Şimdi Ara

Yıldız Teknik 2023'te girecekler için soru-cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,Yıldız Teknikte okuyorum sorularınız olursa ben veya belki diğer Ytüde okuyan kişiler cevap verebilir varsa sorabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Barınma durumu nasıl. Muhtemelen kyk yurdu çıkmaz. Bu durumda özel yurt veya ev seçeneklerinde durum nedir mesela?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itü mü ytü mü

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

hangi alan için hocam ?

• Bartez01 B kullanıcısına yanıt

barınma işi istanbulda çok sıkıntılı hocam kyk çıkmayacaksa bütçenin iyi olması lazım çünkü evler özel yurtlar çok pahalı o konuya dikkat ederek gel ama kyk çıkmaması gibi bir durum olmaz en kötü yedek beklersen 2-3 aya çıkar

• gaddarkerim2022 kullanıcısına yanıt

genel

elektrik- elektronik te itü derim mekanik , makina da ytü derim

• banada sorabilirsniz yurt vs.

hocam genel diye bir şey diyemem kampüs hayatı farklı sosyallik farklı eğitim farkli konum farklı yani ikisinin de iyi olduğu yerler var isim olarak itü daha iyi ama istanbul piyasasında fazla fark yok eğitim de bölüm bazlı bakmak lazım tabi ki ama genel olarak itü bir tık daha iyi denebilir sosyallik kampüs hayatı konusunda ytü açık ara daha iyi konum ise ytü beşiktaş ayazağadan iyi ayazağa da davutpaşadan iyi bence

• Makinada nasıl ytü diyorsun ya türkiyedeki en köklü makina fakültesi itüdeyken

• Bartez01 B kullanıcısına yanıt
    Fsm erkek yurdu var okul içinde bu sene ek olarak fsm kız yurdu da yapıldı,kızlar için cevizlibağ yurdu da yine gayet yakın birçok öğrenciye de çıkıyordur ama eğer çıkmazsa kanuni erkek yurdu gibi yerlere düşenler de olabiliyo

Zamanında bunun tartışmasını çok döndürdük ama benim kendi görüşüm bölüme göre değiştiği yönünde bölümlerin ders programlarına bakarsanız girmeden bunu anlayabilirsiniz.Kampüs olarak da ikisi de bence iyi Yıldızın Davutpaşa ve Yıldız kampüsleri ikisi de ayrı ayrı iyi.İtü'nün de Ayazağa kampüsü gayet iyi.Eğer hava güzelse ama Davutpaşa benim gözümde bir tık daha önde :)

• makinada da itü derim ben makina mezunu olarak. tutmuyorsa en iyi alternatif yıldızdır doğru.

Bu soruya ytü diyen adamdan tavsiye almayın xd

• Hocam geçen sene için özel yurt fiyatları hakkında bilginiz var mıydı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt
    -Bilkent mi iyi Harvard mı iyi?
    -Ne bakımdan?
    -Yani genel
    -hocam şimdi genel anlamda bir şey söylemek zor ikisininde artı eksi yönleri var. tarafsız olmak gerekirse mesela bilkent Ankara'da köklü kurumsal şirketlerde çalışma oranı olarak iyi ve kampüs or...

• D0MEST0S kullanıcısına yanıt

abi gap o kadar olmasa da allah güneşli havada ytü falan yazacak kadar saçmalatmasın kimseye ya

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt
    Hocam yani sen bilirsin aslında bu karşılaştırmayı yapacak en doğru kişiler hem itü hem ytü'yü görmüş kişiler ama ben de arkadaşlarım ve kendimden gördüğüm kadarıyla karşılaştırma konusunda yardımda bulunabilirim.

• Yatay geçiş yapanlara kyk yurdu çıkma ihtimali nedir hocam?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Makine müh için emsalleri içindeki yeri nasildir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.