Mesajı yazanı tespit etmek ip adresleriyle mümkündür.Suçun işlendiği sırada ip çıkışı yapılan internet aboneliği kimin üzerine ise o kişi sanık olarak yargılanır.Terör suçu olması gerekmez.Tüm adli suçlar savcılık makamınca soruşturma kapsamına alınır.Nick kullanması,başka ülkede bulunması veya suçu reddetmesi ceza almasına ve yargılanmasına engel olmamaktadır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yıldız Tilbe'den Aşı Olmayacağım Paylaşımı: Ölürsem Ölürüm (3. sayfa)

-
-
Sacma
İgneden korkmasam ben coktan olmuştum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevap hala yok zaten bilginiz olmadığı belliydi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Yirikalische
Ve milyonlarca sağlık çalışanı, buna doktor anne babam da dahil. Bu tarz komplo teorilerinin sorunu bu, herkese yalan söyletemezsiniz.Medyanın pohpohladığı şeylere bu aralar pek itibar edemiyorum,malum sebeblerden dolayı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aşının yan tesirleri sende görülmeye başlamış,
Yahu arkadaş ben aşı olsam gerisi umurumda olmaz. Aşı fanatiklerinin derdi nedir? Aşını oldun bravo kardeşim bırak palavradan milleti düşünmeyi. Aşı karşıtlarınıda anlamıyorum. Hasta olursan ilaçta kullanma sen de kardeşim, ilacıda reddet.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sucre MaricruzSizin kimliğinizi tespit edecek olan kurum siber suçlar bürodur.Dünyanın neresinde olursanız olun,forum donanımhaber sizin ip adresinizi gerektiğinde adli makamlarla paylaşmak zorundadır.Bu sebeple;
Belçika’da olmanız sizin kimlik tespitinizin yapılmasına engel değildir,ceza almanıza da engel değildir.Sizin Belçika vatandaşı dahi olmanız dahi ceza almanıza engel değildir.Yargılama sonucu oluşması muhtemel adli sicil kaydınız size gerekli açıklamayı kısaltmalarla yapacaktır.Adaletten hiç şüpheniz olmasın.
Alıntıları GösterKimseye taraf değilim de şu son cümleye çok takıldım. Hangi adalet? Muzlu soslu çikolatalı olan mı
50 sabıkası olan 51. yi de kaydettirip sokaklarda gezerken adliyelerde binlerce dosya birikmişken donanımhaberden bir kelimeyi filtreleyip bu adamın arkasına mı düşecekler?
Belki 2 - 3 sene sonra bir ihtimal olursa peşine düşerler. İnternet ortamında bir nick kullanarak yazılan yorumda hesabım hacklenmiş ben yapmadım dediği an dosya kapanıyor. Boşuna ders vermeye kalkmayın. Avrupa ülkesinde yaşamıyoruz.
-
Ben aşı olmuş biriyim ve kadın özgür şahsi fikrini söylemiş..
Kimse sakın aşı olmasın dememiş , aşı olmanızı istemiyorum dememiş şahsen kendim olmıycam demiş kendi özgür iradesi olmaz olmaz.. kendi ağzıyla demiş zaten ölürsemde ölürüm diye..
Bu noktadan sonra kime ne....
Benim anlamadığım niye bu kadar kandına hakaret ediyorsunuz insan kendi özgür fikrini söyledi diye kadının ne torbacılığını ne uyuşturucu bağımlısı olduğunu bırakmışsınız ayıptır nerden biliyorsunuz kadınla beraber mi oturuyor kalkıyorsunuz ... Zamanında kadın gençken bir şeylere bulaşmış haber olmuşsa hala devam mı ediyor demektir bu...
İnsanları yaftalamak hakaret etmek ne kadar kolay bu ülkede..
Birde bunların aşı ile ne alakası var .. kadını illa bel altından vuralım açığını biliyoruz ordan vuralım mantığında yazılar ayıpdır yazıktır günahtır...
İnsanların bilimsel olmayan argümanları kanıtlama gibi bir sorumluluğu yoktur, ortaya argümanı atanın bunu kanıtlaması gerekir.
Ben havada uçan pembe filler var desem bunun tersini kanıtlaman gerekir mi senin? Hayır, benim kanıt sunmam gerekir.
İlk aşı yapılacak kişi olsa anlarım, ama çoktan milyonlarca insan oldu aşıyı, ilaç firmalarına güvenmeyenleri bile ikna edecek kadar devasa bir veri var elimizde, ve tamamen yalan ve bilimsellikten uzak kaynaklar okuyup da işe yaradığı kanıtlanmadığını savunanlara söylenecek bir şey yoktur. Köydeki amcaya teyzeye anlatırsın, ama internete ve sosyal medyaya her türlü erişimi olan insana oturup da bilim nedir anlatılmaz, istese googlelar zaten.
