Şimdi Ara

Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.298
Cevap
77
Favori
94.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Faturalıdan faturasıza geçmiştik, son faturaya 2024'ün geriye kalan tüm aylarının TKÜ'sü yansıtılmıştı. Yılbaşından sonra ise hatlarda TL olmadığı için her ay borç birikecek, lira yüklendiği anda otomatik olarak TKÜ borcunu çekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 6 Aralık 2024; 0:42:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Bu başka kampanya faturasız 1800 TL kampanyası

1800 lira yatırıyorsun tek seferde

• sarkat kullanıcısına yanıt

Orada peşin alıyorlar diye kim dedi sana?

Türktelekom yıllık paketten mi bahsediyorsunuz?

• Mylove kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 ay şartı var. Ben Netgsm'e geçiş yapmak istediğimde 90 gün dolmağı için red yedi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt

Vodafone 90 gün dolmadan çıkış vermiş belki Türktelekom da verir denemekten birşey kaybetmez

Hocam ben Bimcell hatta denedim direkt. Umarım dediğiniz gibi olur

Bu yeni sıfır hat alanlar için mi geçerli ? Numara taşımada böyle bir sınır var mı acaba. Ttkom dan trcel e geçiş için bugün başvuru yaptım. Geçince tekrar ttkom a geçip bu trifelerden yararlanmak için

• Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti)

Bir kaç gündür düşünüyorum EGM 20 Taahhüt bitince ne yaparız diye, yine yüzümüz gülecek gibi. 25 GB 200 TL olan paket bana yeter de artar. Vodafone veya Turkcell bayisine gitmeden online başvuru ile geçiş yapıp sonra TT başvurmak mümkün mü? TT zaten online başvuru istiyor + SMS onayı istiyor. Turkcell veya vodafone'a online başvuru kabul olur mu yoksa bayiye gitmek şart mı? Yanlışlıkla taahhüt vermeyelim :)

Evet konuşma geşmişine bakarsanız anlarsınız

• Roland Deschain kullanıcısına yanıt
    Ben bayiden yaptım hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Carsamba hatti tasidim 40gb sinirsiz sosyal olan tarifeye,simdi acildi hat.Ama kullanim detayinda degerli prime 40 gb olarak gozukuyo hediye internette gorunmuyor, tarifelerim kisminda populer prime limitsiz sosyal yaziyor.soz mesajini yazdigimda taahut yapili diyor ama taahhhut sorgulama veya mobil uygulamada taahhut yok.Ben mi acele ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 6 Aralık 2024; 1:12:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • phorever kullanıcısına yanıt

Bende bu gun 10 gun once geçtiğim yeni kamu 15 den 27₺ cayma ödeyerek hatti vodafone tasidim acilincada ttelekom 25+5 olan 230₺ yapacagim yeni emniyet 20 gb tahhutlu 220₺ bir fiyatti galiba bu tarifeler ilac gibi geldi

• Bir hattımın geçen taahhüdü bitti bu en ucuz 3GB tarifeyi (adı da aynıydı sanırım) 200 küsürden kitlediler bize. Bu ayın 10unda da diğer hattın taahhüdü bitiyor ona 25-30GB almak istiyorum bu 230TL olan paketi desem yaparlar mı? Ya da kime demem lazım müşteri hizmetleri mi bayi mi halleder?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 6 Aralık 2024; 1:27:46 >
  • n201 kullanıcısına yanıt
    Prime ayricaliklari gorunuyor mu acaba sizde? Espressolab, Biletix vs.

• sarkat kullanıcısına yanıt

• DenisStore D kullanıcısına yanıt
    Ana ekranda bu ustte instagram gibi hikayeler kismi var orda prime tiklayinca espressolab sifre al kismina yonlendiriyor.
    +Magaza-bi dunya firsat kisminda diger migros biletix vs sifre al kutulari var.

2017 de kullandim telekom en son yabanciyim baya

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    Ceza vs bisey çıkmıyor mu hocam bu dediğiniz yöntemin ek maliyeti nedir asagi yukarı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • n201 kullanıcısına yanıt

Soz yazip 5555 e gonderdiniz mi

hocam sizin verdiğiniz bilgiye göre türk telekoma geçtim ama şöyle düşünerek geçtim, şimdi türk telekom faturasıza geçsem sonra vodafone kampanyayı kaldırsa ortada karpuz gibi kalırım faturasızdan yıl sonuna geçiş yetişmez, o yüzden 20 gb 180 tllik tarifeye geçtim eğer hattım açıldığında vodafone kaldırmamış olursa 60 gba geçmeyi düşünüyorum cayma bedeli çıkar mı onu bilmiyorum çıksa bile taahhütsüz ücreti 400 küsür 200 300 tl bir şey çıkar diye düşünüyorum önemli değil benim için sizce hatalı bir işlem yapmadım değil mi?

• uyg51 U kullanıcısına yanıt
    Hallolmus hepsi , gece yeni acildigi icin hicbiri uygulanmamisti heral

Tabi herkeste mi degerli prime olaraj gozukuyor?
    Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti)

Burda da taahhutler
    Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 6 Aralık 2024; 8:9:19 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.