Şimdi Ara

Yıldız bilgisayar müh ve itü kimya müh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler sizce hangisini yazmalı genel olarak? Ortalama zekalı pek yetenekli olmayan biriyim. Çok kararsız kaldım beyler aydınlatacak varsa memnun olurum . Birde bu sene sıralamalar Nasıl değişir mf4 adına. İlgilenen herkese teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• çok genel sormuşsun. ilgi alanlarından bahset bilgisayarı yazılımı sevmiyorsan yazma kendine yazık edersin kimya mühendisliğini de araştır kimya mühendisi kimyacı değildir işlemin üretimin mühendisidir gibi tanımlamalar var iş alanı çok geniş çok avantajlı iş bulursun eğer donanımlıysan iyi yerlerde iyi kazançlı prestijli işler bulursun ama bölüm zordur hemen hemen makine gibi. Bilgisayar mühendisliği de bir anda bir fikirle insanları milyoner yapabiliyor fakat. Üç kuruş kazanıp mutlu olmak var senin ilgi alanın işletme ekonomidir kendine yazık edersin bu bölümlerle

ne istediğine sen karar ver sıralaman değil.
  • odtu kimya muhendisliği
  • Önce kendi ilgi alanlarını,hayallerini ve seni mutlu edecek şeyleri düşün. Ben yıldız Teknik te bilgisayar mühendisliği okuyan bir öğrenciyim memnunum.Detaylı bilgiyi de sorabilirsin.

• Vino8 V kullanıcısına yanıt
    hocam bilgisayar ile elektronik alanına yönelebilir miyiz yani robotik alana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vino8

Önce kendi ilgi alanlarını,hayallerini ve seni mutlu edecek şeyleri düşün. Ben yıldız Teknik te bilgisayar mühendisliği okuyan bir öğrenciyim memnunum.Detaylı bilgiyi de sorabilirsin.

İş imkanları nasıl mezunlardan falan gördügün üzere?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • monster97876 kullanıcısına yanıt
    Dönem teknolojinin devri,elektronikçinin de bilgisayarcının da hemen hemen çıkacakları yerler aynı.Yazılım konusunda teknolojiyle sürekli iç içe olacaksınız bilgisayarlarla.Robotlar da bunların üst seviyesi bunlarla da uğraşabilirsiniz ama ana alanınız ilerde o olur mu bilemeyeceğim.O konularla uğraşabileceğinizi kestirmek zor ama bence olabilir neden olmasın.

• Schtroumpf kullanıcısına yanıt
    İş imkanları oldukça yüksek,özellikle okulda kulüplere üye oldukça çok kolay iyi firmalarda stajlar da bulabilirsiniz.

• teşekkürler hocam
  • Vino8 V kullanıcısına yanıt
    hocam eğitim ingilizce nasıl ? birde mezunlar nerelere geliyor okulu bitirince? yurt dısı geçerliliği nedir bölümün? vallahi çok kararsızım ya bi insanın hiç mi yetenği olmaz bişeye
  • up
  • Muhtemelen İTÜ'yü Yıldız'dan daha prestijli diye istiyorsun ama asıl gönlünden yatan bölüm Biglisayar (Çıkarım sadece)

Yıldız diyorum bu yüzden.
  • Kimya bizim ülkemizde çok da bilinen bir dal değil üstelik tamam yurtdışı iyi ama paran varsa gidersin yoksa çalışacağın yer Türkiye biraz onu da düşün.
  • türkiyede çaly?acam hocam itü diye dü?ünüyorum o bölümü birazda
  • dwarft12 D kullanıcısına yanıt
    Üniversite seçilmez bölüm seçilir.Biraz araştır kimya mühendisliğini.
    İş bulamazsan İTÜ kurtaramaz seni.O isim bir yere kadar taşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lilith442

Kimya bizim ülkemizde çok da bilinen bir dal değil üstelik tamam yurtdışı iyi ama paran varsa gidersin yoksa çalışacağın yer Türkiye biraz onu da düşün.

Turkiye'de oldukca buyuk kimya-enerji-ilac sanati var.

Dunya devlerinin bircogunun burada fabrikalari var unilever olsun henkel olsun bayer olsun pfizer olsun vs...

Itu kimya muh derim.

• Sözlük Sevdalısı kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı için evet katılıyorum ama ülkemizde değeri pek bilinmiyor henüz.Ben riske atmazdım açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lilith442

Yurtdışı için evet katılıyorum ama ülkemizde değeri pek bilinmiyor henüz.Ben riske atmazdım açıkçası.

Ulkemizdeki durumu da fena değil, dediğim gibi cimentosundan lastik fabrikalarina ilactan kimya fabrikalarina bir suru yer var.

Bir de yildiz degil itu.

Itu sonucta ulkemizdeki 5 elit okuldan biri.

• Sözlük Sevdalısı kullanıcısına yanıt
    Yıldız olmadığını anladım ama okul adına aldanıp bölüm seçmesin onu diyorum.
    Bilgisayar şu an daha popüler bir dal üstelik çoğu mühendislikten farklı olarak kişiye daha bağlı.Ne derece geliştirirsen o derece iyi yerlere gelirsin.Ha bu konuda kendine güvenemiyorsa zaten seçmesin ilerde pişman olabilir.Sürekli yeni şeyleri takip etmek zorunda kalacak.
    Ayrıca neden İTÜ ? Önünde ODTÜ var eğer Yıldız Bilgisayar seçebiliyorsa ODTÜ Kimya da seçebilir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.