Şimdi Ara

Yılbaşı-İstanbul Akvaryum-Bir Yetkişkine 1 Çocuk Bileti Bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yılbaşı-İstanbul Akvaryum-Bir Yetkişkine 1 Çocuk Bileti Bedava. Benim gibi akvaryum sevenler varsa belki işini görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkankaz -- 28 Aralık 2013; 11:36:08 >

• Hocam bende yarın arkadaşımla oraya gitmeyi düşünüyordum Ankara'dan gelicem fiyatları bilmiyorum ama 35 falan diye okudum doğrumudur. Daha ucuza getirme yolları varmıdır, fırsat sitelerinde birsey bulamadım ama belki bilmediğimiz bir kampanya vardır, bilginiz varmı?

Ekleme:

31 Aralık 2013 - 1 Ocak 2014 tarihleri arasında bir yetişkin bileti alana bir çocuk bileti hediye
    Anne baba ya da aile bireylerinden biriyle gelen 0-12 yaş arası çocuklar, hediye edilen biletle İstanbul Akvaryum'u ücretsiz gezme şansı yakalıyor
    Ayrıntılı bilgiyi İstanbul Akvaryum gişelerinden ya da 444 97 44 nolu telefondan öğrenebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksoft -- 28 Aralık 2013; 12:13:52 >

@KsofT - AKsoftWeb
  • akvaryum fırsatı bekliyorum bende, çok pahalı giriş fiyatları malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkankaz -- 28 Aralık 2013; 21:51:28 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.