Şimdi Ara

Yıllık Ödevle İlgili 1 Soru ? Yardım....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler hocanın istediği zamana yetiştiremessem 0 mı alırım yoksa daha sonra götürürsem belli bir puan kırar ödevi kabul eder mi ?

• Bunu nerden bilebiliriz hocana sor :)
  • 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shift41 -- 31 Mart 2010; 0:43:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeterPetrelli

Bunu nerden bilebiliriz hocana sor :)

Hani belli bir yönetmelik falan var mı diye dedim....
  • Hocandan ek süre iste. Ben bu sene dönem ödevini yapmayacağım 0 falan umrumda değil. Son sınıfız adam gelmiş 1-2 ay üzerinde çalışılması gereken ödev veriyor. 1 Nisan kontrol günü onun için okula mı gideceğim birde. Kalsın. Okula gittiğim zaman görüşürüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

Hocandan ek süre iste. Ben bu sene dönem ödevini yapmayacağım 0 falan umrumda değil. Son sınıfız adam gelmiş 1-2 ay üzerinde çalışılması gereken ödev veriyor. 1 Nisan kontrol günü onun için okula mı gideceğim birde. Kalsın. Okula gittiğim zaman görüşürüz.

Bende 11. sınıfım.Verdiği ödev çok gereksiz.Diziler ve Seriler konu özeti+son 30 yılın öss öys soruları+500 soru 500 cevap...500 soruyu bulması bile ayrı dert..Bi sürü kaynak falan.Hani bi faydası olacak olsa 500 soru yazmanın anlarımda gereksiz işte yorulalım diye..100 soru verse olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simon_Adebisi

quote:

Orijinalden alıntı: Wasell

Hocandan ek süre iste. Ben bu sene dönem ödevini yapmayacağım 0 falan umrumda değil. Son sınıfız adam gelmiş 1-2 ay üzerinde çalışılması gereken ödev veriyor. 1 Nisan kontrol günü onun için okula mı gideceğim birde. Kalsın. Okula gittiğim zaman görüşürüz.

Bende 11. sınıfım.Verdiği ödev çok gereksiz.Diziler ve Seriler konu özeti+son 30 yılın öss öys soruları+500 soru 500 cevap...500 soruyu bulması bile ayrı dert..Bi sürü kaynak falan.Hani bi faydası olacak olsa 500 soru yazmanın anlarımda gereksiz işte yorulalım diye..100 soru verse olmaz...

Amele ödevi resmen. Yıllık ödev diye bu kadar verilmez ki... Bu yüzden ömrümde hiç sayısal derslerden ödev almamışımdır. Edebiyat, coğrafya 4ever
    Hocana söylesen biraz zaman verir heralde. Ama zannetmiyorum sıfır verceğini...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DGS Hakkında Küçük Bir Soru
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.