Yüzbaşı
20 Şubat 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 0 (Bu ay: 0)
Gönderileri
asus f3S serisi bir dizüstü bilgisayarım var son günlerde dvd-rom'a cd veya dvd koyduğumda normalde çıkarmadığı sesleri çıkarıyor ve cd'yi okumakta çok güçlük çekiyor ve okurkende sürekli takılıyor.neden böyle olduğunu bana izah edebilicek biri varmı ? ?
arkadaşlar iki gündür facebook'a doğru dürüst giremiyorum...ya sayfa görüntülenemiyor yada çok çok yavaş açılıyor....normalde hiç olmuyordu..diğer sitelerde bi sorun yok...virüs olabilir diye tarattırdım ama hiçbişey bulamadı...explorer,opera yada firefox fark etmiyo hepsinde aynı....bir çözüm arkadaşlar lütfen..
Video oynatmaya çalışırken ekran biran donuyor ve daha sonra görüntüler büyüyor ve renkler kayboluyor ve bu hata iletisini alıyorum...sorun nedir ? ...yardımcı olursanız sevinirim....
Modemim, böyle aralıklarla kendine reset atıyor. Elektriği kesilmeden sadece internet gidiyor, ışık yanıp sönmeye başlıyor, ışık yanıp sönmesi hızlanıyor ve sonra normal haline dönüyor.

Modemimin markası Zoom Adsl x5

Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
arkadaşlar 2 gb lık mp3 playerımı bilgisayara takınca en fazla 1 gb'ta kadar şarkı indirebiliyorum geri kalan 1 gb lık alan dolmuyo acaba neden olabilir ???
dosyayı silmek istediğimde şu iletiyi alıyorum:dosya silinemiyor: kaynak dosya veye diskten okuyamıyor
bu dosyayı nasıl silebilirim???

arkadaşlar bu mp4 player hakkındaki yorumlarınız nelerdir tavsiye edermisiniz?
sizce hangisi??
oyunda bir anda grafikler bozuldu ekran garip garip renklere giriyo oyunda doğru dürüst hiç bişey gözükmüyo acaba neden böle oldu? ve nasıl düzeltebilirim ??
sizce en iyi erkek vokal (rock) kim
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 15 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 488
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 72.426 (Bu ay: 158)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.