TSK yurdu
merhabalar ben bu sene istanbulda bir üniversite tercih ettim ve muhtemelen gelicek babam asker TSK yurduna başvurucam toplam 7 sene babam bağış yapmış bu sene bana çıkma ihtimali nedir
tıp yatay geçiş
460 yks puanıyla gano mu çok yüksek tutarak herhangi bir devlet tıpa özelden geçebilir miyim
istanbul arel üniversitesi ücret
bu sene istanbul arel üniversitesi %50 burslu şekilde yazmak istiyorum tıp için 1. sınıf 366.000 tl bir ücreti var ama bu ücret diğer sınıflar için değişiyormuş istanbul arel üniversitesinde okuyan ya da bilen var mı bu sene diğer sınıflarda ne kadar fiyat farkı ve bu sene 2. 3. sınıf ücretleri ne kadar
istanbul arel üniversitesi
istanbul arel üniversitesi tıp fakültesi bu sene 2025-2026 öğretim yılı öğrenim ücretini bilen var mı
diş hekimliği sıralama
sizce bu sene 40k sıralama ile geçen sene 43k dan kapatan çankırı diş hekimliği gelir mi bu sene kontenjanları düştü.
istatistik okunur mu?
liseyi bitirdim ve tercih yapıcam. Yıldız teknik istatistik geliyor iş bulunur mu ve bulursam da maaş durumu ne olur?
yıldız teknik istatistik sıralama
yıldız teknik istatistik 2021 de 144k 2022 de 99k 2023 de 67k 2024 de 50k ile kapatmış sizce bu sene 40k ile gelirmi
Huawei youtube ses kısarken ses çıkması
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 15
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 150)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
Yanıt Yok
0