Tamamen aynı şey bu çiftlik bank mevzularında oldu, orada tükendim ben. Neden matematiksel olarak bunun mantıksız olduğunu, tosunun dolandırıcı olduğunu defalarca anlattık, ama bir cahil ordusu devamlı bize hakaretler etti, para kazanacakları için kıskandığımızı düşündü, bilime sırtına dönüp eniştemin oğlu 1000 lira kazanmış tarzı saçma düşüncelerle kendilerini haklı ve üstün gördüler, sonra "mağdur" oldular.
Bu iki örnekteki insanlara da zerre acımam yok, ama en azından tosunun kazıkları bize etki etmiyordu, şimdiki aşı karşıtları virüsün mutasyona uğraması için vücut oldukları gibi hastanelerimizi de ağzına kadar dolduruyorlar. Şu hiç haz almadığım devlet bile aşı olun diyor, sağ sol birleşmiş resmen, ki bu çok nadir ülkemizde, ama bir grup yine sivri olmaya, genele karşı olmaya çalışıyor hiçbir dayanağı olmadan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Medyadan bahsetmedim ben de zaten, git herhangi bir hastaneye ve doktorlarla hemşirelerle konuş yeter zaten. Yoksa medya Türkiye'de covid yok derken de doktorlar basbas bağrıyordu hastaneler ateşli öksüren insanlarla doldu diye, kimse her duyduğunuza inanın demiyor.
Hocam yazmayım dedimde alintilamissin cevap vereyim. Adam facebooktan ağza alınmayacak hakaretler küfürler edildi tarafıma. Gittim savciliga şikayetçi oldum kişi bulundu ifadesi alınmış ben yapmadım hesabıma biri girmiş yazmış demiş dosya kapandı sadece terör ile irtibatlı olduğunda üstüne düşüluyor ama bu delil kapsamına girmiyor savcının dediği direk kişinin kendi telefonundan arama sms vs whatsahap üzerinden yapılan yazışma ve görüşmeleri delil olarak tanimlayabilecegini bunların tek kaynaktan olduğunu kişinin rızası olmadan Facebook vs sitelere başka yerlerden de giriliebilecegini kişinin suçu kesin islediginin kanıtı olmadığını kişinin ifadesinde kendisinin yapmadığını beyan ettigini diger yazışmaların delil niteliği taşımadığı belirtip dosyayı kapadı. Ben bana edilen küfürle kaldım. Kanun herkese aynı yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevzat.Yildiz -- 20 Ağustos 2021; 18:39:50 >
şu aşı cahil insan filtresi gibi oldu.
-
E olmazsan olma da, ne diye bunu dillendirip millete kötü örnek oluyorsun? "Aşı olmayacağım" diye tweet atmanın mantığı ne?
kardeşim adam akıllı bir argümanı olan bir doktor yada benzeri bir tıp geçmişi olan araştırmacı gelir şu şu sebeplerden yaptırmayacağım der, biz de tamam deriz. Yıldız tilbe kim?
Bu tür insanlar yüzünden aşı hakkında gerçekten bilgisi olan insanların sesi çıkamıyor arada kaybolmasına sebep veriyorlar. Yıldız tilbe aşı olmuyor, helal. Ama ölürüm kalırım vs ne bu? hangi sıfata dayanarak sen ölürüm diyorsun? Bir ara rüyamda vahiy geldi diye şarlatanlar vardı, onlar geldi aklıma, Rezalet...
-
ş*yh saidi savunan bir kadın, istediğimiz gibi yargılarız
-
Böyle insanlara korona ile ilgili sağlık hizmetlerinden yasaklanma şartı getirilmeli. Madem istemiyorsun sonuçlarına da katlan.
Dün okudum. Tamamı doğrulardan müteşekkil bir yazı.
Rakamlar da bunu teyit ediyor.
Yatanların neredeyse tamamı, aşısı tamamlanmamış olanlar, yani en az bir tane aşı olanlar.
Ve nihayet, yahudi gibi dünyaya bağlanmak iyi değil, ölmek biz Müslümanlar için diğer bir âleme doğmaktır. Ölümden çok korkarsak, o zaman ölüm tehdidi ile her şeyi yapacak hâle geliriz. Bu ise bizi insanlıktan düşürür. Kur'an'da belh'üm adal denilen, hayvandan bile aşağı mahluklar hâline geliriz.
-
uyuşturucu mu kullanıyormuş? cidden merak ettim doğru mu?
-
Peki. Sen de aşı olduğun halde hastalanırsan tedavi masrafların karşılanmasın. Okey mi? Hem aşı masrafını hem tedavi masrafını devlet niye karşılıyor..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X