yıldız teknik istatistik 2021 de 144k 2022 de 99k 2023 de 67k 2024 de 50k ile kapatmış sizce bu sene 40k ile gelirmi |
yıldız teknik istatistik sıralama

-
-
düşme hızı yavaşlamış ama emin olamadım bir çok kişi gelir dedi yapay zekaya falan da sordum olur dedi size de sormak istedim
-
25k
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kontenjanlar düşmezse gelir raat
-
muhtemelen düşmez en son arttırmışlardı
-
Sadece bölüm kontenjanı değil önündeki özellikle itü ytü mühendislik kontenjanları önemli. İTÜ daha düşüremez zaten çok o yüzden gelir bence
-
25 k ya nasıl düşsün zaten odtü 12 k
-
gelir 50k fazla bile bu bölüme bu ne lan bilgisayar okuyan adamlar zar zor iş buluyor bu alanlarda yapay zeka vs. fena adam kandırıyolar
-
Birakmıs biri olarak iyi sinemliyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kanka bıraktın mı la nereye geçtin
-
Gecicem bu sene karar vermedim
sondan girme ihtimaliniz var
-
neden bıraktınız hocam
-
Tatmin etmedi
ne konuda tatmin etmedi yazmayı düşünüyorum da bölüm hakkında bilgi edinmek istiyorum
-
merhaba, ytü veri bilimi topluluğu diye bir kulüp var. Orada bol bol istatistik öğrencileri mevcut sayfaya mesaj atsan bile yardımcı olurlar.
-
Ben de ytü stat öğrencisiyim, bölümden gayet memnunum soruları olanlar yazabilir.
-
çıkınca iş imkanları nasıl
-
İş imkanları gayet iyi linkedin yıldız teknik sayfasında eski çalışanlar kısmına girip arama kısmına istatistik ya da statistics yazarak görebilirsiniz. Çoğu kişi iyi firmalarda veri bilimci, veri analisti olarak falan başlıyor daha 4. sınıfta bile.
-
Diğer hesaptan pm hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X