Müşteri hizmetlerin den öğrendiğim kadarıyla "Yıldızlı" diye bir seçenek varmış, onu işaretlememiş. Ben yapamam gereken 5555 mesaj olayını yapmışım. Onu görüyorlar. Sistemde taahhüt lü olarak görünüyorum, ama indirimler yansımıyor. Taahhütlü göründüğümden başka operatöre de geçiş yapamıyorum. Cayma bedeli çıkıyor. Cayma bedeli neden çıkıyor onu anlamadım. Faturayı indirimsiz ödedim. |
Yıldızlı Günler Efsane Kampanya 3-10-20-25-40-50 Ssm 458 TL (Bitti) (4. sayfa)

-
-
Siz kampanya süreceYıldızlı günler indirimi direk tanımlanıyor du zaten.
Uygulamadan taahhütlerim kısmını ekleyebilirmisiniz
İlk sayfada bu konu hakkında bilgi var
Tarife taahhütü ve yıldızlı günler 2 adet taahhüt olacak
Siz tarife taahhütü verdiğiniz için cayma çıkar
Size ekstradan yıldızlı günler indirimi tanımlanacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Durum dediğiniz gibi.
Benim yapabileceğim bir şey var mı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viperc -- 12 Haziran 2025; 15:23:12 > -
Şu anda Türk Telekom'dayım ve 15 gün sonra sözleşmem bitiyor.
Sizin tavsiye ettiğiniz " Prime Düşün 25 GB + 5 GB " tarifesi bana göre tercih edilesi bir seçenek.Ama yeni gelen kullanıcılara göre sanırım.
Bu pakete yine Türk Telekom'dan geçmek için çözüm ; 1 aylığına Turkcell Faturasıza geçip dönmek mi gerek?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kampanya döneminde başvuruda bulunduysanız
Yıldızlı günler indirimi tanımlanmamış
Size indirim tanımlaması yaparlar düzeltirler
Btk ya yazıp hızlı dönüş alabilirsiniz
Ben size tavsiye etmedim ama
Bu konuda maalesef paket yok
Tavsiye olarak ilk sayfayı detaylı okumanız
bitmesini beklemeniz yoksa cayma ödersiniz .
Bittiğinde diğer uygun olan Enfes tarifeler olan
yıldızlı günler Kampanyası gelebilir
-
Bitiş tarihi hakkında bilgim yok bayi ve müşteri hizmetleri bilir
Bu kampanya pahalı aslında
Ay ortalarında diğeri efsane tarifeler gelebilir
25 inden sonra hangisi olursa onu değerlendirirsiniz
Peki mesala temmuz ayında prime sınırsız düşüm tarifesine indirim gelir mi 5g ihalesi öncesi müşteri kapmak için. Ben geçen yaz çok bekledim geçen seneki gibi 70gb lık paketi 380 almayı ağustos ayında çıkmamıştı bende Turkcelle geçmiştim. 8 ayımı yurtta 4 ayımı evde geçiyorum. Evde de wifi maalesef yok. 60 gb tan 10gb az ama 4 tanede sosyal medyası var bunu göz alarak 50 tl fazla verebilirim diye düşünüyorum ki zaten Turkcell fiyatıda artıracaktır. Şimdiki kampanyayıda kaçırmak istemiyorum. 24 heziran günü mesala bayiden geçmeye kalksam sıkıntı olur mu gecesi zaten fatura yenilenecek. Artık son güne kadar deniyor ama en azından son aya girmek içimi rahatlatır. Keşke şu 70 gb lik sınırsız sosyal düşün girseydi indirime 600 küsüre direk alırdım. Peki sizin öngörünüz var mı düşün tarifeleri için ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinssahin54 -- 12 Haziran 2025; 21:58:37 >
Bunu bilemeyiz yıldızlı günlere hangi tarifeleri açarsalar o olur
İstediğiniz olmazsa Son zamana kadar bekleyip hareket edersiniz
Tarifr haklarını kullanıp bitmeye yakın Ek paket alırsınız aylık 30 gb ve hafta sonu 30 gb paketleri var onlarla işinizi görebilirsiniz
1 hattı bugün 50GB + Sınırsız SM tarifesine taşıdım. 1 ay şehir dışında olacağımdan ve wi-fi bağlanma ihtimali olmadığından idare etsin bakalım. Umarım normal internetten harcama sorunu yaşamayız.
Problem yaşarsanız da çözümü var hocam eğer androidse cihaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
P.m attım hocamquote:
Orijinalden alıntı: sahinssahin54Peki mesala temmuz ayında prime sınırsız düşüm tarifesine indirim gelir mi 5g ihalesi öncesi müşteri kapmak için. Ben geçen yaz çok bekledim geçen seneki gibi 70gb lık paketi 380 almayı ağustos ayında çıkmamıştı bende Turkcelle geçmiştim. 8 ayımı yurtta 4 ayımı evde geçiyorum. Evde de wifi maalesef yok. 60 gb tan 10gb az ama 4 tanede sosyal medyası var bunu göz alarak 50 tl fazla verebilirim diye düşünüyorum ki zaten Turkcell fiyatıda artıracaktır. Şimdiki kampanyayıda kaçırmak istemiyorum. 24 heziran günü mesala bayiden geçmeye kalksam sıkıntı olur mu gecesi zaten fatura yenilenecek. Artık son güne kadar deniyor ama en azından son aya girmek içimi rahatlatır. Keşke şu 70 gb lik sınırsız sosyal düşün girseydi indirime 600 küsüre direk alırdım. Peki sizin öngörünüz var mı düşün tarifeleri için ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yok hocam iphone kullanıyorum. Vodafone sınırsız’a mı geçseydim diye düşünmedim değil açıkçası.
73 günüm var taahhütümün bitmesine şuan 25 gb 182 TL ödüyorum ama Tarife yenilemeye 316 TL teklifi gelmiş daha erken mi daha iyi teklifler gelir mi yoksa yeniliyim mi
-
Fiyat yine de çok yüksek..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
366’a denk geliyor gayet iyi bence.
yani hem yıldızlı günler indirimi+ bu indirimi mi aldınız güzel bencede
-
Adamlara bak 10 gün kaldı taahhüt bitmesine ne arayan var ne soran
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X