Şimdi Ara

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
2.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tercihi Yıldız Teknik Üniversitesi olucak bütün Türk kardeşlerime yardımcı olmaya çalışacağım. Okul hakkında sorularınız varsa yardımcı olabilirim. Yemek fiyatları, ulaşım , okul içi ulaşım v.b gibi. Elimden geldiği kadar yardımcı olurum karşılık beklemeksizin yorum atmanız yeterli.

• Harita,metalurji nasıl?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1. Makine muhendisligi bolumu nasil
    2. Yurt imkanlari nasil
    3. Kampus, insanlar ve cevre sartlari nasil

Hocam bu 3 soruyu cevaplarsaniz sevinirim, İstanbul'da yasamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet,makina hakkında bilgi verebliriseniz sevinirim.Piyasadaki durumu vs..
  • davutpaşa kampüsü nasıl yemekhane, kütüphane vb.
  • Arkadaşlar ben eğitim fakültesinde okuyorum makina mühendisliğinde arkadaşlarım var ona sorup en doğru yanıtı size yazarım ama biraz vakit alır. Makina mühendisliği sanırım Yıldız kampüste beşiktaşta ben ise Davutpaşa kampüsündeyim tek tek bölüm hakkında yanıt veremem bölümüm sosyal bilgiler öğretmenliği. Yurt hakkında ben istanbulda kaldığım için onuda arkadaşlarıma sormam gerekebilir.
  • İnşaat ve elektrik bölümleri nasıldır? İtüden geri kalırmı gerçekten o kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siyasalı nasıl oranın

• terrakic T kullanıcısına yanıt
    Davutpaşa kampüsü oldukça büyük, kütüphanesi 3 4 katlı ferah ders çalışmak için birebir sabahlayan çok öğrenci biliyorum. Yemekhanede sabah akşam yemek var fiyatı 2 tl 3 çeşit yemek (et tavuk sebze) +(pilav bulgur ) + çorba + (salata,yoğurt , ayran, baklava) günden güne değişiyor seçke. Ortabahçemiz var artık çimene yatar keyfinizi çıkartırsınız :D Yemekhane binasının alt katında kulüpler falan var kafeler var illa yemekhanede yemek yemek zorunda değilsiniz.
  • kampusun yeri ist merkezden ne kadar uzakta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Idos

Davutpaşa kampüsü oldukça büyük, kütüphanesi 3 4 katlı ferah ders çalışmak için birebir sabahlayan çok öğrenci biliyorum. Yemekhanede sabah akşam yemek var fiyatı 2 tl 3 çeşit yemek (et tavuk sebze) +(pilav bulgur ) + çorba + (salata,yoğurt , ayran, baklava) günden güne değişiyor seçke. Ortabahçemiz var artık çimene yatar keyfinizi çıkartırsınız :D Yemekhane binasının alt katında kulüpler falan var kafeler var illa yemekhanede yemek yemek zorunda değilsiniz.

teşekkür ederim.
    bir de eğitim fakültesi nasıl. sınıflar genelde kaç kişi oluyor, amfiler mi sınıflar mı ağırlıkta, bina eski mi, araç-gereç imkanları ne durumda?
  • Eğitim fakültesi

• Idos kullanıcısına yanıt
    hocam mekatronik nasıl
  • Idos kullanıcısına yanıt
    teşkilat sağlam mı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Idos

dışarıdan kütüphaneye gelme imkanımız olabilir mi yasak mı acaba ?
  • terrakic T kullanıcısına yanıt
    Eğitim fakültesi yeni yapıldı tertemiz. Sınıf ağırlıklı projeksyon var konferans salonu var. Fakültede kafe var tam içinde yeni yapıldı fotoğrafta çıkmamış gayet güzel ben sevdim :D
  • Gencler yemekhaneden pek bişey beklemeyin.Davutpaşa kampüsü büyüktür.İktisat fakültesini bu sene oraya taşıdılar.Davutpaşa kampüsünde devlet yurdu var ancak girmesi biraz sıkıntılı diyolar.Makine yazacaklar yıldız kampüsünde. Yıldız kampüsü Davutpaşaya göre küçüktür ama Beşiktaşta oldugu için çoğu kişi daha cazip bulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheElectric -- 30 Haziran 2015; 20:36:07 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektrik mühendisliği, bir de kontrol ve otomasyon mühendisliği hakkında bilgi alabilir miyim? teşekkürler.
  • Elektriğe ilgin varsa iki bölümü de tercih edebilirsin ama puanın tutuyorsa elektriği tercih etmeni öneririm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • matrix999 kullanıcısına yanıt
    Okula girersen kütüphaneye girişte pek sıkıntı yaşamazsın elini kolunu sallayarak giriliyor ama kitap almak istersen onu bilmiyorum kart ile okutup alıyorsun kitabı( Dışarı çıkartmak için içerde okumak için raflar kitap dolu al oku.)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.