Şimdi Ara

Yildirim beyazit vs akdeniz vs uludağ vs eskisehir vs sbü gulhane tıp vs sbü istanbul tip (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
2
Favori
4.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Yildirim beyazit vs akdeniz vs uludağ vs eskisehir vs sbü gulhane tıp vs sbü istanbul tip

(En Son Oy Tarihi: 4.1.2024)
Giriş
  • İşim gereği bu üniversitelerin hepsine girip çıktım. Bazı Tıp Fakültesi öğretim görevlilerinide tanırım.

Farklı alternatifleri değerelendirmenizde fayda olduğunu düşünüyorum. Maalesef puanlarını bilemediğim için Üniversite tavsiyesinde bulunamayacağım. Mutlaka buradan bir tercih yapmanız gerekiyor ise Akdeniz ve Uludağı tercih edilebilirsiniz.

Aynı şekide özel üniversitelerin Tıp fakültelerinin eğitimi de bir felaket. Tercih yaparken çok dikkatli olmak lazım.
  • Yıldırım Beyazıt için dönem 5 öğrencisi gözünden güncel bir yorum.
    Akdeniz tıp ile de ufak bi karşılaştırma yapmış

Ayrıca yıldırım Beyazıt’la tıp ile ilgili her türlü sorularınız için buraya bekliyoruz

https://forum.donanimhaber.com/ankara-yildirim-beyazit-universitesi-tip-fakultesi-hakkinda-2018--134181248#134210271

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oibizak -- 3 Ağustos 2018; 8:57:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akdeniz tıp şuan kalabalık değil o sorun alanya tıp var diyeydi alanya tıp yok artık. Geçen sene 314 kişi aldı . Bu 2017 girişli 313 kişi 2 sınıfa ayrıldı. Bu sene yeni bina yapıldı bi de . 314 kişiden de 47 kişi sınıfta kaldı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tıp tercih ederken danıştığım her yer üniversitenin köklü olmasını söylediler yıldırım beyazıt yeni açıldığı icin bence onu elemelisin ve de yıldırım beyazıt ın akreditasyonu yok

• kel ybüde okuyanlardan gülhaneye yatay geçiş için bana sorular geldi ama sen bilirsin tabii ki
  • Up

• Senin yerinde olsam Yıldırım Beyazit derdim. Hem uzak değil hemde eğitimin iyi olduğunu duydum.

• Hocam bu doru mi?

• Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Askeri doktor olmak isteyenler için yeniden fırsat tanındı okulumuza da pek çok rütbeden gelip
    Gülhanenin tanıtımını yaptı geçişler bu yüzdendir ,askeri doktor olmak isteyenlere

Edit:ybu tıptayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oibizak -- 3 Ağustos 2018; 15:49:50 >
  • oibizak O kullanıcısına yanıt
    Sence yukarda yazdıklarımın hangisi hocam?

Ben de bu durumdaydım ve şehir tercihi yapmıştım evim burada zaten. Bence sen de tercihini bu yönde yapabilirsin Akdeniz ve ybu arasında ,

• quote:

Orijinalden alıntı: solidsnake99

Hocam Eskişehir'e neden öyle dediniz Türkiye'nin en yaşanılası şehirlerinden bir Eskişehir.
    küçük ve soğuk bence ben tercih yapmadan bi gezmiştim beğenmedim antalyanin buyuk sehirligini hissediyorsunuz yani istanbuldan vs gecen olursa zorlanmaz

• up
    Kendini geliştirip kendi ayaklarının üzerinde durman için şehir dışına çıkmaya ihtiyacın yok. Okulda içinde bulacağın birçok faaliyet seni bu konuda çokça geliştirir. Bu tür hedeflerin varsa tıpta çok yüksek ortalama yapmayı bir kenara koymalısın. İkisi biraz faklı şeyler, ikisini de yapabilisin ancak aynı anda yapmak çok kolay değil. Sırayla yapılması gerek.
    Kendi geliştirmen konusunda tıp fakültesi öğrencilerinin organizasyonları çok sağlam oluyor. 50 bin 100 bin liranın giriş çıktığı organizasyonlar sadece öğrenci elinden geçerek organize edilebiliyor.
    Sana tavsiyem gideceğin fakültenin en sağlam işler yapan öğrenci kulübünü bulup orada aktif görev alman ve yöneticileri arasına seçilmeye çalışmandır. Buna ek olarak sınıf temsilcisi ya da not grubu kurucusu/yöneticisi olmayı da bir düşünebilirsin. Bunlar senin sosyal vaktinden çalacak, derslerine engel olacak şeylerdir. Ancak eğer istediğin buysa bu gibi işleri yaparak tıp fakültesini de sınıfta kalmadan geçebiliyorsan kendi ileride ki yoğun çalışma temposuna hazırlıyorsun demektir. Ancak bunlar değil ki tıp alanında kariyer yapamazsın. Çoğu ünlü profesörün hayat hikayesinde ya öğrencilik ya da asistanlık döneminde bu tür işler yaptığını göreceksin. Mesele kendini geliştirmekse sınırları zorlayacaksın, insan yönetimine de organizasyonlara da kendini verecek sosyal vaktinden çalacaksın, yeri de gelecek oturup her şeyi arkanda bırakıp sınavına çalışacaksın. Zamanı geldiğinde TUS'a da hakkıyla çalışacaksın, zaman yönetimini iyi öğreneceksin.

• puanın ikisine de yetiyorsa şehir dışını yazıp zor gelirse seneye yatayla şehrine dönemez misin?
  • Donerim

• ooncel19 kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim yazın için.

Değerlendirmeye aldim.

• Aynı durumdayım dostum, galiba ilk tercihim akdeniz olacak gibi ama olmazsa eskişehir istiyorum.

Eğer hedefin eğitimse bence ilk akdeniz sonra gülhane sonra yıldırım beyazıt vsvs. diye gidebilirsin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kamyon31 -- 5 Ağustos 2018; 0:31:21 >
  • Esogü bence ama eğitiminden dolayı değil eskişehir'i çok seviyorum tam bir öğrenci kenti, ucuz bir kent. Hem Ankara'da yaşıyorsun galiba Kel senin için gidip gelmesi de rahat olur.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.