Şimdi Ara

Yıldız teknik. Endüstri Müh.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Yıldız teknik üni. Endüstri Müh. için ygs ve lys den ne kadar yapmam lazım ortalama? şöyle atıyorum ygsden 400 bunun içinde yaklaşık 30 türk.ek 30 mat.... Lysden 360 bunun içinde 37 mat 16 Geo gibi yazabilir misiniz ortalama tabi ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.multicultural -- 26 Ocak 2014; 2:00:10 >

• 34tr 25sos 35mat 32fen net en az

Lys 40mat 22geo 24fizik 23kimya 22biyo

Bu yazdiklarim net olarak. (belki daha fazla da gerekebilir)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mzy6464

Arkadaşlar Yıldız teknik üni. Endüstri Müh. için ygs ve lys den ne kadar yapmam lazım ortalama? şöyle atıyorum ygsden 400 bunun içinde yaklaşık 30 türk.ek 30 mat.... Lysden 360 bunun içinde 37 mat 16 Geo gibi yazabilir misiniz ortalama tabi ??

rakibimsin kardeşim
  • Şu an Endüstri Mühendisliği İngilizce bölümündeyim, Yıldız Teknik'te. İngilizceyi kazanan, türkçesini her türlü kazanır. Her türlü sorunu cevaplarım gördükçe, şu an değil herhangi bir zaman. Hazırlık okuyorum, bölüme başlamadım. Geçen sene sınava girip yerleştim, + - net, puan sen hesapla. Netlerim aynen böyleydi;

Yıldız teknik. Endüstri Müh. Yıldız teknik. Endüstri Müh.

• quote:

Orijinalden alıntı: TqMaqe

Şu an Endüstri Mühendisliği İngilizce bölümündeyim, Yıldız Teknik'te. İngilizceyi kazanan, türkçesini her türlü kazanır. Her türlü sorunu cevaplarım gördükçe, şu an değil herhangi bir zaman. Hazırlık okuyorum, bölüme başlamadım. Geçen sene sınava girip yerleştim, + - net, puan sen hesapla. Netlerim aynen böyleydi;

Hocam ygs mat için nasılmçalıştın? O net ne öyle ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @lonewolf61

Bilmediğim konulara çalışıp tüm konulara hakim oldum, sonra verilen ödevlerle de ufak tefek eksikler ortaya çıktı onları kapattım. Ver elini denemelere sonra.
  • quote:

@lonewolf61

Bilmediğim konulara çalışıp tüm konulara hakim oldum, sonra verilen ödevlerle de ufak tefek eksikler ortaya çıktı onları kapattım. Ver elini denemelere sonra.

Hocam şöyle bi durum var benim YGS Ortalama: Türkçe:33 Net Sosyal:30 net Matematik:33 net Fen:22 net geliyor.
    Lysde Mat-2 38 net Geo:16 Net Nasıl bi şey önerirsin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şu an Endüstri Mühendisliği İngilizce bölümündeyim, Yıldız Teknik'te. İngilizceyi kazanan, türkçesini her türlü kazanır. Her türlü sorunu cevaplarım gördükçe, şu an değil herhangi bir zaman. Hazırlık okuyorum, bölüme başlamadım. Geçen sene sınava girip yerleştim, + - net, puan sen hesapla. Netlerim aynen böyleydi;

Hocam şöyle bi durum var benim YGS Ortalama: Türkçe:33 Net Sosyal:30 net Matematik:33 net Fen:22 net geliyor.
    Lysde Mat-2 38 net Geo:16 Net Nasıl bi şey önerirsin ?

• Fene ağırlık vermeni öneriririm. Sosyal netin çok iyi sayısala göre. Türkçe ve matematikten de ara ara eksik konularını bitir, testini de çöz arkana bakma. Ama ağırlığın fende olsun onda da konu bitir test çöz. Son 1,5 ay kala deneme ve lysden başlarsın. Okul konularını bitirsen lysye iyi temel olur.
  • quote:

Fene ağırlık vermeni öneriririm. Sosyal netin çok iyi sayısala göre. Türkçe ve matematikten de ara ara eksik konularını bitir, testini de çöz arkana bakma. Ama ağırlığın fende olsun onda da konu bitir test çöz. Son 1,5 ay kala deneme ve lysden başlarsın. Okul konularını bitirsen lysye iyi temel olur.

