verdim yine kasko delindi büyük ihtimal ben kusurlu cikicam çünkü olayı anlatırken yaşandıgı gibi anlatmadık duran araç vardı diceğimize önümde aniden araç durdu sola geçtim dedim babamın ısrarıyla olayın uzamasını istemedi.

Neyse sinirlerim gergin tam anlatamamış olabilirim ama madem tırlar sağ önünü goremiyor yeni bi düzenleme gelmeli ya orayada ayna takılsın yada tırlar sağ önden kaza yaparsa %100 haklı olsunlar bizde uğraşıp sinirlerimizi bozmayalim arkadaş böyle bahanemi olur ya gerekirse ayağa kalkacak petrol taşıyor o adam arkasında 5000 litre.Zaten kaza normal bi aracın yapacağı bi kaza degildi herkes dururdu beni ve beklerdi.

üzüldüm hocam.

• Geçmiş olsun da sizinki yine iyi.
    Benim arkam komple boşken benzer pozisyonda kaldım. Işık yanınca arabayı toplar devam ederim diye bekliyorum. Yol çift şerit, sağda park edilmiş, sola burnumu verdim bekliyorum. 15 saniye falan durmuştum hatta. Taksicinin biri geldi gayet nazikçe sol arkadan tampondan başlayıp sol ön kapının ortaya kadar sürttü. Bir de önüme atladın falan dedi. Hayatımda ilk defa trafikte kavga etmeye bu denli yaklaştığımı hatırlıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.