Şimdi Ara

Yine Aynı Sorun Companent :((

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçenlerde araca kompanent taktırdım. kompanent powerbass 5sc aşağıdaki linkte mevcut
    Önce sağ kapıdaki hoparlör patlak gibi cızırdamaya başladı.taktırdığım yere götürdüm hoparlörün ortasındaki PB yazılı plastik iyi yapıştırılmadığından zırıldıyor dedi ve bi yerde yaptırdı sonra taktık gayet normal zaten elimizle o PB yazılı plastiği tutunca normal çalıyordu o kapaktan olduğu belliydi. Aradan birkaç hafta geçti şimdide diğeri zıngırdıyor bizde kaliteli olsun diye 150ytl verdik Power bass aldık napayım ben şimdi git gel yaktığım benzinle beraber bana 200ytl ye mal olmuştur.taktırdığım kişide bu forumdan arkadaştı daha öncede bişeyler yaptırdım o arkadaşa...bu seferde bu yapıştırılacak yine git gel bekle
    İşin garibi çok yüksek seste de dinlemiyorum 35i pek geçmem
    Araçta;

JL Audio 30cm portlu bass
    Edison 505A amfi
    Pioneer ts 6992s
    önlerede işte Power bass taktık birtek bu PB den şikayetçiyim :(

http://www.ahifi.cz/reproduktory/powerbass-pb-s5c.html

• geçmiş olsun kardeşim yaaa cızıetının yeri belli kendin yapıştıramazmısın ben sana dedim almadan önce hertz al diee dinlemedinki
  • bi comp sorusu da ben sorayım hazır konu varken. :)

jbl aldık geldik eve. jbl 75.4 e bağlayayım dedim. kısık seste yük de binmeden denemek istedim. çünkü amfinin kısılması gerek onu da ben beceremem.

her neyse bağladık. hiç ses gelmedi çünkü benim pionerden gelen ses çıkışı amfinin rear olan giriş olması lazım o tarafta iki jak. ve reardan köprülü woofer sürüldüğü için front kısmından beslenecek bişi kalmadı ve de comp ses vermedi.

ses girişlerini fronta aldım tizde çok az cızırtı var ve hoparlör woofer gibi vuruyor. ses seviyesi 4-5 iken. tizi hissetmedim bile.

bu takımdan normal ses gelmesi gerekmiyor mu? aracın orijinal hop. patlak olduğu için almıştım. normal sesleri vermeyecekse bir işime yaramayacak başka hoparlör de almak zorunda kalacağım.

kafam karıştı. bilgi verme zahmetinde bulunur aydınlatırsanız çok sevinirim.

teybin montajını yapan zaten sağ sol ön arkayı yanlış bağlamış deli oldum.

• quote:

Orjinalden alıntı: cankart

geçmiş olsun kardeşim yaaa cızıetının yeri belli kendin yapıştıramazmısın ben sana dedim almadan önce hertz al diee dinlemedinki

benimde aklımda hertz vardı ama arkadaşın dükkanında yoktu Pb var dedi işte bende kalitelidir diye olsun dedim işte gerçi tweeterları çok hoş ama acaba bunu da yapıştırınca 2 ay sonrada yine çıkarmı ? iade mi etsek onuda kabul etmez heralde
  • power bass neymiş abi ilk defa duydum.bilmiyorum ben mi cahilim ama bu tip markalara pek yaklaşmayın arkadaşlar.geçmiş olsun şanssızlık.
  • serkan pb kötü bi marka deildir öle kamosonic yok bilmem ne çakma mallardan deil wala ercanım bence sen kendin yapıştırabilrsen yapıştır eğer garantiden değiştirme imkanı varsa değiştir
  • quote:

