Bildirim
Yılın Kapağı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Adı misvak olan bir sayfadan da bu beklenir zaten.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
adı sözcü olan paçavradan bekleneni vermesi gibi... -
Yeni akit gibi bok damlatmıyor en azından.
gelin güngörene,bağcılara Arap ülkelerinden biri zannedersiniz.
ırkçı biri hiçbir zaman olmadım , yurtdışında bende yaşadım bir sürü yabancı arkadaşım var bir sürü insan tanıdım ama bu Suriyeliler resmen hayvan gibi.Ben böyle birşey görmedim.
Almanya'da yaşayan bunca Türk elbet cahildir ama en azından sistemin bir parçası.Bir işe yarıyorlar burdakiler ne işe yarıyor ? -
bunun tanımı ırkçılıktır.
Irkçısınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: riaz
ırkçı biri hiçbir zaman olmadım , yurtdışında bende yaşadım bir sürü yabancı arkadaşım var bir sürü insan tanıdım ama bu Suriyeliler resmen hayvan gibi.Ben böyle birşey görmedim.
Almanya'da yaşayan bunca Türk elbet cahildir ama en azından sistemin bir parçası.Bir işe yarıyorlar burdakiler ne işe yarıyor ?
Yok hocam güngörenin neresinden bahsediyorsun bilmiyorum ama o kadar da yoğun değiller aslında.
quote:
Orijinalden alıntı: Erich Fromm
quote:
Almanya'da yaşayan bunca Türk elbet cahildir ama en azından sistemin bir parçası.Bir işe yarıyorlar burdakiler ne işe yarıyor ?
Yok hocam güngörenin neresinden bahsediyorsun bilmiyorum ama o kadar da yoğun değiller aslında.
belki de sana denk gelmemiştir,
ilgi hastanesinin olduğu cadde komple Suriyeli
daha aşağı in Kale Center'a doğru yine komple Suriyeli.
bahsettiğim yolda 2-3 tane park var, Türk bulamazsın.
-
Asıl kapağı yapan berna laçin haklı, o alttaki insan müsveddesi de boş yapıyor. Eğer istiyorsa defolsun gitsin arabistana. Arap yalayıcılığına doymadınız bi türlü. Teker teker bitersiniz umarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir çok insan aslında kadere, peygambere, islamiyete hatta allaha küfretmek istiyor ama açıktan yapamıyor...onun yerine sakallıya, çarşaflıya, hacıya, hocaya giydiriyor...samimi bir mü'min bu tarz kavramlardan rahatsız olmaz, kişilerin yanlışları kişileri bağlar...hatta varsa yapılan bir yanlışı yine islami değerler çerçevesinde düzeltir...ama insanımız kaçışı yada bahaneyi çok kolay üretebiliyor...imama kızıp dinden çıkıyor mesela...
ayrıca medyadan tanıdığımız çoğu sempatik kişilerin sabetayist, mason, marksist, zerdüşt ya da ermeni olduğunu zaman içinde öğrendik öğreniyoruz...bu sayfalara yorum yapan insanların da değişik din ve milletlerden olduklarını göz ardı etmiyoruz... -
Size katılıyorum. İslam düşmanlığını açıkça yapamayanların yolu budur.
sokaklarda tatil beldelerinde ruslar ingilizler almanlardan şikayet etmezler.Müslümandan rahatsız olurlar.
Müslüman müslümanın kardeşidir. -
Lut kavmi gaydi
Haklı her yer suriyeli arap doldu. Gitsinler ülkelerine. Zaten ülkede yeterince arap özentisi var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TETOVO
Size katılıyorum. İslam düşmanlığını açıkça yapamayanların yolu budur.
sokaklarda tatil beldelerinde ruslar ingilizler almanlardan şikayet etmezler.Müslümandan rahatsız olurlar.
Müslüman müslümanın kardeşidir.
aynen öyle kardeşim.yüzyıllardır araplara ve dinlerine hizmet eden bir toplumuz.bundan vazgeçemeyiz.arapların hizmetkarıyız biz -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Erich Fromm
quote:
belki de sana denk gelmemiştir,
ilgi hastanesinin olduğu cadde komple Suriyeli
daha aşağı in Kale Center'a doğru yine komple Suriyeli.
bahsettiğim yolda 2-3 tane park var, Türk bulamazsın.
Hadi ya doğrudur hocam bazı bölgelerde aşırı yogunlasiyorlar ama bizim orda o kadar yoğun değil demek ki. eski belediye binasıyla kale arasında bir yerdeyiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ortada kapak filan yok
Berna Laçin büyük ihtimalle gayet karşıdır o beraberliğe
Onayladığına dair bir ön kabul- ön yargı üzerinden saçmalamışlar işte.
Ardından bakayım onaylıyor mu diye bi baktım
Berna Laçin şöyle bir tweet atmış: Gözde Kansu’yu dekoltesi var diye ahlak vs deyip attınız yerine Murat Başoğlu’nu getirdiniz- buyrun size ahlak. Sizden anca bu kadar ahlak bekçisi olur minvalli bir şeyler yazmış akpli Hüseyin Çelik’e
Kısacası kız zaten ağır ahlaksızlık olarak görüyormuş bu durumu
Siz de kalkıp başlık açıyorsunuz. Kapak size var aslında belli ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X