Beşiktaş'ın, Şampiyonlar Ligi maçında İnönü Stadı'nda Wolfsburg'a 3-0 yenildiği maçta, Başkan Yıldırım Demirören şeref tribününde kendinden geçti.
Takımı Şampiyonlar Ligi'nden elenen ve UEFA Avrupa Ligi'ni de mucizelere bırakan Demirören, sıkıntılı dakikalar yaşadı. Yıldırım Demirören'i, ünlü iş adamı Ferih Şahenk'in yanı sıra, şeref tribününde bulunan yöneticiler zorlukla yatştırdı.
Beşiktaş taraftarlarının sadece yeter,Yıldırım Demirören seslerini duydum..Normalde kameraya yansımayıp,Yıldırım Demirören e başşka bişey mi yaptılar.Bu adamın bu skora çıldırdığını hiç sanmıyorum..Ayrıca kişisel görüşüme gelirsek,BJK liler bu sonuçlara çıldırmamalı..Bugünün böyle olacağı dünden belliydi..Bukadroyla Bjk nin fazla bişey yapamıcağı ortadaydı.Bide Mustafa Denizli Wolfsburg için küçük bir takım lafını hiç kullandı mı??
Gaziantepe ve fenere başkan olsa diye de bağırdılar tribünler haklı hiçbir beşiktaşlı bu adamı görmek istemiyor o da efendi gibi çekip gitmesini bilmesi lazı dicem de onun zamanı çoktan geçti sadece bağırıyorlar saldırmıyorlar daha böyle giderse bu takım fiziki saldırılara da maruz kalabilir. Sinirlenecek bişey yok kendi eseri 2 kupa alırken takımım biz inandık falan diyordu niye şimdi sinirleniyor
6. fotoda tam" bırakın lan" pozisyonu olmuş
DEFOL!! YTONG KAFA
Hesabını sorarım tepkisi “Şerefsiz Demirören” diye bağıran taraftarlar “... git” temposu tutmaya başlayınca Demirören, birden ayağa kalktı ve öfkeyle “Bunun hesabını sorarım” dercesine el işaretiyle kapalı tribünde başlayan protestolara tepki gösterdi. Özgener ve yönetici arkadaşları Demirören’i yatıştırmaya çalıştı. Bu kez tribünlerin öfkesinin dozu arttı. “Defol git başkan”, “Başkan olsana, başkan olsana, Fenerbahçe’ye başkan olsana”, “Kadıköy’e maça gitsene” diye bağıran taraftarlar, Mustafa Denizli’yi istifaya çağırıp, futbolcuları da protesto etti. Küfürlü tezahüratlar yanında sırtlarını sahaya dönerek, protestolarını sürdüren taraftarlar Wolfsburg’u alkışlayarak soyunma odasına gönderdi. Demirören, tepkiler ve geniş güvenlik önlemleri altında stattan ayrıldı.
Sebebi buymuş.
Türk spor tarihinde 4 büyüklerin başına taraftarının bu kadar nefret ettiği bir başkan gelmişmidir şüpheliyim.
Bu adamın yatacak yeri yok. Bu nasıl bir virüstür Ya Rabbim! bulsunlar artık bunun aşısını.
Şu adam 107 yıllık BJK Başkanı ... Böyle bir başkanım olduğu için utanıyorum şu fotoğraflara bak rezil..
Kardeşim Fenerbahçeyi bu adamla neden aynı cümle içinde kullanıyorsunuz.Bizim oyuncularunda psikolojisini bozmayalım durduk yere
yine de özhan canaydın dan daha kötü bir başkan olamaz bence, bu adam en azından başarısız takımın başına geçti takım başarısız olmaya devam etti, canaydın başarılı bir takımı alıp mahvetmişti, yalnız bu adam ders konusu bile oluyor artık, kurumsal yönetim derslerinde aile şirketlerinde şirketin başına geçirilmek yerine dışarda başka şeylerle eğlensin şirkete uğramasın diye yapılan uygulamalara demirören örneği veriliyor
tey tey yapılanlar az bile
1. orası şeref tiribünü değil şerefsizler tiribünü 2. bu betonarme herif oturduğu yerden kime hareket çekiyor ? seni karşımda görsem saldırmayan senin gibi olsun. bundan ağır bir beddua yok şuan. si.... git demek sana az bile. senin derini yüzüp ata bağlayıp il il dolaştırmak lazım. ibreti alem olsun. böyle çocuk doğurmayın diye.
ne olacak bu bjknin hali
bi ara herkes şeref tribününe doğru saldırıya geçti ben de merak ediyordum meğer sebebi bu hareketlermiş
hangi başkan kendi stadına onlarca koruma eşliğinde gelir
hatta korkudan çoğu maça da gidemiyor
bundan nemalananlar da dahil bunu seven kaç taraftar var acaba belki milyonda 1
Bu kadar küfür yesenizi sizde çıldırırsınız !.. Tamam belki bjk yi kötü yönetiyo ama onun hesabının sorulacağı