Şimdi Ara

yıllardır temizlenmeyen klimaya çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar evimde arçelik neo plasma klima var, modeli 4020 AA. ben bu eve gelmeden önce de vardı klima (kiracıyım) ve tahminen 3-4 yıldır temizlik yüzü görmedi. çalıştırdığımda kötü kokulu hava veriyor. ben bunu temizletmek istiyorum

1-servisi çağırırsam iç-dış ünite hepsini komple temizlerler mi yoksa sadece dış üniteyi mi temizliyorlar?
    2-servis temizleme işini evde mi yapıyor yoksa götürüp temizleyip getiriyorlar mı? klimanın olduğu yer kirlenmesini istemeyeceğim bir yer çünkü
    3-benim yapmam gereken temizlik işleri nelerdir?

teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: imperial93

arkadaşlar evimde arçelik neo plasma klima var, modeli 4020 AA. ben bu eve gelmeden önce de vardı klima (kiracıyım) ve tahminen 3-4 yıldır temizlik yüzü görmedi. çalıştırdığımda kötü kokulu hava veriyor. ben bunu temizletmek istiyorum

1-servisi çağırırsam iç-dış ünite hepsini komple temizlerler mi yoksa sadece dış üniteyi mi temizliyorlar?
    2-servis temizleme işini evde mi yapıyor yoksa götürüp temizleyip getiriyorlar mı? klimanın olduğu yer kirlenmesini istemeyeceğim bir yer çünkü
    3-benim yapmam gereken temizlik işleri nelerdir?

teşekkürler

Sizin istediginiz şekilde yapıyolar ister iç ister dış
    Servis temizleme işlemini evinizdede yapıyolar ama tam detaylı degil söküp goturmelerı daha iyi olur
    sizin yapmanız gereken Filtreleri temizlemek sadece başka yapabılcegınız bısı yok ıcındekı pervaneyı kırarsanız sıze pahalıya patlayabılır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.