Şimdi Ara

YILDIZ TİLBE mi Sezen Aksu mu ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
5.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Türkiyenin Yıldızı Onun üzerine söz yazan varmı ? Onun kadar doğalı varmı ? Kibirsiz Oldugu gibi olan içi dışı bir olan varmı ? Kimseyi takmayan!O Türkiyemizin tek yıldızı 28 yaşında söhreti yakalamasına rağmen son 10 yıla damgasını vurdu tek rakibim sezen aksu diyor bence sezen aksudan daha iyi!!Ben sezen aksuda kibir görüyorum tamam kötü sanatçı değil ama son zamanlardaki cıkardıgı albumler son 3 4 albumu berbat! ama yıldızın cıkarttıgı 10 albumde harika ve sezen aksu gibi kibir yapmıyor!!harika bi kadın ya tarif edilemez bişe..
    Bayanlarda ..En İlk 5
    1. Yıldız Tilbe
    2.Sezen Aksu
    3.Nazan Öncel
    4.Aşkın Nur Yengi
    5.Sertap Erener

• Sen Sezen' i tanı, öyle gel... Ondan sonra konuşalım! Sezen AKSU' yu nasıl kibirli bulabiliyorsun? Ve de 3-5 yıllık Yıldız TİLBE ile nasıl kıyaslayabiliyorsun? HAyret!!
  • sezen aksu tabiiki başkalarıyla kıyaslanamayacak kadar iyi
  • Sezen Aksu'yu bu çirkin sesli şarkıcıyla karşılaştırmak kesinlikle Sezen Aksu'ya hakarettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881 -- 2 Nisan 2006; 12:11:50 >
  • sezen aksu ve yıldız tilbe mi ?

sezen'e hakaret etmeyelim lütfen yıldız tilbe de kim oluyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Sezen Aksu'yu bu çirkin sesli şarkıcıyla karşılaştırmak kesinlikle Sezen Aksu'ya hakarettir.

+ 111111111111143890436*436984368*4363

gercekten nasıl kıyaslıyosun anlamıs degilim

tabiki SEZEN AKSU

• şimdi baya şey yazardım da gerek yok, yıldız tilbe nin sesi ztn malum, çıkardıı şarkılar da 1 sene de unutuluo, sezen aksu yla kıyaslamak bile ayıp ztn, ztn hiçbir aklı başında en azından Türkçe bilen ve Türkçe şarkıları anlayan bir insan SEZEN AKSU yla yıldız ı kıyaslamaz kıyaslayamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***AJDAR MI? MERİÇ ERKAN MI***
    19 yıl önce açıldı
    Sıla mı? Ahmet Kural mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle hakaret etmeyelim derken kendi hakaretlerinizede dikkat edelim...yıldız tilbe ye de kimse hakaret edemez..sezen aksu da iyi sanatçı tamam ama ama rootcr4ack arkadaşımız son zamnlarda çok değiştiğini sölüyor haklıda..

kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyo ..güzel şarkı ayzıyorum diye havalara girdi ne kimsenin programına çıkıyor nede başka bir yere sanki kendini herkesten üstün görüyor gibi..örnek beyaz sezen aksu yu beyaz showa çıkartmak için kıçını yırttı...ayrıca bestelerii güzel olabilir ama şu bi kesin gün geçtikçe sesi gidiyo ve kıslıyo siz ne derseniz deyin ses mes kalmadı yırtınarak şarkı sölüyo anca ses çıkıyoo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: fe_ci

öncelikle hakaret etmeyelim derken kendi hakaretlerinizede dikkat edelim...yıldız tilbe ye de kimse hakaret edemez..sezen aksu da iyi sanatçı tamam ama ama rootcr4ack arkadaşımız son zamnlarda çok değiştiğini sölüyor haklıda..

kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyo ..güzel şarkı ayzıyorum diye havalara girdi ne kimsenin programına çıkıyor nede başka bir yere sanki kendini herkesten üstün görüyor gibi..örnek beyaz sezen aksu yu beyaz showa çıkartmak için kıçını yırttı...ayrıca bestelerii güzel olabilir ama şu bi kesin gün geçtikçe sesi gidiyo ve kıslıyo siz ne derseniz deyin ses mes kalmadı yırtınarak şarkı sölüyo anca ses çıkıyoo...

Çünkü bulunmaz bir sanatçı bence.Yazdığı şarkıalr hala dinleniyor.Yıldız Tilbe'nin 10 sene sonra hangi şarkısı dinlenir?
    BEYAZ ŞOV olayı ise tamamen bir pazarlama taktiği idi.

• quote:

Orjinalden alıntı: BatuhanK

şimdi baya şey yazardım da gerek yok, yıldız tilbe nin sesi ztn malum, çıkardıı şarkılar da 1 sene de unutuluo, sezen aksu yla kıyaslamak bile ayıp ztn, ztn hiçbir aklı başında en azından Türkçe bilen ve Türkçe şarkıları anlayan bir insan SEZEN AKSU yla yıldız ı kıyaslamaz kıyaslayamaz

ne demek istiyorsun sen yahu biz TÜRK değilmiyiz yani ? bir kere yıldız tilbenin TÜRK çesi sezen aksudan daha iyi peltek peltek konusmuyor dobra dobra konusuyor süper bir kadın ya sezen aksu dönemi biteli yıllar oldu son zamanlarda verdiği besteler tam bir fiyasko yıldızın kiler öylemi? yıldızda beste veriyor bilmediğiniz bir sürü bestesi var ayrıca yıldız tilbe her sarkıyı söylebiliyor TÜRKÜ DALINDA 1. oldu pop rock Sezen Aksu söyleyebiliyormu?batırıyor tam bir rezalet Ben Sezen Aksu kötü bir sanatçı demiyorum ama YILDIZ 1 Numara...

