Şimdi Ara

Yıldız Teknik Üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetten baktığım kadarıyla burada abet yok.Abet gerçekten öbemli mi,olmaması ne gibi dezavantajlara yol açar?YTÜ Endüstri ve EHM nasıldır?şimdiden vakit ayırıp cevap verenlere teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiribo -- 19 Temmuz 2020; 16:57:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben makina hocalarıyla konuşmuştum abet konusunda, dediler ki abete başvuracaktık adamlar 1-2 seneye anca gelecek bide bi sürü para alacak falan filan uğraşmayalım müdeke başvuralım hem daha çabuk olur hem de daha az fiyata hem de aynı denklik olur diye. yani müdek var ve abet=müdek, neden diye sorarsanız açıklarım. eğer yurt dışında master/phd falan düşünmüyorsan abet/müdek ikisinin de bi önemi yok. ayrıca endüstri yıldız kampüsünde makina fakültesindedir, o şarmaşıklı bina yani. ayrıca ytüde ee yok, elektrik var bide ehm var. ehm gerçekten kaliteli bölümdür, elektrik de iyi ancak hocalar gereksiz zorluyor diyolardı.
  • EHM olacaktı yanlış olmuş..

• culcaster abiniz1 C kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sal bizi artık.

• abet ve müdekin master phd için de bir etkisi yok.
  • demi yurt dışına başvuru yaparken de bu adam buğday tarlasında mı okumuş yoksa iyi bi yerde mi okumuş diye araştırırken nerden araştıracak? tabii ki de ilk akreditasyona bakacak
  • Hiç bilmediğin konularda konuşmamanı öneririm. Yurt dışında mastera başvuran ve okuyan arkadaşlarım ve benden büyük tanıdıklarım var. Çoğu da akreditasyonu olmayan veya müdeki olan bölümlerden. Bir kere bile akreditasyon ile alakalı bir sıkıntı yaşamadılar. Zaten abet ve müdek iş hayatını daha çok ilgilendiren akreditasyonlar. Hatta pratikte iş hayatında da etkisi yok. Saçma sapan birkaç ülkede (yeni zelanda gibi) iş arama vizesi denen 6 ay oturma izmi veren bir vize sağlıyor. Bu kadar.

Yurt dışındaki okullar master ve phd de öncelikle ortalamanıza bakarlar. Sonra ise statement of purpose ve referanslarınız gelir. Okulunuz aşırı repüte ise (ki Türkiye için bir geçerliliği yok. Birkaç okul hariç bütün hepsine aynı gözle bakıyorlar) onu da dikkate alırlar. Yani bırak abeti müdeki çoğu zaman okulu bile dikkate almazlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yıldız kampüsü taşınıyor diye biliyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • orkanarchy O kullanıcısına yanıt
    yo kim dedi onu? rektör istediğini desin onun çapı yetmez makinayı taşımaya. ondan önceki 2 rektör de dedi aynısını, hani noldu? hala şarmaşıklı binadayız :)
  • culcaster abiniz1 C kullanıcısına yanıt
    velet mi? 2000li değilsen ben de bişey bilmiyorum. ayrıca tek bir kişi harvarda gitti diye bütün okul mu iyi oluyor şimdi? senin *zm*r denen bok çukurunda boyoz yemekten beynine protein gitmemiş yıllardır belli ki. ayrıca adam moleküler biyo mezunu, sen gidiyosun mühendisliklerde *yte *yte diye ağlıyosun.
  • Ahaha geleceğin işsizi seni.99luyum da sen veletin trkisin belli.Git bak ehm veng mezunlarına da öyle gel izmirliler sana çok koymuş belli

• Bu bölümleri ingilizce okumakla ingilizce olmayanı okumak arasında çok fark olur mu peki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.