Şimdi Ara

Yılbaşı Sepetleri 2015 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
27
Favori
89.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cips, çikolata + şalgam derken baya eksiğiniz var hocam.

Bu şekilde alıp eve gittiyseniz geçmiş ola eve götürüp açtığınız için de bir şey kanıtlayamazsınız.

Eğer kutuyu bir yerde açıp komple kontrol ettiyseniz gidin kamera kayıtlarına bakın şu görüntüyle bir eleman feci dolandırmış sizi.
  • meter90 M kullanıcısına yanıt
    Sorun yok kutuyu iade ettim hic birşey demeden aldilar... Carfur güzel ve bilinçli bir pazarlama hareketi yapti...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar vermistiniz? 199 mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayvan eti Yiyen -- 21 Aralık 2014; 23:38:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malemsteen

Çağdaşa uğradım paket maket hak getire, hala gelecek diyorlar ama ihtimal vermiyorum.

hocam nerdeki çağdaşa uğradınız ?
  • Şu paketlere sigara koymaları çok sacma koyduklari sigaralar zaten genelde hic satilmayan sigaralar

Ben icmiyorum sigara onun yerine bira ver yada baska birsey yok illaha kitleyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayvan eti Yiyen kullanıcısına yanıt
    evet 199 tl vermiştik
  • EmreKaanYksl kullanıcısına yanıt
    Sincana doğru giderken, optimum avm'nin karşısında bir çağdaş gördüm oraya girdim. Siz buldunuz mu?
  • evet cagdas market'te bir sepet goren yok mu? favori marketim cagdas benim.. alkol fiyatlari guzel oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhosTon

evet 199 tl vermiştik

vay cakallar, ucuz atlatmissiniz.

• hayabusaaa H kullanıcısına yanıt
    hocam 150 ye sınırsız içki su gibidir yaa
  • GhosTon kullanıcısına yanıt
    hocam geçmiş olsun, ben sizin yerinizde olsam orayı bir birine katardım, önemli bir olay bu .
    yani aldığınız üründe resmen bir çakallık söz konusu. rakıyı alıp kozeli koymuşlar.

ben de prestij aldım bir sorun yaşamadım. her şeyi eksiksiz.
    ama o koli yi taşımakla uğraşıp eve geldikten sonra böyle bir sorunla karşılaşsaydım gerçekten çok kızardım.

iade ettiyseniz sıkıntı yok hayırlısı olsun.

Not : İstanbul Perpa içinde bulunan Carrefour extra mağazasında yeterli sayıda ürün vardı bilginiz olsun. Araçla gidecekler perpa içindeki otoparka park edip 30dk ücretsiz park etme hakkından yararlansın. Çünkü içeride yük indirme işlemleri yapılıyor genelde ama sizde girebiliyorsunuz.
  • Mosley kullanıcısına yanıt
    Bursa'da var, akşam heykel karfur'dan alacağım ben.
  • Evet ucuz atlattık aslında pek sorun yaşamadık ama eve getirip baktıktan sonra çok sinir bozucu oldu. Migros gerçekten kaliteli bir market olduğunu bir kere daha kanıtladı. Carfur kurumsallıktan uzak bir marka... Ayrıca carfur a bir şikayet mesajı da oluşturacağım...

Yolum düşerse perpa dan alırım... Teşekkürler
  • Migros'un Butik sepetinde sigara var mi? alirken vermezlerse ona gore soyleriz bizde en azindan bilgimiz olsun.
  • Eskişehir'de carrefour'da kalmamışsa en uygun yer migros mu kalıyor yoksa başka tavsiyesi olan var mı?

• ankaradaki carrefourlardaki durum nedir arkadaşlar
  • burlesques kullanıcısına yanıt
    Jandarma karfur da 159 luk paketler kalmış. Sağolsun Muş a kargoladı arkadaşım. Hatta dayanamayıp kırmızı renkli malum içeceğin tadına baktık. Bildiğin it öldüren cinsinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker369

Not : İstanbul Perpa içinde bulunan Carrefour extra mağazasında yeterli sayıda ürün vardı bilginiz olsun. Araçla gidecekler perpa içindeki otoparka park edip 30dk ücretsiz park etme hakkından yararlansın. Çünkü içeride yük indirme işlemleri yapılıyor genelde ama sizde girebiliyorsunuz.

Hocam bugün akşam 17 gibi gittim Perpa da prestij kalmamış hiç siz ne zaman gittiniz ...

Şişli-Kağıthane civarında bulabileceğim bir yer varmı arkadaşlar bilgisi olan paylaşırsa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YASIN0634 -- 23 Aralık 2014; 5:01:00 >
  • Tansaşta durum nedir?
  • YASIN0634 kullanıcısına yanıt
    hadi ya ben de 2 gün önce gitmiştim baya vardı ve sakindi ortam demek ki talep çoğalmış hemen . ben de bir arkadaşa alacaktım yazık oldu.

teşekkürler bilgilendirme için.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.