Şimdi Ara

Yılbaşı programımı iptal etmem lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba beyler, başımda bir dert var sizinle paylaşayım istedim.

İzmirde bir arkadaşım bir organizasyon yapıyor bir gece klübünde yılbaşı için. Ben başta kendisine gelemem falan dememe rağmen arkadaşım mekanı doldurabilmek için çok fazla ısrar etti bana bende en sonunda diğer 2-3 arkadaşımın onayını alıp o mekandan yeri ayırttım. Başta daha çok arkadaşıymışım ondan çağırıyormuş gibi davranan bu organizatör arkadaş daha sonradan yavaş yavaş benden kapora falan istemeye başladı, sana ayıp oluyo ama para lazım falan gibi girdi konuya bende çocuk zora düşmesin diye diğer arkadaşlarımla birlikte kendi paramıda cebimden ödedim geçen hafta. Nasıl olsa samimi arkadaşlarımdan o gece alırım paraları diye düşündüm ve organizatör arkadaşım zorda kalmasın istedim. Ancak az önce bir anda tüm arkadaşlarım yan çizdi yok gelmiyoruz yok başka yere gidelim falan, tabi bende söyleyemedim kaporalarını verdiğimi, arkadaşlarım kız olduğu için ayıp olmasın istedim. Şimdi bu organizatör arkadaşa ne diyeyim ben? Siz olsanız ne yaparsınız? Alayım tavsiyeleri. Kimseyi kırmak istemiyorum.

• sen onu kırsanda kırmasanda o parayı geri alamassın başka arkadaşlarınla git tanıdıkla iş yapmıyacaksın zaten hele arkadaşınsa hiç yapmayacaksın ki zaten kaporanın amacı caymamanı sağlamak geri alabildikten sonra kaporanın ne anlamı kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMDPhenom -- 28 Aralık 2011; 20:38:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.