Şimdi Ara

Yillar yillar sonra YGS LYS. Hedef 1k :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
7
Favori
4.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhabalar efenim. Muhendislik mezunu (muhendis diyemiyorum), kisa bir calisma hayati gecirmis hayalinde hep doktor olmak yatan bir zat-i muhteremim. Puani alir almaz sacma bir tercih ile okumaya gitmis,okurken birakma cesaretini bir turlu gosterememis 5 yilinin icine etmis biri olarak bu yurek yanginina dur dedim ve bu sene temmuz agustos ayinda calismaya basladim. Geceleri uyuyamiyorum, hayal kurmaktan, gunduzleri ise ders calisiyorum. Su siralar netlerim gayet guzel, maddi bir birikimim olmadigindan ikinci el kitaplar ve internet videolariyla calisiyorum. Oyle seviyorum ki calismayi, planli programli gidiyorum. Gectigimiz sene (2016) ise ygs ye cok az calisarak, lys ye ise hic calismayarak girdigimde yapabilecegimi gordum. Cok ama cok hevesliyim. Benim gibiler var midir? Merak ediyor, hedeflerinizi iyi belirlemenizi oneriyor sevgilerimi sunuyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukari

• İyi calismalar hocam ne diyim 31-32 yaslarinda doktor olup çıkarsınız arkadaşlariniz coluk çocuğa karışır siz yeni maaş alıyor olursunuz başkada dezavantaj gormuyorum ha bide emeklilik var umarım ömrünüz yeter :D

• Cok acimasiz bir yorum olmus yahu.
    Ama hicbir dusunce kararimdan caydiramaz

• Geçen senenin sonuçları ss atabilir misin

• Alla alla nicin gelmemisler. Acemiyim sorry

• Ben varım eğer başarabilirsem 26 yasımda hukuk ogrencisi olcam :).Yaşıtlarım evleniyor cocuk sahibi oluyorlar diye düşünüp strese girmeyin artık 30 yaşından sonra evlenmek normalleşti hem kime neye göre geç kaldık ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ayt matematik uzun suruyor
    6 yıl önce açıldı
    Yks ile yerlesince ders saydirma
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla hocam 1.falan da olursunuz siz sosyalide halledersiniz

• Eğer mezun olmayı başarırsan tıptan hem mühendis hem doktor olucaksın :D fazlasıyla havalı detaya girmezsek

• hayallerinizin peşinde koşup onlari elde etmek kadar guzel bir sey yok hocam. İstemedigim bir hayatla 60 yil yasamak yerine istedigim hayatla 10 yil yasamayi tercih ederim.
    Bende ailemin profesyonel spor hayatima devam etmeme izin ve destek vermesi icin mecburi iyi bir universite icin calisiyorum. Bu sebeple profesyonel spor hayatima ciddi saglik sorunlari ve sinav nedeniyle ara vermek durumunda kaldim.
    Ancak hayalleri peşinde emek verenlerin her zaman başarili olacagina inaniyorum.
    İnşallah Seneye tıp fakultesine yerlesirsiniz. Basarilar diliyorum..

• Sizi bozmak istemem ama bu sene doktor olsanız 6 sene çalışacaksınız 1 sene tusa hazırlanacaksınız 4 sene zorunlu hizmet nerden baksan 35 36 yaşında hayata atılacaksınız ve doğru dürüst para kazanmaya başlayacaksınız zaten topu topu 15 20 sene çalışacaksınız bence 10 sene ciddi bir süre
  • quote:

Orijinalden alıntı: skeltah

Ben varım eğer başarabilirsem 26 yasımda hukuk ogrencisi olcam :).Yaşıtlarım evleniyor cocuk sahibi oluyorlar diye düşünüp strese girmeyin artık 30 yaşından sonra evlenmek normalleşti hem kime neye göre geç kaldık ki?

hocam basaracagiz insallah :) yasmis masmis hiiic umrumda degil evlilik gibi bi hayalim falan da yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: leobolt

hayallerinizin peşinde koşup onlari elde etmek kadar guzel bir sey yok hocam. İstemedigim bir hayatla 60 yil yasamak yerine istedigim hayatla 10 yil yasamayi tercih ederim.
    Bende ailemin profesyonel spor hayatima devam etmeme izin ve destek vermesi icin mecburi iyi bir universite icin calisiyorum. Bu sebeple profesyonel spor hayatima ciddi saglik sorunlari ve sinav nedeniyle ara vermek durumunda kaldim.
    Ancak hayalleri peşinde emek verenlerin her zaman başarili olacagina inaniyorum.
    İnşallah Seneye tıp fakultesine yerlesirsiniz. Basarilar diliyorum..

Hocam cok tesekkurler. Zor bi surec belki ama anaciğum arkamda, baba pek renk belli etmese de. Tesekkurler tekrardan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: JeffLoomis

Sizi bozmak istemem ama bu sene doktor olsanız 6 sene çalışacaksınız 1 sene tusa hazırlanacaksınız 4 sene zorunlu hizmet nerden baksan 35 36 yaşında hayata atılacaksınız ve doğru dürüst para kazanmaya başlayacaksınız zaten topu topu 15 20 sene çalışacaksınız bence 10 sene ciddi bir süre

Hocam yasamak istedigim hayat 6 yil sonrasi degil ki universite surecini de dahil edin yaşamima. Hop diye geciversin de parayi kirayim gibi bir derdim yok, aç da kalsam okumak , o egitimi almak istiyorum. Sonra belki gonullu calisirim, karin tokluguna o derece.

• Hocam kusura bakma da 5 sene mühendislik okumuşsun, lysdeki o matematik geometri fizik netleri ne öyle? Hadi fizik saçmaydı onu geçelim, matematikte zaten 15-20 tane mat 1 var. 10-15 arası limit türev integral var ki bunları su gibi biliyor olmanız gerekir. Ben anlayamadım bu durumu. Bence mühendislik bitiren birisinin o matematikte 50/50 geometride de 30/23 civarında bir net yapması gerekirdi

• Hocam tıp 1.sınıfım. Sınıfımda 34 yaşında matematik öğretmeni bi abi var. Çılgınlar gibi çalışıyor. Uzmanlık falan da istiyor. Rahat bi 45 yaşında doktor olacak diyebiliriz. O yapıyorsa siz de yaparsınız.

• Hocam mezun olali iki yil oldu. Mezun oldugum gunden beri turev integral alip, yamuk cember sorulari cozup, isci havuz problemleri carpanlara ayirma vb mi calisiyoruz her gun. Az biraz mantik yahu. Dun ne yedigini sorsan unutuyor insan. Yalan mi soyleyecegiz kardesim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Viktor Reznov

Hocam tıp 1.sınıfım. Sınıfımda 34 yaşında matematik öğretmeni bi abi var. Çılgınlar gibi çalışıyor. Uzmanlık falan da istiyor. Rahat bi 45 yaşında doktor olacak diyebiliriz. O yapıyorsa siz de yaparsınız.

Bak iste bubu duyduguma cok sevindim :) hangi okuldasin sakincasi yoksa

• Bence ne derlerse desinler hayallerinden vazgeçme. Ben de istemediğim bir bölümü okuyorum bitirince mimarlık okuyacağım. Çoğu kişi gereksiz olarak görsede hayallerimi çevreye göre değil çevreyi hayallerime göre şekillendireceğim.

Bir 3.sınıf işletme öğrencisi

• Değil mi :) ama hayalini erteleme. Yillar cok cabuk geciyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.