bugun bu yıl ki ilk balık avıma gidiyorum inşallah güzel geçer. turnaya sallıycam oltaları sazan yumurtlama döneminde olduğu için sazan ı transit geçicez. hadi hayırlısı
rast gele kardeşim bakalım akşama fotolar gelir
quote:
Orijinalden alıntı: BohemAmca
yok be yaww 0. 2 kere vurdu ama bir şey yok. sabahtan akşama kadar 0. sadece biz değil herkes kurudu dün. anlamöadım. bir hafta önce 2 saatte 6 balık yakalayan adam sabahtan akşama kadar oltasına balık değmeden geçirdi. daha kaç kişi böyleydi anlatamam.
quote:
Orijinalden alıntı: sessiz ol
quote:
yok be yaww 0. 2 kere vurdu ama bir şey yok. sabahtan akşama kadar 0. sadece biz değil herkes kurudu dün. anlamöadım. bir hafta önce 2 saatte 6 balık yakalayan adam sabahtan akşama kadar oltasına balık değmeden geçirdi. daha kaç kişi böyleydi anlatamam.
nerede avlandınız acaba
quote:
Orijinalden alıntı: bacom
quote:
Orijinalden alıntı: sessiz ol
quote:
nerede avlandınız acaba
ankarada diyim gesisini söylemeyim. neden dersen balık olan yerleri söylüyoruz ondan sonra eline tırıvırıyı alan koşuyo. ha yanlış anlama senin için söylemiyorum ama genelde balığa gidenler söylemezler bu yüzden. bazılarıda rapor adı altında eşşeğin aklına kabuk düşürürler. istersen özelden atarım.