Bu netlerle şansım sence %kaç? Yani yükseltmeye vaktim daha var mı? Bu dönemler ortalama benim gibi mi yapıyordun çok daha yüksek mi?

• Bi sorum olacak.

Okul nasıl? Verdikleri hazırlık eğitimi,kampüs,ögrenciler.. vs vs. Biraz anlatırsanız memnun olurum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MultiCore

34tr 25sos 35mat 32fen net en az

Lys 40mat 22geo 24fizik 23kimya 22biyo

Bu yazdiklarim net olarak. (belki daha fazla da gerekebilir)

bu netler 416 puan ediyor okul puansız,yıldız endüstri 434,yıldız ing end. 444 ile kapatmış
    yani bu netlere okul puanı eklenirse yıldız, end hatta ing end bile her türlü geliyor
  • quote:

quote:

Fene ağırlık vermeni öneriririm. Sosyal netin çok iyi sayısala göre. Türkçe ve matematikten de ara ara eksik konularını bitir, testini de çöz arkana bakma. Ama ağırlığın fende olsun onda da konu bitir test çöz. Son 1,5 ay kala deneme ve lysden başlarsın. Okul konularını bitirsen lysye iyi temel olur.

Bu netlerle şansım sence %kaç? Yani yükseltmeye vaktim daha var mı? Bu dönemler ortalama benim gibi mi yapıyordun çok daha yüksek mi?

YGS çalışma sınavı değildir bana göre, ne adamlar vardı sigara içerlerdi ortam yaparlardı ygsde 9bine girdiler. Her zaman şansın var. Benim 120 lanetim vardı, sene başında da sene sonunda da 120 civarında netim vardı oynamadı hiç, galiba ygsde de 120 net oluyor(baktım 126,5). % olarak bir şey söylemeyeyim, ama sen her zaman eksik yönünü kapatmaya çalış girersin. 18bin civarı yeter sana. 15-16 olsan buradasın.

@Bar Filozofu

Okulun İstanbulda olması büyük avantaj. Fakat Davutpaşa (Yıldız-maslak-davutpaşa yıldızın kampüsleridir, makine ve mimarlık hariç tüm fakülteler buradadır) filmlerdeki gibi bir yerde değil, yeni yapılanan eskiden askeriyeye ait bir yer. İngilzcede cidden adını söylemekten başka bir şey bilmiyorsan hazırlığa kal, fakat biraz iyi seviyedeyse geç derim. ilk döneme bakarsak benim ingilizcem ortadan yüksekteydi, geçmedim geliştiririm diye biraz hüsran oldu. ikinci dönemi bekliyorum belki zorlaşır eğitim diye. hazırlık çok kalabalık yaklaşık 2500-3000 kişi civarı. Eğitimi normal, sadece okula gidip gelirsen elinde bişey olmaz. Üzerine ekleyeceksin. Kampüslere geleyim, Maslak'ı hiç bilmiyorum. Yıldız işte tam üniversite diyebileceğin yer, Beşiktaş barbaros bulvarının yukarısında insanın okuyasını getirdiği yer. Yeşillik bol, fazla büyük değil düzenli bir kampüs. Fakat orada yukarıda dediğim gibi sayılı kampüsler var. Davutpaşa ise oradan çok çok büyük. Ulaşım metro ve okul servisleriyle olur. Okul servisi dediğim ayrı bir şirket. Yürüyerek ulaşım çok zorlar, o yüzden o servisi kullanmak zorunda gibi bişeysin. Dağlık bayırlık bir yer bizim orası. Öğrenciler çok orjinali de var normali de var var oğlu var. Cool kesimden tutun inançlı kesime kadar her türlü insanı görebilirsin.

• Oncelikle cevabin icin tesekkurler. maslak kampusunu ben soyleyim,onlisanslar orda. Besiktas nolacak? Endustri, Elektrik tejrar oraya gecmez mi? Oranin namini biliyorum. Bide bu davutpasada hic umut yok mu yahu? Cok mu daglik bayirlik? Medeniyet kirintilari falan?