Orjinalden alıntı: cankart

serkan pb kötü bi marka deildir öle kamosonic yok bilmem ne çakma mallardan deil wala ercanım bence sen kendin yapıştırabilrsen yapıştır eğer garantiden değiştirme imkanı varsa değiştir

hocam aldığım yere gidecem yine diğeri gibi onlar yapıştıracaklar oda başka biyere götürüyor bu işleri senelerdir yapan birisi varmış ona götürüyor...Ayrıca dediğin gibi PB kötü bir mal değil ama benim şanstan mı nedir anlayamadım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Değişik bi sorun. Sinyal yok
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam geçmiş olsun sana bi compenant onercem yaklaşık 2 aydır kullanıyum fiyatı da uygun memnunum kim kullandıysa olmlu cewap weriyor infinity referance 6250cs tatkrıt bi arkadaş ist yenibosna bit pazarından 160 ytl ye almıştı almışken böle bilinmiş bişey al bikere alderim yada hertz dsk 165 öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: ercan_wrc

Arkadaşlar geçenlerde araca kompanent taktırdım. kompanent powerbass 5sc aşağıdaki linkte mevcut
    Önce sağ kapıdaki hoparlör patlak gibi cızırdamaya başladı.taktırdığım yere götürdüm hoparlörün ortasındaki PB yazılı plastik iyi yapıştırılmadığından zırıldıyor dedi ve bi yerde yaptırdı sonra taktık gayet normal zaten elimizle o PB yazılı plastiği tutunca normal çalıyordu o kapaktan olduğu belliydi. Aradan birkaç hafta geçti şimdide diğeri zıngırdıyor bizde kaliteli olsun diye 150ytl verdik Power bass aldık napayım ben şimdi git gel yaktığım benzinle beraber bana 200ytl ye mal olmuştur.taktırdığım kişide bu forumdan arkadaştı daha öncede bişeyler yaptırdım o arkadaşa...bu seferde bu yapıştırılacak yine git gel bekle
    İşin garibi çok yüksek seste de dinlemiyorum 35i pek geçmem
    Araçta;

JL Audio 30cm portlu bass
    Edison 505A amfi
    Pioneer ts 6992s
    önlerede işte Power bass taktık birtek bu PB den şikayetçiyim :(

http://www.ahifi.cz/reproduktory/powerbass-pb-s5c.html

geçmiş olsun arkadasım bosver saglık olsun yaptır gene bı sorun olursa baska marka alırsın

• quote:

Orjinalden alıntı: nightmare115

bi comp sorusu da ben sorayım hazır konu varken. :)

jbl aldık geldik eve. jbl 75.4 e bağlayayım dedim. kısık seste yük de binmeden denemek istedim. çünkü amfinin kısılması gerek onu da ben beceremem.

her neyse bağladık. hiç ses gelmedi çünkü benim pionerden gelen ses çıkışı amfinin rear olan giriş olması lazım o tarafta iki jak. ve reardan köprülü woofer sürüldüğü için front kısmından beslenecek bişi kalmadı ve de comp ses vermedi.

ses girişlerini fronta aldım tizde çok az cızırtı var ve hoparlör woofer gibi vuruyor. ses seviyesi 4-5 iken. tizi hissetmedim bile.

bu takımdan normal ses gelmesi gerekmiyor mu? aracın orijinal hop. patlak olduğu için almıştım. normal sesleri vermeyecekse bir işime yaramayacak başka hoparlör de almak zorunda kalacağım.

hayır bu şekilde degıl normelde kolonlarından yanı compenentlerın basslarından normal ses gelmesı lazım bı hata var orda !!!!!!!ç.ÖöÖMMM

• quote:

Teybinizden veya amfinizden Low pass crossover ayarları aktif durumda muhtemelen..

• Millet boşuna bas bas bağırmıyor belli markaları tercih etmeye çalışın diye.. Powerbass neymiş, ilk defa duyuyorum..

Hocam yapacağın en doğru şey "ortası iyi yapıştırılmadığı için zırladığı" söylenen hoparlörün yapıştırılıp takılmasını kabul etmemek olurdu.. Az para da değilmiş, geçmiş olsun.. Yapıştırarak yola devam etmeyi düşünebilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

quote:

Teybinizden veya amfinizden Low pass crossover ayarları aktif durumda muhtemelen..

evet muhtemelen öyle olmuş.

amfide mode diye bir kısım var onu flat e getir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 30 Temmuz 2008; 14:02:11 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.