Şimdi Ara

Yıllardır düzelmeyen uyku sorunum yardim gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yillardir düzelmeyen uyku sorunum var kaç kere konu açtım bilmiyorum artik yine bir ümit açiyorum ben gibi olupda düzelen vardir belki.

öncelikle sosyal fobi var yillardirda psikyatri ye gidiyorum bıraktım. okb var aşırı takintiliyim binbir çeşit uyku hapi denedim kırmızı reçeteli ilaç bile kullandım yaramiyor en fazla 2 saat uyutuyolar bunyem çok güçlü galiba sarhoşta kolay kolay olamıyorum.

bi gun uyumayip diger gün yatmayi defalarca denedim diğer gun yine uyuyamiyorum 45 saate yakındır uykusuzum hatta bugun ehliyet direksiyon sinavi eğitimim var dunde uykusuz girdim hocadan azar işittim.

farkli farkli doktorlara gittim hepsi ilactan başka birşey vermiyor daha cok şey var ama uzatmak istemiyorum hayatim yillardir berbat durumda yaşayip çözmüş varsa gerçekten yardim bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Depresifadam -- 12 Mart 2017; 23:38:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gün içinde fazla yorulmuyor musunuz? Bem çocukluğumdan bu yana bir sıcak duşun altına gireyim rahatladıktan sonra vurur kafayı uyurum.

İlaç kullanmayın getirisinden çok götürüsü olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UçamayanHollandalı kullanıcısına yanıt
    cok yoruluyorum çalıştığım işte yorucu uykusuz gidip işe yorulup geliyorum yatiyorum yarim saat icinde uyuyorum 2-3 saate yine kalkiyorum sonra yatamiyorum denesemde 9-10 a kadar kivraniyorum sonrw tekrar uyuyorum akşam 6-7 de kalkiyorum

• Hocam spor yapmıyorsan spor yap. İyici çalış ter dök yorul gün içerisinde.
  • Muhtemelen yanlış ilaçlar kullandınız ya da ilaçları düzenli kullanmadınız ya da ilaçların etkisini görmek için acele ettiniz...

Eğer bunların hiç biri değilse yeniden teşhis koydurmanız da gerekiyor olabilir...

Çareyi yine tıpta arayın derim...

• Ayrıca yazınızda çelişkiler var psikologlar ilaç yazamaz... psikiyatriste gitmeden kırmızı reçeteli ilaç da alamazsınız... zaten yazınızın tümünden anladığım kadarıyla sağlıklı ve kararlı bir tedavi súreciniz olmamış ama yine de geç değil gerekirse iyi bir hekimle hepsine yeniden başlamanızı tavsiye ederim...

• KötüKediŞero kullanıcısına yanıt
    psikolog yanlış olmuş psikiyatri olacak o psikolog ada gittiğim icin karışmış. 1 seneye yakin hiç aksatmadan kullandım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midemde sorun var yardım edin :'(
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Exocoetidae kullanıcısına yanıt
    dediğim gibi işim zor zaten orda yorulup bide spor yaptığım da oldu o yoluda denedim uyuyabiliyorum 2-3 saat ama

• Öncelikle ASLA ama ASLA ilaçları kullanmayın. İsimlerini yazmanıza bile gerek yok, her biri etki mekanizması ile beyninize zarar verir.

Ben 2 sene öncesine kadar yarı uykulu gezerdim. Gecelerimin 6-7 saati yatakta geçse de; bu süreç boyunca kendimi yastıkla boğmaya çalışırdım, o derece tükenmiştim uyuyamamaktan.

Bir gün daha önce hiç deneyimlemediğim bir işe 20 saat kadar ayırdım bir gün içerisinde. Yani sabah 6'da o işi elime aldım ve bıraktığımda gece 2 olmuştu. 2'den sonra ömrümün ender uykularından birini uyumuştum o gece... :)

İş neydi diye soracak olursanız, yazı yazmaktı; bir hikaye kurgulamıştım kafamda...

Bunun gibi. Siz de kendinizi tümüyle adayabileceğiniz bir edinim bulup (para karşılığında bir iş olmamalı) beyninizi yorguluktan biçare hale getirebilirsiniz.

Şu an gayet mutluyum. Sabah 3-4-5'te de yatsam birkaç saat içerisinde uykuya dalıyorum ve bazen sabahları kalkmak dahi istemiyorum. :)

Allah yardımcınız olsun.

• sağolun

• guncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.