Şimdi Ara

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
3
Favori
2.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgisayar mühendisliği hakkında bilgi alabilir miyin eğitimi fakültesi hakkında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Idos

Okula girersen kütüphaneye girişte pek sıkıntı yaşamazsın elini kolunu sallayarak giriliyor ama kitap almak istersen onu bilmiyorum kart ile okutup alıyorsun kitabı( Dışarı çıkartmak için içerde okumak için raflar kitap dolu al oku.)

başka üniversiteden öğrenci girebiliyor mu onu sordum da çalışmak için rahat bir yerler bakıyorum.
  • Endüstri ve bilgisayar müh. hakkında bilgi verebilir misin?
  • matrix999 kullanıcısına yanıt
    Girilebiliyor okula diye duyuyorum ama seni yanıltmak istemiyorum emin değilim.
  • Hocam ben yıldız teknik üniversitesi matematik mühendisliği düşünüyorum,internette baya araştırdım davutpaşa kampüsünü gelişiyor güzel oluyor diyolar senden de bi detaylıca öğrensem çok güzel olur ya,imkanları neler kampüs iyi mi yemek fiyatları sosyal tesisler ve özellikle kulüpler yardımcı olursan
  • bu sene mezuna kalarak tekrar girdim sınava ve aklımda tek bir yer vardı yıldız teknik üni elektrik mühendisliği sınavdan çıkınca neyse ikinci öğretim gelir diyordum ki bu sene kapattıklarını öğrendim. şimdi benim sıralamam 31k ytü elk. örgün eğitim ise 28700 le aldı geçen sene, geleceğini pek sanmam ama yinede yazacağım en üst sıraya. ben şimdi kocaeline gitsem ilk sıralardan gireceğim ve yatay geçiş olayında ösys puanının %80 ine ünideki ortalamanın %20 sine bakıldığı için ytü ye geçme şansım yüksek gibi duruyor (herkes gibi onu hep derler kimse yapamaz demeyin lütfen) ama aklımda bir soru var elektrik-elektronik müh. okuyan biri yatay geçişle ytü elektrik mühendisliğine geçebiliyor mu eğer öyle bişey varsa şuan yüksek gördüğüm şansım düşecektir lütfen bunu bilen varsa beni bi aydınlatsın
  • 1-Türk Dili ve Edebiyatı bölümü nasıldır? eğitimi?
    2-Sosyal Bilimler Öğretmenliği bölümü nasıl?
  • siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler bölümüyle ilgili ne dersiniz?
  • BruceLee02 kullanıcısına yanıt
    Sosyal bilgiler olarak dersler çok kolay hiç bir sorun yaşamazsın o konuda. 4 sene kafa dinlersin eğitim lise gibi :D bir kaç ders dışında.
  • Kurumlararasi veya kurumiçi yatay gecıste sadece ortalamaya mi bakiliyorum yoksa osym puanida onemli mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Idos kullanıcısına yanıt
    siz hangi program?
  • Sosyal bilgiler Öğretmenliği için istanbuldaki üç üniversiteden hangisini önerirsin? (Istanbul, marmara, ytu) eğitim olarak en iyi hangisidir. Istanbul universitesi düşünüyorum kararım yanlış mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion

Harita,metalurji nasıl?

Arkadaşa sormuşsun ben cevap vereyim.
    YTÜ nün HARİTA MÜHENDİLİĞİ İYİDİR.TÜRKİYENİN İLK BÖLÜMÜ BURADADIR.MEZUN OLUNCA İŞSİZ KALMAZSIN.
    AMA YTÜ nin METALURJİSİ İYİ DEĞİLDİR.ZATEN METALURJİ ZOR,YORUCU VE FABRİKA ŞARTLARINDA OLAN MÜHENDİSLİK.İŞ BULMA İHTİMALİ DAR.
    TERCİHİM HARİTA
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilk40binn

quote:

Harita,metalurji nasıl?

YTÜ nün HARİTA MÜHENDİLİĞİ İYİDİR.TÜRKİYENİN İLK BÖLÜMÜ BURADADIR.MEZUN OLUNCA İŞSİZ KALMAZSIN.
    AMA YTÜ nin METALURJİSİ İYİ DEĞİLDİR.ZATEN METALURJİ ZOR,YORUCU VE FABRİKA ŞARTLARINDA OLAN MÜHENDİSLİK.İŞ BULMA İHTİMALİ DAR.
    TERCİHİM HARİTA

İTU için ayni soruyu cevaplar misin?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ilk40binn

quote:

Harita,metalurji nasıl?

TERCİHİM HARİTA

İTU için ayni soruyu cevaplar misin?

İTÜ METALURJİ TERCİHİM.
    İTÜ de geomatik var harita yerine.

• Makine mühendisliği türkçe olarak gözüküyor ama %30 ingilizceymiş sanırım. Hazırlık hangi kampüste, bir de makinenin davutpaşaya taşınacağı söylenmişti lablar için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nachi

Makine mühendisliği türkçe olarak gözüküyor ama %30 ingilizceymiş sanırım. Hazırlık hangi kampüste, bir de makinenin davutpaşaya taşınacağı söylenmişti lablar için

Hazırlık Davutpaşa kampüsünde olması lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kısakürek

Sosyal bilgiler Öğretmenliği için istanbuldaki üç üniversiteden hangisini önerirsin? (Istanbul, marmara, ytu) eğitim olarak en iyi hangisidir. Istanbul universitesi düşünüyorum kararım yanlış mı?

Kardeşim benim puanım hepsine yetiyordu benim tercihim Yıldız Teknik üniversitesi oldu ilk tercihimdi yerleştim. Sınava Yıldız Teknikte girmiştim okulu çok sevdim halada seviyorum. Karar senin aynı durumu yaşadım ben Yıldızı Seçtim puan olarak en son İstanbul Yıldız Marmara idi yanlışım yoksa. Ama öğretmenlikte üniversitenin bir önemi yok kpss için konuşuyorum özel belki farkeder.
  • yaz okulu hakkında birkaç sorum var

1.dönem içinde uzaktan alınabilen dersleri şimdi almak daha karlı olur mu maddi açıdan, türkçe2 uzaktan, inkılap 2 uzaktan değil

2.türkçe 2 uzaktan fizik lab çakışıyor, ders almada sorun olur mu

3.ücretlendirmelere baktığımda her fakülte öğrencileri için farklı ücretlendirme yapmışlar, şimdi ben endüstri mühendisliği öğrencisi olarak fizik için hangi tabloya bakacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustam sana sorum şu olacak ; Yıldız Teknik Üniversitesi Böte mi ?

Orta halli üniversitede Yazılım- Bilg. Mühendisliği mi ?

Yıldız Teknik Üniv. Böte den mezun olduktan sonra Üniversite herhangi bir olanak sağlıyor mu nasıldır sende eğitim fakültesindesin daha iyi bilirsin ? @Idos
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.