Şimdi Ara

Yılbaşı Sepetleri 2015 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
543
Cevap
27
Favori
89.119
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seco4

quote:

Orijinalden alıntı: tyanali

quote:

Orijinalden alıntı: tyanali

quote:

Orijinalden alıntı: seco4

bugün migrostan prestij paket aldım ama kasiyer sadece 1 adet sigara verdi,dedim böle böle aradı birilerini ama sonuç değişmedi

Neye göre değişiyor bu, şimdi antalyada bir migrostayım burada da 1 diyorlar
    Edt : 179 tl

Antalya/Uncalı 32 Cadde magazada ısrar ettim vermediler, 4441044'ü arayıp sordum konu hakkında bilgileri yokmuş, acil dönün dedim sigara adedi konusunda. 5 dk sonra döndüler cevap yine yok size söyleyemeyiz, mağazanınki doğrudur dediler. 1 km ilerideki Uncalı 2M 'e gittim, sistemden kontrol ettiler ve 2 adet sigarayı aldım. 60 TL money visa, 8 TL money, 3,5 TL bonus kullandım Kalan 106 lira için de 10 TL bonus geldi bosyok kampanyasından

Arayıp şikayet kaydı oluşturdum 32. Cadde ve Telefon ile ilk görüştüklerim hakkında. İnsanı yalancı duruma düşürüyorlar (mağaza) 1 tane de 1 tane diye

Edt:Uncalı carrefour'dan prestij almıştım geçen hafta, ona da uğradım. Gurme paket kalmış, bir daha gelmez dediler prestij için

gittim tekrar uğradım ve 2. paket sigaramı da aldım,direk verdiler bir şey demeden

Dün tek sigara diye ısrar eden müdüre hanım aradı biraz önce özür için. Sonradan sisteme bakıp beni yakalamaya çalışmışlar çıktıktan sonra!! Pek trajik :))
    Orasa 444 ü ararken ve cevabı beklerken aklınız neredeydi 15 dk boyunca demek geliyor insanın içinden.
    Ben bir şekilde aldım ama oradan prestij alan insanlara yapılan kar kalacak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Haramidere carrefour da var arkadaşlar 13-14 koli prestij az evvel aldım sigaralar kolinin içinde.
  • loast kullanıcısına yanıt
    dün gitmiştim , 165.90 lık paketler vardi hediye paketi adı altında kutularda alkol bölümünde. hatırladığım kadarıyla smirnoff u göremedim diğerleri vardı yanlış hatırlıyor da olabilirim .
  • hadi ya 200 liralık premium paket bitmiş demek o zaman Akşam gidip bir kontrol edeyim yine de. Geçen senede böyle oldu alamadım. Eskişehir de tek carrefour olduğu için millet yamyam gibi saldırıyor herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loast -- 18 Aralık 2014; 18:58:58 >
  • loast kullanıcısına yanıt
    valla 200 tl lik paketi hiç görmedim :) alkol satış bölümüne açmışlar kutunun birini kapalı kutu olarakta 8-10 tane filan vardı ama anlaşılan işe yaramaz pek işe yarıyor olsa onlarda kalmazdı :D . geçen sene de kalmamıştı zaten kaçar kaçar alıyorsa millet . paket ismi yazmıyor sadece hediye paketi ya da hediye kutusu filan yazıyordu sanırım prestij görmedim .
  • izmirde carrefour prestij pakedi kaldı mı arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pasha-TR -- 19 Aralık 2014; 3:50:39 >
  • carrefour prestij paket Ankara'da bir yerde var mı? cepa ya sordum yok dediler. Alabilecek olan varsa parasını yollayım benim adıma alıp bir iyilik yapsın :))

kipa premium paket içerik olarak carrefour prestihe yakın ancak fiyatı nedir bilen var mı?
  •  Yılbaşı Sepetleri 2015

Dolu Dolu Yılbaşı Sepeti içerisinde neler mi var?

1 adet Mutlu Yıllar yazılı ve yılbaşı temalı kupa bardak ( İçi çikolata dolu)

1 adet ışıklı geyik boynuzu saç tacı

1 adet yılbaşı çorabı,

1 adet kar spreyi

1 adet çam ağacı süsü

1 adet HOHOHO yazılı yılbaşı gözlüğü bulunmaktadır.

http://www.buldumbuldum.com/hediye/dolu-dolu-yilbasi-sepeti/

Yılbaşı Sepetleri 2015
    Yılbaşında sevdiklerinize bolluk ve beraketin simgesi küçük bir çam ağacı hediye etmeye ne dersiniz? İçerisinde bir kutu tombala, lavanta kesesi, mutlu yıllar çubuğu ve noel baba maskotu olan Çam Ağaçlı 2015 Yılbaşı Sepeti sizlerle.
    http://www.buldumbuldum.com/hediye/cam-agacli-2015-yilbasi-sepeti/

• rickdangerous kullanıcısına yanıt
    Kipa'dan uzak dur :) 269TL
  • eskişehir carrefouru aradım kalmadı. sayılı geliyor dahada gelmez dedi. bu soğukta arabası olmayan hiç uğraşmasın gitmekle
  • carrefour prestij perpa şubesinde baya vardı. şehir dışından isteyen olursa kargo ile yardımcı olurum ama değermi!
  • anadolu yakasında hangi carrefourda var, bilgisi olan var mı?
  • O kadar viski varken neden Red label her yerde kaç seneden beri ? Birde illa koyacaklar rakıyı koyun oraya cin,tekila

Bunlar mı mal ? Yoksa biz mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Btuhan35 -- 20 Aralık 2014; 18:47:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malatya'da hiçbir carrefourda prestij paket kalmamış, dün gittiğim bir şubede çalışan bir adama 10-12 paket sattıklarını söyledi, bunların yapacağı işe.
  • yılbasında jack danıels gıdermı paketsız
  • Tansaşın paketleri nasıl içerik fiyat olarak?

• ist kozyatagi carfurda da kalmamis prestij.

• Çağdaşa uğradım paket maket hak getire, hala gelecek diyorlar ama ihtimal vermiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi Anlamıyorum Bu Anlayışı illa adamlara Rakı yı Vodkayı dayatacaklar be güzel kardeşim votka istemiyoruz rakıyıda koyma Kat içine bir Black Yada Chivas Bide Tekila patlattınmı tamam ,gene sat 170 e 180 hatta daha karlı bile olurlar ama yok rakı en iyisi votka en iyisi Viski Red katsana oraya bi Black 10,15 tl Daha fazla vermeyede razıyız üstelik.
  • bu sepetleri son satın alma tarihi ne zamandır?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.