• Elektrik davutpaşada, makine(içinde endüstri de var) fakültesi beşiktaşta. Davutpaşaya giriş falan zor da sonrası çok güzel. Bir fen edebiyat fakültesi var tam dizilik falan. Kendimle çelişmiş olabilirim ama güzel yanları da var. kafeler var fakültelere özel falan. yemekhane 2TL tabldot Ara ara ücretsiz içecek dağıtan kızlar falan oluyor(genelde etkinliklerde), kötü dediysek sıfır da değil.
  • quote:

quote:

quote:

YGS çalışma sınavı değildir bana göre, ne adamlar vardı sigara içerlerdi ortam yaparlardı ygsde 9bine girdiler. Her zaman şansın var. Benim 120 lanetim vardı, sene başında da sene sonunda da 120 civarında netim vardı oynamadı hiç, galiba ygsde de 120 net oluyor(baktım 126,5). % olarak bir şey söylemeyeyim, ama sen her zaman eksik yönünü kapatmaya çalış girersin. 18bin civarı yeter sana. 15-16 olsan buradasın.

@Bar Filozofu

Okulun İstanbulda olması büyük avantaj. Fakat Davutpaşa (Yıldız-maslak-davutpaşa yıldızın kampüsleridir, makine ve mimarlık hariç tüm fakülteler buradadır) filmlerdeki gibi bir yerde değil, yeni yapılanan eskiden askeriyeye ait bir yer. İngilzcede cidden adını söylemekten başka bir şey bilmiyorsan hazırlığa kal, fakat biraz iyi seviyedeyse geç derim. ilk döneme bakarsak benim ingilizcem ortadan yüksekteydi, geçmedim geliştiririm diye biraz hüsran oldu. ikinci dönemi bekliyorum belki zorlaşır eğitim diye. hazırlık çok kalabalık yaklaşık 2500-3000 kişi civarı. Eğitimi normal, sadece okula gidip gelirsen elinde bişey olmaz. Üzerine ekleyeceksin. Kampüslere geleyim, Maslak'ı hiç bilmiyorum. Yıldız işte tam üniversite diyebileceğin yer, Beşiktaş barbaros bulvarının yukarısında insanın okuyasını getirdiği yer. Yeşillik bol, fazla büyük değil düzenli bir kampüs. Fakat orada yukarıda dediğim gibi sayılı kampüsler var. Davutpaşa ise oradan çok çok büyük. Ulaşım metro ve okul servisleriyle olur. Okul servisi dediğim ayrı bir şirket. Yürüyerek ulaşım çok zorlar, o yüzden o servisi kullanmak zorunda gibi bişeysin. Dağlık bayırlık bir yer bizim orası. Öğrenciler çok orjinali de var normali de var var oğlu var. Cool kesimden tutun inançlı kesime kadar her türlü insanı görebilirsin.

En büyük hayalim şuanda :) ortalama aynıymış netlerimiz birazda şans olursa oradayım :) İngilizcem iyi kendimi rahatça ifade edebilirim yani. Ama ortam olsun diye hazırlık okusak mı :D 2000-3000 kişi diyorsun :D Şimdi direk başlarsak sıkıntı olmaz mı ? çünkü direk başadığımda geçen sene hazırlık okuyanlarla olucam onlar ortamı çoktan kurmuş olacak :D

• 26 kişilik sınıfta bir tane endüstri mühendisi yoktu. Bölümden insanlarla ortam yapamazsın ama, diğerleriyle yapabilirsin. Ben direk başlamadım, ders seçme işi falan gözüm korkmuştu biraz. Sınıflar küçük, konferans salonunda olan koltuklarda oturuyoruz kol altında bir kitaplık yer olanlardan. Kararı kendin verirsin.
  • quote:

quote:

quote:

@Bar Filozofu

üniversite hala dikilitaşın yokuşunun olduğu yerlerde mi yoksa taşındı mı harika bir yer beşiktaş istanbulun en güzel semti bence

• Sahilden yukarı çıkan büyük bulvarın üzerinde.
  • quote:

26 kişilik sınıfta bir tane endüstri mühendisi yoktu. Bölümden insanlarla ortam yapamazsın ama, diğerleriyle yapabilirsin. Ben direk başlamadım, ders seçme işi falan gözüm korkmuştu biraz. Sınıflar küçük, konferans salonunda olan koltuklarda oturuyoruz kol altında bir kitaplık yer olanlardan. Kararı kendin verirsin.

Neyse ya biz bi kazanalımda tek derdimiz bu olsun :))
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.