Şimdi Ara

YILBASI TATİLİ 4 GÜNE CIKARILDI!AMA KUTLAMA YASAK!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm kamu kurumlarında çalışanlar 2 Ocak 2015 tarihinde idari izinli sayılacak. Böylece yılbaşı tatili 4 güne çıkmış oluyor.

Ulan bunlar neyin kafasını yasıyor ,lafa geldimi ylbası haram,günah!Neyin tatili bu peki?Madem kutlama yasak ,bu tatil ne? Günah ama arada 4 gün tatil yaptırsınlar kendilerine

Evet yorumlardan da göreceginiz gibi fışkiyeler hükemete sabotaj için acılmış !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seylem -- 1 Ocak 2015; 3:07:00 >

• seylem kullanıcısına yanıt
    Iyide tatilde çok gereksiz ben zaten yukarıda iyiki tatil var diye bir şey belirtmedim.Bu ülkede cuma gününün tatil olmasını savunan bir insanım ben.Onun için çoğu şey yanlış bu ülkede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dini bayramlarda ateiste tatil yapmasın diyenler yılbaşı tatilini yapmasın.
  • müslüman bir ülkede yaşamıyoruz.
  • bir şey sorabilir miyim size sadece merak ettiğim için soruyorum başka bir gayem yoktur ? Acaba Allaha inanmadığinizda elinize ne geçicek veya diyelim öldünuz gittiniz sadece ölmek ile mi kalıcaksiniz ?

• Melikbey M kullanıcısına yanıt
    Sorunuza soruyla cevap vermek istiyorum.
    Öbür tarafta elinize birşey geçmesini istediğiniz için mi inanıyorsunuz, yani karşılık bekleyip ödüllendirilmek için? Bu sorunuzdan ben onu çıkardım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melikbey

Iyide tatilde çok gereksiz ben zaten yukarıda iyiki tatil var diye bir şey belirtmedim.Bu ülkede cuma gününün tatil olmasını savunan bir insanım ben.Onun için çoğu şey yanlış bu ülkede

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rabbimiz
    kendisine ve Peygamberlerine inananları cennet inanmıyanları ise cehennem ile müjdelemiştir.bizim ise iyi
    ameller işleyip kendisine itaat edip yasaklarindan sakınmamiz
    karşılığında cenneti beklememiz veya cenneti istememiz kadar normal bir
    şey olamaz:) şimdi siz benim soruma cevap verin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melikbey -- 30 Aralık 2014; 22:40:07 >
  • quote:

Rabbimiz
    kendisine ve Peygamberlerine inananları cennet inanmıyanları ise cehennem ile müjdelemiştir.bizim ise iyi

Evet sadece öleceğiz, toprağa karışıp bedenimiz çürüyecek. Ruhun varlığına inanmıyoruz yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Rabbimiz

ortada soru olsa bildiğimiz kadarıyla cevaplayacağız da ,soru yok :)
  • seylem kullanıcısına yanıt
    4 gün gidin yatın ama ayak altında fazla dolanmayın demişler
  • Yılbaşını kutlamanın ne sakıncası var? Hadi İsa'nın doğumunu kutluyoruz diyelim, öyle olsa bile İsa da İslam'da kabul edilen bi' peygamber değil mi? Neyi yanlış. Aşağıdan da baksan, yukarıdan da baksan hiçbir mantıklı tarafı yok... Örümcek beyinler...
  • Allah hidayet nasip etsin sizlere mahşer günü inkar ettiğiniz şey gerçek olduğunu gördüğünüzde keşke toprak olsaydım dıyıceksiniz Rabbim dedirtmesin.iyi forumlar herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: seylem

Tüm kamu kurumlarında çalışanlar 2 Ocak 2015 tarihinde idari izinli sayılacak. Böylece yılbaşı tatili 4 güne çıkmış oluyor.

Ulan bunlar neyin kafasını yasıyor ,lafa geldimi ylbası haram,günah!Neyin tatili bu peki?Madem kutlama yasak ,bu tatil ne? Günah ama arada 4 gün tatil yaptırsınlar kendilerine

bu nasil bir konu?
    en başa tüm kamu kuruluşlarında tail yazmışsın. bunu bilmeyen kalmadı. tatil 4 değil 1 gün. dier günler zaten tatildi sadece birlerşti. Türkiye'de yılbaşı 1935 yılından beri tatil günüdür.
    konu başlığına tatil var kutlama yok demişsin ama buna kaynak olarak koyduğun resimde sariyer yazıyor imza yok mühür yok herhangi bir yazıcıdan cıktı ile alına bilir. sanki devlet tüm kamu çalışanlarına yasak getirmiş ve sanki hiç olmuyan 4 günü tatil yapmış gibi bir konu oluşmuş.3 gün zaten tatil kamuda. bunu bu devlet getirmedi yilbasinda 1 gun ve cumartesi pazar zaten tatil. bir çok diyer tatil günlerinde de yapıldığı gibi hafta sonuna birleştirildi okadar. bunda ne var yahu el insan yuh yani. kutla kutlama o sana kalmiş.
    daha ne kadar saçma konu açıla bilir derken hergün daha fazla şaşırtıyorlar pes atık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JQKER -- 31 Aralık 2014; 9:36:37 >

• Seçime yatırım yaptı adamlar işte daha ne tartışıyorsunuz..

• Adamların dili bir şey söylerken ağzı başka şey söylüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurban ve ramazan bayramı tatil oluyorsa bunun da olması çok tabii ve doğal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anatolium67

quote:

Rabbimiz

Evet sadece öleceğiz, toprağa karışıp bedenimiz çürüyecek. Ruhun varlığına inanmıyoruz yani.

İnancına karışmak haddime değil ama ruhunu hissetiğin zamanlar hiç olmuyor mu?
    Neyse konuyu dağıtmayalım da :)
    Noeli kutlamam, yılbaşını da kutlamam. İşim olmaz.Yılbaşını kutlayana da lafım olmaz. Yeter ki başkalarına rahatsızlık vermeden kutlanıp, aşırıya kaçmadan eğlenilsin. Benim için sıradan bir gün.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Rabbimiz

Peki hiç bir şey vaat etmese sizlere ne huri ne şu bu ?
  • Yazamsar kullanıcısına yanıt
    ben yine inanırdım başka itaat eder miydi etmezmiydi bilmiyorum.Ben kendi gözlerimle bazı şeyleri görüyorum mesleğimiz tip olduğu için emin olun bir yaratıcının olduğu çok ama çok basit

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.