|
yine abd polisi siyahi adamı sırtından 7 el vurdu ss

-
-
demekkı halk ısın sonunu getırememıs
-
Haketmiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iki tarafta da hata var. ama buradaki en çok hatayı vurulan kişide görüyorum.
artık yeter yani biliniyor polis geldiğinde ne yapılması ve ne yapılmaması gerektiğini. artık bilerek mi yapıyorlar anlamadım, arkanda polis var elinde silahla. dursana ellerini kaldırıp.
hatta arabaya girerken polis ateşetmeden önce dikkatli izlerseniz çekiyor adamı girmesini engellemek için ama adam inatla içeri girmeye çalışıp kendini öne doğru götürtüyor. orada silaha uzanmaya çalışıp çalışmadığı ne malum?
artık kusura bakmayın da yani polis sana elinde silahla dur diyorsa durursun. takmıyormuş gibi yürüyüp aracında birşeye uzanmaya çalışırsan ve polis de ateş etmedenönce giysinden çekmesine rağmen sen ısrarla ulaşmaya çalışırsan aracında birşeye, adam da haklı olarak silaha mı uzandın diye panikleyebilir.
ayrıca 7 kere değil de 1 kere ateş etsn vb diyenler, orada filmlerdeki gibi tek kurşun yiyince adam yere düşüp bayılmayabilir. Sonuçta o anda adrenalin salgılanıyor adam daha çok hırslanıp daha çok saldırabilir. ayrıca haberlerde de duyuyoruz, rastgele kurşun gelen biri "ilk önce farketmedim, sonra bi baktım kan akıyor, anladım ki kurşun isabet"etmiş diyor. yani siz o adrenalin salgılanan adamın tek kurşunla yere yıkılacağını falan mı sanıyorsunuz filmlerdeki gibi.
-
Senin kadar abd polisini övebilecek başka biri yoktu bu forumda, teşekkürler.
-
Floyd cinayetinde adam yerde yatarken bagozina basarak öldürdüler ne çabuk unutuyorsun.Soylediklerin sadece bahanequote:
Orijinalden alıntı: pcdalyiki tarafta da hata var. ama buradaki en çok hatayı vurulan kişide görüyorum.
artık yeter yani biliniyor polis geldiğinde ne yapılması ve ne yapılmaması gerektiğini. artık bilerek mi yapıyorlar anlamadım, arkanda polis var elinde silahla. dursana ellerini kaldırıp.
hatta arabaya girerken polis ateşetmeden önce dikkatli izlerseniz çekiyor adamı girmesini engellemek için ama adam inatla içeri girmeye çalışıp kendini öne doğru götürtüyor. orada silaha uzanmaya çalışıp çalışmadığı ne malum?
artık kusura bakmayın da yani polis sana elinde silahla dur diyorsa durursun. takmıyormuş gibi yürüyüp aracında birşeye uzanmaya çalışırsan ve polis de ateş etmedenönce giysinden çekmesine rağmen sen ısrarla ulaşmaya çalışırsan aracında birşeye, adam da haklı olarak silaha mı uzandın diye panikleyebilir.
ayrıca 7 kere değil de 1 kere ateş etsn vb diyenler, orada filmlerdeki gibi tek kurşun yiyince adam yere düşüp bayılmayabilir. Sonuçta o anda adrenalin salgılanıyor adam daha çok hırslanıp daha çok saldırabilir. ayrıca haberlerde de duyuyoruz, rastgele kurşun gelen biri "ilk önce farketmedim, sonra bi baktım kan akıyor, anladım ki kurşun isabet"etmiş diyor. yani siz o adrenalin salgılanan adamın tek kurşunla yere yıkılacağını falan mı sanıyorsunuz filmlerdeki gibi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: souledge
Floyd cinayetinde adam yerde yatarken bagozina basarak öldürdüler ne çabuk unutuyorsun.Soylediklerin sadece bahane
Alıntıları Göstervideoda floyddan bahsedilmiyor dikkatini çekerim. floyd polisin her dediğini yapmış, ona rağmen cinayete kurban gitti. oradaki polis ömür boyu hapis yatmalı.
bu videodaki ise adam tamamen sallamıyor polisi, üstüne gidip arabasından birşey alıyor ısrarla.
-
quote:
Orijinalden alıntı: pcdalyiki tarafta da hata var. ama buradaki en çok hatayı vurulan kişide görüyorum.
aynı durum bizde olunca bizim polisler neden burmuyor baska sekılde uygulama yapıyor
ayrıca adamın yanındakı 2 polıste arkası donuk ve henuz tehdıt olmayan adama defalarca ates edıyor
burada adamı tutan ates etse neysede dıgerı neden hanı bana hanı bana,bende vurucam der gıbı ates edıyor
ense altından sırta 1 el ates etse yıne neysede 7 nedır adamın arkası dönük
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 24 Ağustos 2020; 18:26:49 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: pcdalyvideoda floyddan bahsedilmiyor dikkatini çekerim. floyd polisin her dediğini yapmış, ona rağmen cinayete kurban gitti. oradaki polis ömür boyu hapis yatmalı.
bu videodaki ise adam tamamen sallamıyor polisi, üstüne gidip arabasından birşey alıyor ısrarla.
Alıntıları Gösterkendısıne 3 kısı sılah tutarken,arabadan sılah alacak kadar saf olamaz sanırım
sadece umursamıyor arabaya bınıp oradan gıdecek gıbı gorunuyor
polıslerden bızı neden kımse sallamıyor seklınde ates acmıs benı umursamazsan boyle olur dıyorlar
orada kanun boyle
zaten abd dunyanın basına bela olmus ulke,nerede dogal gaz petrol var oraya konuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 24 Ağustos 2020; 18:29:16 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: bace3434kendısıne 3 kısı sılah tutarken,arabadan sılah alacak kadar saf olamaz sanırım
sadece umursamıyor arabaya bınıp oradan gıdecek gıbı gorunuyor
polıslerden bızı neden kımse sallamıyor seklınde ates acmıs benı umursamazsan boyle olur dıyorlar
orada kanun boyle
zaten abd dunyanın basına bela olmus ulke,nerede dogal gaz petrol var oraya konuyor
Alıntıları Göster"sadece umursamıyor arabaya bınıp oradan gıdecek gıbı gorunuyor"
bu nası yaklaşım ya. sen orda şüphelisin, etrafında polisler silahlarıyla sana uyarı yapıyor ama sen arabana binip oradn gidecek gibi nası görünebilirsin?
Kusura bakmada ben bile türkiyede doğup büyümeme rağmen, abd'deki en basit polis araç çevirmesinde bile ellerimin görünür yerde olacağını biliyorsam, dışarı çıkıp saçma sapan hareket yapmayacağımı yoksa kurşunu yeme ihtimalim olduğunu biliyorsam, abd'li bu adamın 10 mislini biliyor olması lazım. Kurallar açık ve net.
ayrıca arabasına binip gidecek gibi gözükmüyor, iyi izle videoyu, polis kıyafetinden çekmesine rağmen eliyle altta birşeye uzanmaya çalışıyor gibi gözüküyor araçta.
polis tehdite göre hareket etmiş. daha ne yapsın adamlar. ellerinde silahla uyarıyorlar. ama adam arkasına bile bakmadan aracına gidip, boğuşup, birşeye ulaşmaya çalışıyor sonra da sonu belli. polisin en fazla yapabileceği, araca ulaşmadan etkisiz hale getirmek idi ama nerden bilecekler adamın bunları yapacağını. o yüzden iki taraftada hata var. ama polisin hiç bir dediğini yapmayan adam diğerine kıyasla bir tık daha hatalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 24 Ağustos 2020; 18:37:22 >
-
Bu gibi durumlarda ben bizim polisimizin şok tabancasıyla vurması ya da topuklarına sıkması taraftarıyım, Amerika da yaşasaydım polisimiz direk kafadan vursun derdim, millet cephanelik gibi geziyor orda sen kime insanlık taslıyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oha gta daki gibi ölünce korna çaldi :(
Öldürmek zorunda değildi polis vur ayağindan vuracaksan nasil bir sistem bu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ucuzcufiko -- 24 Ağustos 2020; 18:43:34 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Elektro şok atabilirdi neden silahına davrandı?
Burada polis haklı, boşuna tırıvırı yapmayın.
ABD'de polis dur dediyse duracaksın, durmazsan TAK TAK TAK!!!
-
Vıdeo A habere ait, hiç şaşırmadım 7/24 hukumetı çvup dıger ulkelerı kotuleyen yalaka kanal.
-
amerikan polisi o... ç.....'dan başka bir şey değildir, infaz ekibi mantığıyla çalışırlar. tek çözüm yolları bağırarak emir vermek vermediğin takdirde sen yere düşene kadar vurabildiği kadar vurmaktır. bunun için suçlu olman bile değil şüphe duyması yeterlidir
ingilterede şöyle bir olay yaşansa o polis memurlarının analarını bellerlerdi.
