Şimdi Ara

Yıldırım Demirören beni futboldan soğuttu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tam yaz geldi transfer sezonu falan çok hareketli geçecek, seneye şampiyonlar ligindeyiz diyordum. Ama Yıldırım Demirören içimdeki tüm futbol tutkumu aldı. Ne yani şimdi şampiyonlar liginde ikinci yarıda oyuna Emre Çolak girip mi bizi kurtaracak? Bu yabancı sınırı altyapıları güçlendirmez sadece gurbetçileri ve anadolu kuluplerini zengin eder. Sadece şu yabancı sınırı ile ilgili de değil. Bir taraftar öldü adam sesini bile çıkarmadı. Vesaire vesaire yaptığı bir şeyden bile memnun kalmadım. Yeter artık be yeter.

• Tmm kardeş sakin ol.
  • Hll knk çok değişik bir noktaya parmak basmışsın.
  • şampiyonlar liginde sınır yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehşetengiz

şampiyonlar liginde sınır yok

En fazla 10 yabancı alabileceği ve 4'ü kadro dışı kalacak. Hangi yabancı kadro dışı kalacağını bile bile bizde oynamak ister? Diyelim ki bunu göz önünda bulundurarak bizde kaldı 4 oyuncu, bunlar ligde oynamayıp, maç eksikleriyle sadece CL'de oynayarak ne kadar yararlı olabilirler? Biraz mantık yürütün, düz mantık hemen laf sokmaya çalışıyosunuz adama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

quote:

En fazla 10 yabancı alabileceği ve 4'ü kadro dışı kalacak. Hangi yabancı kadro dışı kalacağını bile bile bizde oynamak ister? Diyelim ki bunu göz önünda bulundurarak bizde kaldı 4 oyuncu, bunlar ligde oynamayıp, maç eksikleriyle sadece CL'de oynayarak ne kadar yararlı olabilirler? Biraz mantık yürütün, düz mantık hemen laf sokmaya çalışıyosunuz adama.

laf sokmak istesem farklı smile kullanırdım, düz mantık düşün fazla yorma

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

quote:

laf sokmak istesem farklı smile kullanırdım, düz mantık düşün fazla yorma

Diğer arkadaşları da kastederek demiştim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Artık bırak Ünal Aysal.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adam besiktaslilari hayattan soguttu zaten. Sira tum turkiyede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ölse üzülmem.hatta gider mezarına işerim
  • YEEEETEEERR YILDIRIM DEMİRÖREN YEEETTEEEER

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.