|
Türk geleneklerinde yeni yıl kutlama eskiden de vardı. İslamdan once bile Ayaz Ata diye bir şey vardı. Türklerin dünyadan kopmasını isteyenler bunu hem yıl başı kutlamalarını sabote ederek Hristiyanlarla aramızı bozarak hem de propagandayla Türkleri İslam düşmanı gibi gösteretek yapıyorlar. İslam ile Hristiyanların arasını en çok bozmak isteyenler siyonistler. Türkleri her iki taraftan da koparmak isteyenler de siyonistler. Çünkü vaadedilmiş topraklarının üzerindeyiz. Bu vaadedilmiş toprakları 100 yıl önce "büyük ermenistan" propagandasıyla almayı denediler. Geri tepti. Bir ülkemiz oldu. Bugün de "büyük kürdistan" şeklinde deniyorlar, silah sanayimiz gelişiyor yan etki olarak. Sanırım 100 yıl sonra da "büyük arap baharı" denerler ve uzaya çıkarız. Hatta Kuranı bile değiştirmeye kalkarlar bunun için. Türkiyeyi bölmeye çalışanlar, yalnızlaştıranlar, şeytan gibi gösterenler, tamamen siyonistlere hizmet etmektedirler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 13 Aralık 2024; 15:52:22 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı