Şimdi Ara

YILMAZ ÖZDİL: NÜKLEER (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
338
Cevap
2
Favori
15.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
149 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Serdar

Kuzeye muhtaç olmak batıya muhtaç olmaktan yeğdir diyorsun yani.

Hiçbir yere muhtaç olmasak mesela? Aklınıza mandacılıktan başka bir şey gelmiyor. Yapılan santrali Rus yaptıktan sonra bilmemkaç yıl işletecek, harcadığı paranın zilyon katını alıp götürecek.

Köprülerden de ders almadınız, daha ne denir ki size...

Alıntıları Göster
    Pardon ama birilerine muhtaç olmak sizin genlerinizde var. Yazıyı nasıl okudun.

Marmaray içinde aynini demiştiniz istemezük diye.

Köprü diyorsun. 1 ve 2, köprüleride istememiştiniz.

Hızlı tren içinde aynı yaygarayı kopardınız.

Daha neler neler. Ama başkaları kendi ulkelerinde yapinca wayyyy adamlar yapiyor kardeşim. Ama kendi ulkende yaptirmamak için kırk takla at. Sonrada mandacılıktan bahset. Hayatınız komedi.

Ayrıca 6 sayfa dolusu bizimkiler işlemez diye yaygara kopartıp simdide ama biz isletmiycezki başkası işletcek diye kıvırmak. Siz önce ne istediğinizi bi açık seçik dürüstçe beyan etseniz ona göre cevap veririzde neyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bilenim demedim ki. Niye element uyduruyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Oranız buranız ayrı oynamasın. İki dakika önce dediği şimdi dediği ile tutmayan adamlar beni eleştirip cahil demesin.

Elime konuş lütfen

YILMAZ ÖZDİL: NÜKLEER

• Ayrıca emin ol benim sadece nükleer bilgim senin bu yaşına kadar öğrendiğin bilgilerden daha fazladır. Kimin ile konuştuğumuzu bilelim lütfen. Saygılar. Hayırlı akşamlar

Orijinalden alıntı: Naci_Balkavan

Nükleer ile "arap kültürü seviciler, cariyeler ve şeyhler" ? İşte bu ikisi arasında bağ kurabildiğiniz için gelişmiyor ülke. Acilen formatlanmak gerek bro.

Alıntıları Göster
    Yılmaz Özdil okurlarından bahsederken sadece bu yazısıyla sınırlı tutulacağını düşünecek kadar düşüremedim seviyeyi, artık kusura bakmasın baylar bayanlar...

• kugutex kullanıcısına yanıt
    Hocam bunların zihniyetini hala çekiyoruz. Bu ülkeye bu zihniyetten başka hiçbir şey bu kadar zarar vermemiştir.

Bunların üstünden tez yazılırda. Burası yeri değil. Pm'den konuşmak isterseniz. Müsaitimdir.

Bu tepkiyi keşke aynı şeyi arkadaşlarınıza da yapsanız. Şurada aynı fikirde görüş belirtmediğim için bir dayak yemediğim kaldı. Seviyeyi düşürmedim diyorsunuz maşallah ama düşürenlerede sesiniz çıkmıyor. Sebebi belli. Saygılar.

Orijinalden alıntı: kugutex

Pardon ama birilerine muhtaç olmak sizin genlerinizde var. Yazıyı nasıl okudun.

Marmaray içinde aynini demiştiniz istemezük diye.

Köprü diyorsun. 1 ve 2, köprüleride istememiştiniz.

Hızlı tren içinde aynı yaygarayı kopardınız.

Daha neler neler. Ama başkaları kendi ulkelerinde yapinca wayyyy adamlar yapiyor kardeşim. Ama kendi ulkende yaptirmamak için kırk takla at. Sonrada mandacılıktan bahset. Hayatınız komedi.

Ayrıca 6 sayfa dolusu bizimkiler işlemez diye yaygara kopartıp simdide ama biz isletmiycezki başkası işletcek diye kıvırmak. Siz önce ne istediğinizi bi açık seçik dürüstçe beyan etseniz ona göre cevap veririzde neyse.

Alıntıları Göster
    Marmaray'a kim istemezük demiş? Projeyi ilk imzalayıp ihaleye açan Ecevit, ne diyorsun sen? Tayyip'in projesi mi sandın?

Köprüleri kim istememiş? 3. köprüyü istemeyenlerin başında reisin geliyor. Yaşın yetmiyor herhalde, bak ne demiş:

YILMAZ ÖZDİL: NÜKLEER

Biz isteğimizi milyon kez söyledik. Günümüzde rüzgar ve güneş enerjisi gibi doğa dışında hiçbir kaynağa ihtiyaç duymayan sistemler varken Rusların bile terk etmeyi düşündüğü bir şeyi memleketin en turistik yerlerinden birine kondurmak akılla izah edilemez dedik.

Hasbelkader zengin olan Alman aptaldı tabi, dağı taşı rüzgar değirmenleriyle, güneş panelleriyle donattı adamlar ki güneşli gün görmek zor memlekette. Anadolu'da güneşten bol ne var?

Al sana dürüstçe beyan.

• Sadece kendi okuyucu kitlesini etkileyecek tipik sol kafasından çıkan bomboş bir yazı. Nükleer şu an en temiz enerjilerden biri.

• Yüz sefer dedik, bu tür insanları eleştirmeyin. Kendi tribününe oynayan, karşı tribünden bir kişiyi bile ikna edebilecek yeteneği olmayan, ortada özgün tek bir fikri olmayan, klasik ezber cümleler ile muhalefet yapan insanları fazla abartmayın.

Nükleer tehlikelidir, yapmayın diyor adam, ne desin yani, yapın mı desin? Yav bu adam niye böyle dedi diye üzerine çullanmanın mantığı nedir? Bu tür insanlara önerebileceğiniz tek şey, "az enerji tüketin" demek olur

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Daha demin en bilendim ?

Oranız buranız ayrı oynamasın. İki dakika önce dediği şimdi dediği ile tutmayan adamlar beni eleştirip cahil demesin.

Elime konuş lütfen

Marshall yardımlarını alıp Türkiye'yi Amerikalılara teslim eden Demokrat Parti'yi diyorsun. Neyi savunduğundan haberin yok ya neyse...

• Serdar kullanıcısına yanıt
    Hayranı olduğunuz yazarın yazılarından haberiniz yok. Bi arsivleri karıştırın isterseniz.

Diğer konu içinde mühim olan düşünmek değil yapmaktır.

Kimileri sadece düşünür yangelir yatar. kimileride yapar. Arada dağlar kadar fark vardır.

Bu tepkiyi keşke aynı şeyi arkadaşlarınıza da yapsanız. Şurada aynı fikirde görüş belirtmediğim için bir dayak yemediğim kaldı. Seviyeyi düşürmedim diyorsunuz maşallah ama düşürenlerede sesiniz çıkmıyor. Sebebi belli. Saygılar.
    Seviye düşüklüğünden kastım farklıydı benim, konu uzamasın, gerek yok. Tüm mesajları okuyacak halim yok ki gerek de yok. Karşısındakine hakaretamiz konuşan kimden olursa olsun yanında durmam, orası ayrı...

Yine Yılmaz Özdilden yine boş bir yazı. Bunu oturup ciddi ciddi okuyan var mı acaba ?
    Niye atanamadığın belli oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 6 Nisan 2018; 20:40:56 >

Orijinalden alıntı: kugutex

Hayranı olduğunuz yazarın yazılarından haberiniz yok. Bi arsivleri karıştırın isterseniz.

Diğer konu içinde mühim olan düşünmek değil yapmaktır.

Kimileri sadece düşünür yangelir yatar. kimileride yapar. Arada dağlar kadar fark vardır.
    Bana AKP reklam sloganlarıyla gelme arkadaşım. Yılmaz Özdil'i düzenli olarak okuyorum, hangi yazısından bahsediyorsun? Açık ol.

Ayrıca bir yazarı takip etmek, onun tüm düşüncelerini paylaşmak anlamına gelmiyor ki hayran olmayı hiç gerektirmiyor.

Hayata bakış açın anlaşılana göre birilerine hayran olup onların gölgesinde kalmaktan ibaret. Ben örneğin Hüsnü Mahalli'nin, Banu Avar'ın her şeyini takip ediyorum. Bu, bu insanlara hayran olduğum manasına gelmiyor. Bana haber verebildikleri, olayları bir başka bakış açısından gösterip ufkumu genişlettikleri ölçüde takip ederim gazetecileri ve yazarları.

Sen ve senin güruhun ise reis kontrolünde mi değil mi, ona bakarsınız ancak. Mesela bir Nagehan Alçı hangi dönemde ne derse desin tamamdır. Yılmaz Özdil ise ne derse desin tü kaka.

Vakit kaybı gerçekten...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.