• hangi şarkısımı DELİNALIM dinlenir....herkesin bayılarak dinlediği KOP GEL GÜNAHLARINDAN DİNERNİR...KIŞ GÜNEŞİİİ BUNLARI HEPSİİİ YILDIZ TİLBEDEN ÇIKTII...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

quote:

öncelikle hakaret etmeyelim derken kendi hakaretlerinizede dikkat edelim...yıldız tilbe ye de kimse hakaret edemez..sezen aksu da iyi sanatçı tamam ama ama rootcr4ack arkadaşımız son zamnlarda çok değiştiğini sölüyor haklıda..

Çünkü bulunmaz bir sanatçı bence.Yazdığı şarkıalr hala dinleniyor.Yıldız Tilbe'nin 10 sene sonra hangi şarkısı dinlenir?
    BEYAZ ŞOV olayı ise tamamen bir pazarlama taktiği idi.

DELİKANLIM tam 12 sene önce yazdı dinleniyor Sevemedim Ayrılıgı Sana Deger ve daha bir cok sarkısı dinleniyor tarkana verdiği besteler aşkın nur yengiye verdiği besteler deniz seki ye verdiği kim bu gözlerindeki yabancı vs vs gibi bir çok sanatçıya verdiği besteler var eskilerden...

• BENCE SİZÖNCE YILDIZ TİLBE Yİ TANIYIN ONDAN SONRA SEZEN AKSU YU KORUYUN SEZEN AKSUU BİR DEVDİ AMA ÖLDÜ ARTIKK....YERİNDE YILDIZ TİLBE VAR ARTIKK
  • quote:

BENCE SİZÖNCE YILDIZ TİLBE Yİ TANIYIN ONDAN SONRA SEZEN AKSU YU KORUYUN SEZEN AKSUU BİR DEVDİ AMA ÖLDÜ ARTIKK....YERİNDE YILDIZ TİLBE VAR ARTIKK

saçmalama bence sezen aksu mu öldü
  • quote:

BENCE SİZÖNCE YILDIZ TİLBE Yİ TANIYIN ONDAN SONRA SEZEN AKSU YU KORUYUN SEZEN AKSUU BİR DEVDİ AMA ÖLDÜ ARTIKK....YERİNDE YILDIZ TİLBE VAR ARTIKK

niye ölsün arkadaşım
    hala ne güzel şarkılar yapıyo
    gerçi ben 2 sinide sevmiyorum ancak
    SEZENİ çok seven var
  • quote:

Orjinalden alıntı: MoonRose

quote:

sezen aksu eskiden iyiydi tamam ama 2000 den sonra sezen aksu bitmiştir benim için,ayrıca KORUMALARINA YILDIZ TİLBE yi dövdürmesinden sonra ondan nefret ettim ayrıca MUZİK ŞİRKETLERİNİ ARAYIP YILDIZ TİLBEYE İŞ VERİLMEMESİNİ söyleyeden sezen aksudur..Sebeb ne biliyormusun ? Sezen Aksu gördü YILDIZ TİLBE nin Yıldız Olacagını anladı...Onu gecicegini anladı önünü kesmek istedi...Ama başaramadı Başaramayacakta Kibirli sezen kasma fazla sezen YILDIZIN TIRNAGI OLAMAZSIN

• quote:

Orjinalden alıntı: RootCr4cK

quote:

Orjinalden alıntı: MoonRose

quote:

sezen aksu eskiden iyiydi tamam ama 2000 den sonra sezen aksu bitmiştir benim için,ayrıca KORUMALARINA YILDIZ TİLBE yi dövdürmesinden sonra ondan nefret ettim ayrıca MUZİK ŞİRKETLERİNİ ARAYIP YILDIZ TİLBEYE İŞ VERİLMEMESİNİ söyleyeden sezen aksudur..Sebeb ne biliyormusun ? Sezen Aksu gördü YILDIZ TİLBE nin Yıldız Olacagını anladı...Onu gecicegini anladı önünü kesmek istedi...Ama başaramadı Başaramayacakta Kibirli sezen kasma fazla sezen YILDIZIN TIRNAGI OLAMAZSIN

Kusura bakma ama iyi güldüm bu tatil günü.

• ha belki yıldız tilbe nin besteleri sezen inkilerle rekabet edebilir ama çıkıp yıldız tilbe nin o kart sesinin sezen inkinden daha ii olduunu da sölüosunuz ya bn bişiy diemem artık

• ya tartışma konusu bile değil Sezen aksu yıldız tilbeden kat kat daha iyi bir sanatçı daha yıldız tilbe dünkü çocuk
  • quote:

Orjinalden alıntı: raistlin59

ya tartışma konusu bile değil Sezen aksu yıldız tilbeden kat kat daha iyi bir sanatçı daha yıldız tilbe dünkü çocuk

Sezen Aksu kasma makinesi YILDIZ TİLBE Halktan biri fark bu
    Sezen Aksu bestelerini zenginlere veriyor
    YILDIZ TİLBE Parasız da veriyor..gercekten ihtiyacı olanlara veriyor...
    Sezen Aksu Kendini çok agırdan satıyor
    YILDIZ TİLBE oldugu gibi..
    Sezen Aksu Bitmiştir
    YILDIZ TİLBE Doğmuştur
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.