Şimdi Ara

yılın ilk balık avı (turna)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun bu yıl ki ilk balık avıma gidiyorum inşallah güzel geçer. turnaya sallıycam oltaları sazan yumurtlama döneminde olduğu için sazan ı transit geçicez. hadi hayırlısı

• rast gele kardeşim bakalım akşama fotolar gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: BohemAmca

rast gele kardeşim bakalım akşama fotolar gelir

yok be yaww 0. 2 kere vurdu ama bir şey yok. sabahtan akşama kadar 0. sadece biz değil herkes kurudu dün. anlamöadım. bir hafta önce 2 saatte 6 balık yakalayan adam sabahtan akşama kadar oltasına balık değmeden geçirdi. daha kaç kişi böyleydi anlatamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessiz ol

quote:

yok be yaww 0. 2 kere vurdu ama bir şey yok. sabahtan akşama kadar 0. sadece biz değil herkes kurudu dün. anlamöadım. bir hafta önce 2 saatte 6 balık yakalayan adam sabahtan akşama kadar oltasına balık değmeden geçirdi. daha kaç kişi böyleydi anlatamam.

nerede avlandınız acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacom

quote:

Orijinalden alıntı: sessiz ol

quote:

nerede avlandınız acaba

ankarada diyim gesisini söylemeyim. neden dersen balık olan yerleri söylüyoruz ondan sonra eline tırıvırıyı alan koşuyo. ha yanlış anlama senin için söylemiyorum ama genelde balığa gidenler söylemezler bu yüzden. bazılarıda rapor adı altında eşşeğin aklına kabuk düşürürler. istersen özelden atarım.

• ...............neyse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.