Şimdi Ara

Yıllar sonra çıkan araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kız arkadaşımın ailesi trafik kazasında vefat ediyor. O zaman 8 yaşında olduğundan araç vasisi tarafından (tam emin değiliz, vasi ile görüşmüyoruz) satılıyor. (noter ile satılmış olabilir. Eğer öyleyse bu kağıdı nasıl temin edebiliriz) 2 gün önce birisi bizi arıyor ve aracın Antalya'da bir otoparkta olduğunu ve 2900 TL borcu olduğunu söylüyor. Bir de 2004 yılından beri mtv, damga, özel taşıt vergisi ve aklınıza gelen ne varsa ödenmemiş. Hepsinin toplamı 6800 TL yapıyor. Araç 94 model optima.

Ne yapmamız gerektiği konusunda yardımlarınızı rica ediyorum. Antalya'ya gitmek zorunda mıyız? Aracı hurdaya çıkartsak bu borçları yine ödemek zorunda mıyız? Otoparka çekildiğinden bile haberimiz yok. Otopark bize haber vermek zorunda değil mi? Teşekkürler.

• Son çıkan vergi affından yararlanın . Hiç birşey ödemeden trafikten düşürebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobani

Son çıkan vergi affından yararlanın . Hiç birşey ödemeden trafikten düşürebilirsiniz.

Konu hakkında link verebilir misiniz? Ben baktım 90 ve öncesi yararlanabiliyor yazıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.