Ben bugün süsledim sonunda. Dün süs falan almıştım. Kırmızı/turuncu/sarı renkler ağırlıklı kullandım. Oturma odası ışıl ışıl oldu : f < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcdaly -- 19 Aralık 2021; 0:5:14 > |
Yılbaşı ağacınızı süslediniz mi?

-
-
yılbaşı benim için bi önem arzetmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
olsun eğlenceli zaman oluyor ağacı süslerken, hediye alışverişine çıkınca falan. keyif almak amaçlı.
-
benim için keyif verici değil
Emin ol forumda yılbaşını önemseyen tek insan olabilirsin. Umarım fearless bu konunu görmez
neden? fearless ile ne alakası var anlamadım?
-
ölümün kıyısında olan bir adamda ondan
hala anlamadım konu ile alakasını :D
yani?
-
ben de gelebilir miyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eve yabancı erkek alamam, sorry.
komşular ne der sonra
-
pozitif konuları sevmiyor neşe mutluluk falan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1 tek yılbaşı kutlarken kendimi batılı hissediyorum ulan batının toprağını öpeyim be daha almadım ama alacam şarap hindi içecem yılbaşında ve isanın doğum gününü kutlayacam
-
İsa'nın doğum günü 25 aralıkta kutlanıyor hocam. Noel ile yılbaşı farklı
-
Yılbaşında gireceğim mezarı süsledim, sayılırmı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ss atsana şekerim bakalım
-
Biz Aralık'ın ilk haftasından süslüyoruz daha. Çocuklar yılbaşı ağacını çok seviyor. Gelenek oldu zaten; Aralık'ın ilk haftası ağacı süsle, yılbaşında otele git, Ocak'ta ağacı topla. Forumda pesimist çok fazla ama çocuklara mutluluk veren şeylerden bütün insanlar zevk alabilir aslında.
-
after party tarzı işte hocam
-
batı özentisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yılbaşı benim için bi önem arzetmiyor
|
benim için keyif verici değil
|
İsa'nın doğum günü 25 aralıkta kutlanıyor hocam. Noel ile yılbaşı farklı |
Doğu özentisi. |
Ne kadar sevimli yorumlar yazıyorsunuz. Severek okuyorum. Da bir şey diyeceğim; size ne bizim ailecek ne yaptığımızdan. Allah başka dert vermesin. Tek derdiniz insanların ne yaptığı olsun. |
ss atsana şekerim bakalım |
ağaçlar yapay oluyor zaten, bir kere alıp senelerce kullanıyorsun. |
ne geleneği kendi gelenek göreneklerinizi unuttunuz noeli yılbaşısı ağacı bizim kültürümüzde yok. "Kim herhangi bir gruba benzeşirse o da onlardandır." (Ebu Davûd, Libas 4) hadisinde de belirtildiği gibi, Hristiyanlar'ın adetlerine uyum sağlamak ve onlara benzeşmek, İslam dininde yasaklanmıştır. Yine Maide Suresi 5. Ayet'te de belirtilmiştir ki; "...Sizden kim onları dost edinirse, oda onlardandır..." (Maide: 5/51) |
e buda arap kültürü benim kültürüm değil? |
Benzer içerikler
- kaan mı kağan mı
- hiçbir işim rast gitmiyor büyü mü var
- 1 litre su kaç kg
- uygulama isimleri
- maraz ali sözleri
- discord açıldı mı
- penis nakli
- exxen de neler var
- izafiyet teorisi nedir
- çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X