Şimdi Ara

(Bitti) Yıldızlı Günlere Özel Fırsat Yeni Harika Tarifeler 1000dk+250sms+80GB 390,00TL (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
33
Favori
43.048
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sim kartı teslim aldıktan 1 gün sonra mı açıldı hattınız (Bitti) Yıldızlı Günlere Özel Fırsat Yeni Harika Tarifeler 1000dk+250sms+80GB 390,00TL 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

geçen sene aynısını bana da yaptı bi bayi, edevlet üzerinden btk ya şikayet oluşturdum, ertesi gün bayiden aradılar, gelin işleminizi yapalım dediler, akşamına gittim, 5 dk da kaydı oluşturup, faturasız sim kartımı teslim ettiler, hiçbir ücret almadan.

işlemden kaçınan tüm bayileri mutlaka btk ya şikayet edelim. böyle böyle adam edebiliriz ancak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam siz bu e-devlet üzerinden yaptığınız türkcell faturasız hatta geçişin detaylı anlatımını yapabilir misiniz? Bugün gittiğim türkcell bayii baştan faturasız taşıyamam dedi sonrasında 100tl 100 gb varmış deyince taşırım 100tl peşin alırım dedi. Geçiş için kullanacağımdan 100tl 2 gün için gereksiz geldi. Bu şekilde paketsiz faturasız yapabiliyorsak hemen yapayım bayiler çok fena.. bir yol gösterseniz. Kurye ücreti vs. de mi yok yani?

Telekom başvurusunu da mı e-devlet üzerinden yaptınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam onlineda faturasız süper yeni 20 gb tarifesi var ona başvurdum. Gece 12de başvurdum sabah 9da simkart geldi hem de pazar günü. Sim kartı alınca turkcellin sitesinde sim kart aktive etme bölümü var oradan sizi yönlendirir. Sonrasında ben aynı günün akşamı ttkoma başvurdum yarın açılacak. Şu an tek problem bazı yerlerde git gel arası 30 gün geçmeyince yeni müşteri gibi algılamıyor diyorlar. Beni bu sebeple bu tarifelerden faydalandırmayabilirmiş. Onu da yarın göreceğiz inşallah böyle bir sıkıntı çıkmaz sonucu buraya yine yazarım. Ttkomda başvuru yine online ama işlemler sim kart teslimi sırasında kurye ile birlikte yapılıyor. Turkcell bu konuda çok pratik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rubelhizb -- 26 Ekim 2025; 14:34:21 >
  • rubelhizb kullanıcısına yanıt
    Geçebilirsiniz. Sadece ilk faturaya 30 TL ekliyor 90 gün süre geçmiş olmadığı için.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Teknosacell den Türk Telekoma taşımak için bayiiye gittim fakat önce başka bir gsm e kontorlüye taşıyın öyle gelin dediler. Tamam aynı altyapı da acaba personel mi yanlış yönlendirdi uğraşmak istemiyorum açıkçası var mı bilginiz? başka bayiye de gitmedim tek bayiye gitmiştim. Eğer oluyorsa direkt online dan başvurucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesaverde -- 26 Ekim 2025; 19:23:8 >

Teknosacell Faturalıdan Türktelekom Faturalıya geçiş yapamıyorlar .

kontör mü kaldı deseydiniz

Karşı operatöre (Faturalı Faturasız farketmez )geçiş yapıp gelmeniz lazım

Bugün numara taşıma yoluyla Türk Telekom'a online başvuru yaptım. Başvurunun son aşamasında Etkinleştirme Kodu ve Adresini eSIM'e girdiğimde "eSIM Eklenemedi" uyarısıyla karşılaştım. Bu normal midir? Hattım açıldıktan sonra mı eSIM olarak aktivasyon sağlayacağım?

(Bitti) Yıldızlı Günlere Özel Fırsat Yeni Harika Tarifeler 1000dk+250sms+80GB 390,00TL

• Arkadaşlar hattım açıldı. Ttkom, turkcelle git gel yaparak bu tarifelerden beni faydalandırdı bilginize.

hattınız açıldıktan sonra e-sim işlemini yapın.

• Hocam keşke e-sim seçmeseydiniz. Bende e-sim olarak talepte bulundum gelen maildeki etkinleştirme kodunu girmeye çalıştığımda kullanılmış yada geçersiz kod uyarısı veriyordu. Müşteri hizmetlerini aradım, temsilci e-sim ile ilgili yapabileceğimiz bir işlem bulunmamakta bayiye gidip oradan etkinleştirmeniz gerekli dediler.

Bende Türktelekom bayisine gittim bayide e-sim etkinleştirme işlemleri baya teferruatlı bayideki kimlik okutulup pin girilen cihazdan nfc taraması felan yapılması gerekiyordu nfc bir türlü okumadı kimliği baktım iş çok uzun sürüp uğraştıracak bende bayiden fiziki sim vermesini söyledim. O şekilde çözebildim konuyu.

• Bilgilendirme için çok teşekkür ederim hocam. Keşke bu Esim belasına bulaşmasaydım Şimdi en yakın Bayiye gidip fiziki sim kart alarak sorun çözmeye çalışacağım.

Sorması ayıp bayi fiziki sim kart herhangi bir ücret talep etti mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi careemm -- 29 Ekim 2025; 11:59:2 >

Türktelekom kullanıp farklı operatöre gidip tekrar Türktelekoma gelip yeni üye kaydı ücretini ödeyerek tarifenin kampanyalı fiyatından yararlanabilirsiniz

Sim kart ücreti dediğiniz tam olarak nedir sim kartlar ücretsiz olması lazım sadece yeni hatlar da bu ücret alınır

Numara taşımada ilk sim kart ücretsiz verilir.

Türk Telekom'a numara taşıma için başvururken Hat tercihinde fiziki sim kart yerine E-SIM tercih ettim. Türk Telekom'un verdiği E-SIM bilgileri çalışmadı, birkaç gün önce resim attım. Durum böyle olunca bayiye gidip E-SIM yerine fiziki sim kart istediğimi söyledim.

Bayi de Sim Kart Degisikligi bedelinin 400 TL olduğunu söyledi. İşlemleri yaptırıp SIM kartımı takıp, kullanmaya başladım. E-SIM'de kalsaydım hatsız kalacaktım. TT'da kimse E-SIM'le ilgili bir b.k bilmiyor. Sorunun çözümü için 10 farklı kişiye aktarıyorlar.

Keşke en başta fiziki sim kart tercih etseydim. En azından kuryeyi bekler ücretsiz sim kartımı takar kullanırdım. En başta bunu tercih etmediğim için sonradan alınan sim kartta 400 TL para ödemek zorunda kaldım. Durum bundan ibaret.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi careemm -- 29 Ekim 2025; 15:22:48 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.