Şimdi Ara

Yıldızlı paket içerik değişik varmı böyle sözleşmesi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıldızlı paket içerik değişik varmı böyle sözleşmesi olan
    Merhaba arkadaşlar

Türk Telekoma taşıdığım hattımı yıldızlı paketlere kampanya dahilinde "Popüler Prime 30"tarifesine taşıdım.
    Satıcı genç ve toy bir bilgisiz biriydi.Bu tarife Prime değil üst paket olan (Popüler Prime 40) olan prime olduğunu söyledi....

Nihayetinde geçişi yaptık gelen tarife maildeki gibi doğru ama içeriği değişik geldi.

Prime hattını aradım sistemsel hata dedi kontrol edemedi sisteme düşmedi için endişe ettim.25.+25 GB internet yazıyor kar edelim derken daha fazla para ödememek için yarın bayide gideceğim ama böyle bir şey başına gelen var mı?

Tamda geçiş yaparken biri geldi o bayiden geçiş yapıp içeriği farklı olupya ücreti farklı çıktığı için işlemi düzeltmesini söyledi ilk ay imkansız gibi bişey duydum işlemi bitirdiğim için dışarı çıktım.

Gelen emaille şok oldum varmı böyle bir durum ile karşılaşan

Edit:Benim gibi sorusu olacak olanlara yanıtım
    Telekom sistemsel hata dedi başka bir bayi beni bilgilendirdi

Aşağıdaki tarifeye ek 25+5 olması gereken+20 fazla yazması ilk ay ekstra 20 GB vermesinden kaynaklıymış tarife içeriği ile alakası yok 30+10 GB TARİFEDE 30+30 olarak görünecek yani+ verilen GB üzerine+20 GB ekleyecek tarifenin neden böyle göründüğünü anlayabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carso -- 14 Aralık 2024; 23:36:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Prime 30 tarifesi 25+5GB sosyal medya 230TL olan. Siz 30+10GB sosyal medya 260TL olanı istiyorsanız o Prime 40 diye geçiyor. Siz 40 dediyseniz veya onu kastederek geçiş yaptıysanız ama bu tanımlandı ise bayi hatasıdır.

Tarife Prime tarifesi onda sorun yok. Gerçi Türk Telekom kafasına göre bu artık prime değil derse birşey yapamıyorsunuz ama şuan için 25+5GB ve üstü komple Prime statüsünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 13 Aralık 2024; 23:44:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Hayır 30 mu 40 mı diye tekrar sordu 30 olarak tekrar ettim zaten paket adı bilerek bilinçli gittim.içerik saçma geç geldiği için yoğun çalıştığım için gidip ilgilenemedim ama aklıma takıldı kaldı bende biliyorum 2000 dk 25 GB+5GB 250 SMS olduğunu bu niye böyle anlamadım

• carso kullanıcısına yanıt

25+25 olayına takıldıysanız o Türk telekonum garip bir sorunu. Bazı tarifelerde garip içerikler yazabiliyor. Online işlemlerden bakınca 25+5 olarak tanımlanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 13 Aralık 2024; 23:47:28 >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Onun açılmasını beklemeden Midyat bulgur ilişkisine dönmeden bu işe bir bayiden el atayım en iyisi sonra 2 katı gereksiz fatura ödemeyim 😁

• carso kullanıcısına yanıt

Tarife ücreti zaten attığınız resimde de yazıyor bir gariplik yok. İsterseniz yine gidin ama gitmeyi gerektirecek bir durum görünmüyor bence.

• Benim gibi sorusu olacak olanlara yanıtım
    Telekom sistemsel hata dedi başka bir bayi beni bilgilendirdi

Aşağıdaki tarifeye ek 25+5 olması gereken+20 fazla yazması ilk ay ekstra 20 GB vermesinden kaynaklıymış tarife içeriği ile alakası yok 30+10 GB TARİFEDE 30+30 olarak görünecek yani+ verilen GB üzerine+20 GB ekleyecek tarifenin neden böyle göründünğ anlayabilirler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.