hocam benzer şekilde uygun fiyatlı tarifeler var mı? adalet bakanlığı çalışanlarına özel tarifeler de olabilir? |
Yıldızlı Günler Popüler Tarifeler 3-6-10-15-20-25-25+5-30 +SSM 40 Gb 320 TL( Bitti) (115. sayfa)
-
-
2023de prime youtube 3 aylık kod ile kullanmıştım. Busene gelen kodla yeni bir youtube hesabıyla kullanmaya çalıştığımda çalışmıyor. Atladığım bir nokta mı var acaba? 2023de nasıl yaptığımı hatırlamıyorum
-
Aldığım adres son geçerliliği ne zamandı bi tarih varmıydı ona bakın
Farklı bir hesapta çalışması lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk gunlerde huc ucretsiz kullandirmiyordu, dun 1 ay bugun 2 ay veriyor beersem olack sanirim 😅
Ben internet üzerinden geçiş yaptım. SOZ 5555 yazmadım ama tanımlanmış. Online işlemlerde öyle gözüküyor. SOZ 5555 gönderince daha farklı ücretler çıkıyor.
-
İlk sayfayı okudunuz mu
3 taahhütünüz olması lazım
Merhaba,
Ben bu kampanyadan faydalanarak vodafone dan Türk telekoma Aralık ayında geçmiştim vodafone da cayma bedelim vardı ayın 1 inde fatura kesimi oldu son faturayı ödedim fakat borç sorgulamada 20 gündür cayma bedeli ücreti çıkmıyor cayma bedeli online ödenemez mi? Bilginiz var mı?
-
Vodafone de Faturanız ne zaman kesiliyor ve Türktelekoma ne zaman geçtiniz .
-
Türktelekoma 20 Aralıkta geçtim vodafoneda faturam her ayın 1inde kesiliyor 1 Ocakta fatura kesildi sadece tarife ücreti vardı faturada ödedim
-
Son faturan çıkmış sizin
hepsini oraya eklemişlerdir
daha da Fatura çıkmaz .
-
4 hattım ile Vodafone dan tt mobil e geçtim.
Hatta bir hattın üstünde taksitli telefon vardı.
Hepsinin cayma bedeli ve telefonun kalan taksitlerini online / otomatik ödeme ile ödedim.. Bu ay konu kapandı.. M
Teşekkürler benim 345 TL gibi bir cayma bedelim vardı 2 ay önceden operatör değişikliği yaptığım için fakat ayın 1 inde faturada yalnızca tarife ücreti çıktı cayma bedeli çıkmadı sorguluyorum yine gözükmüyor 1 şubatta tekrar bakarım belki o zaman yansır.
-
E devlette bakın birde borç var mı diye Ayın 1 inde kesiliyorsa 3 Şubatı bulur .
Çıksaydı zaten Ocakta kesilen faturada çıkması gerekiyordu.
-
Merhaba hocam prime 30gb almıştım 12.ayda şimdi oldu ki uygulama üzerinden numara değişikliği yapmak istesem şu an kullandığım taahhüt devam edermi yoksa numara değiştiği için taahhüt iptalmi olurquote:
Orijinalden alıntı: krkmz1666E devlette bakın birde borç var mı diye Ayın 1 inde kesiliyorsa 3 Şubatı bulur .
Çıksaydı zaten Ocakta kesilen faturada çıkması gerekiyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper_love -- 22 Ocak 2025; 23:15:20 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Devam eder
numaran değişecek sadece
uygulamadan sayfayı yenileyin güzel numaralar da veriyor
Şu an sadece 507 prefixler var bakalım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uygulamadan bide web online işlemlerden deneyin .Sayfayı yenilediğinizde girip çıktığınızda Numaralar değişiyor webden seçebilirsiniz
Bazen Müşteri hizmetleri de güzel seçenek sunabiliyor .
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X