-
Amerika'da polis terörü var. George Floyd olayı da aynı şekilde. Polis terörünün sonucu. Bazıları bunu ırkçılık sanıyor. Alakası yok. Ülkede siyah ve beyaz insanlar dost, kol kola geziyor. Aralarında hiç bir sorun yok.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 12 Angry MenVıdeo A habere ait, hiç şaşırmadım 7/24 hukumetı çvup dıger ulkelerı kotuleyen yalaka kanal.
sonucta olay gercek
-
Bu kadari abarti ama adamlarda biliyor yani :) simdi turist olarak gitsen boyle bisi yasasan neyse amerikada oturuyon polisin nasil davrandigi belli dur diyosa durucan yani yapcak bisi yok
Evet Amerika'da ırkçı polisler var, polis terörü var ama şunu da göz önünde bulundurun ki bireysel silahlanma serbest olduğu için polisler her an tetikte olmalı yoksa bir sonra ki vurulan kişi kendileri olabilir. Zira Amerika'daki polis kameralarından derlenmiş görüntülerden yapılan programları izleyebilirsiniz rutin trafik kontrolünde gelip polise çarpıp metrelerce havaya savuran mı dersiniz sorgusuz sualsiz yivli otomatik silahı çekip polise ateş açan mı dersiniz evet polisi haklı bulmuyorum ama bu olayda da şüphelinin yere uzanıp teslim olması gerekirdi diye düşünüyorum ama 7 el ateş etmenin de açıklaması olamaz bu kadar yakın mesafeden kolayca bacağından,kolundan vurup yaralayıp etkisiz hale getirebilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

iki tarafta da hata var. ama buradaki en çok hatayı vurulan kişide görüyorum. artık yeter yani biliniyor polis geldiğinde ne yapılması ve ne yapılmaması gerektiğini. artık bilerek mi yapıyorlar anlamadım, arkanda polis var elinde silahla. dursana ellerini kaldırıp. hatta arabaya girerken polis ateşetmeden önce dikkatli izlerseniz çekiyor adamı girmesini engellemek için ama adam inatla içeri girmeye çalışıp kendini öne doğru götürtüyor. orada silaha uzanmaya çalışıp çalışmadığı ne malum? artık kusura bakmayın da yani polis sana elinde silahla dur diyorsa durursun. takmıyormuş gibi yürüyüp aracında birşeye uzanmaya çalışırsan ve polis de ateş etmedenönce giysinden çekmesine rağmen sen ısrarla ulaşmaya çalışırsan aracında birşeye, adam da haklı olarak silaha mı uzandın diye panikleyebilir. ayrıca 7 kere değil de 1 kere ateş etsn vb diyenler, orada filmlerdeki gibi tek kurşun yiyince adam yere düşüp bayılmayabilir. Sonuçta o anda adrenalin salgılanıyor adam daha çok hırslanıp daha çok saldırabilir. ayrıca haberlerde de duyuyoruz, rastgele kurşun gelen biri "ilk önce farketmedim, sonra bi baktım kan akıyor, anladım ki kurşun isabet"etmiş diyor. yani siz o adrenalin salgılanan adamın tek kurşunla yere yıkılacağını falan mı sanıyorsunuz filmlerdeki gibi. |
"sadece umursamıyor arabaya bınıp oradan gıdecek gıbı gorunuyor" bu nası yaklaşım ya. sen orda şüphelisin, etrafında polisler silahlarıyla sana uyarı yapıyor ama sen arabana binip oradn gidecek gibi nası görünebilirsin? Kusura bakmada ben bile türkiyede doğup büyümeme rağmen, abd'deki en basit polis araç çevirmesinde bile ellerimin görünür yerde olacağını biliyorsam, dışarı çıkıp saçma sapan hareket yapmayacağımı yoksa kurşunu yeme ihtimalim olduğunu biliyorsam, abd'li bu adamın 10 mislini biliyor olması lazım. Kurallar açık ve net. ayrıca arabasına binip gidecek gibi gözükmüyor, iyi izle videoyu, polis kıyafetinden çekmesine rağmen eliyle altta birşeye uzanmaya çalışıyor gibi gözüküyor araçta. polis tehdite göre hareket etmiş. daha ne yapsın adamlar. ellerinde silahla uyarıyorlar. ama adam arkasına bile bakmadan aracına gidip, boğuşup, birşeye ulaşmaya çalışıyor sonra da sonu belli. polisin en fazla yapabileceği, araca ulaşmadan etkisiz hale getirmek idi ama nerden bilecekler adamın bunları yapacağını. o yüzden iki taraftada hata var. ama polisin hiç bir dediğini yapmayan adam diğerine kıyasla bir tık daha hatalı. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X