Şimdi Ara

Yıl sonu kampanyalar ve 30-35 bin tl bütçe için araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıl sonu kampanyalar ve 30-35 bin tl bütçe için araç önerisi söylermisiniz?
    Aralık ayı veya ocak ayında kampanyaların olacağı hatta yeni bir kanuna göre piyasaların daha da kızışacağı söyleniyor.Bilgisi olan var mı?ARaç almak için en iyi zaman Aralık-Ocak mıdır?
    Şu araqlar 35 bin civarında sıfır araç almayı düşünüyorum önerisi olan var mı?24 ay kredi imkanıyla alacağım için 4-5 yıl binmeyi düşünüyorum.
    Şık duran clio ya baktım ama reno marka olarak gözümde düşük..
    Aveo hoşuma gitti çünkü sedandı ama yeni symebol gibi dar duruşu hoşuma gitmöedi..
    vesselam skoda rapid e kanım kaynadı.Ama onun da en uygun fiyatlısı 1.2 75 beygir ve ağır görünen kasayı taşımama imkanı ben idüşündürüyor.Yine de skoda rapid diğerlerine göre aklımda kalan en iyi seçenek..
    Önceki mesajları okudum ama onlar 2012 hatta 2011 yılında kalma..Konunun güncel olmasından dolayı görüşlerinize başvuruyorum..
    İlginiz ve bilgileriniz için şimdiden teşekkürler..ac

• Rapid hafif bir araba, 1.135 kg imiş hatta.
  • En iyi zaman ?imdi çünkü yyl sonu kampanyalary mevcut. Opel Corsa’da 31 bin 485 TL, Lancia Ypsilon 30 bin 500 TL, Toyota Yeni Yaris 32 bin 600 TL, Chevrolet Cruze Sedan ve Hatchback modellerinde 37,510 TL'den ba?layan fiyatlar,...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elma -- 4 Aralık 2013; 17:51:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NewtonunKafasınaDüşenElma

En iyi zaman ?imdi çünkü yyl sonu kampanyalary mevcut. Opel Corsa’da 31 bin 485 TL, Lancia Ypsilon 30 bin 500 TL, Toyota Yeni Yaris 32 bin 600 TL, Chevrolet Cruze Sedan ve Hatchback modellerinde 37,510 TL'den ba?layan fiyatlar,...

ilginize teşekkürler..
    sizin rapid hakkında görüşleriniz nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhangokce

quote:

En iyi zaman ?imdi çünkü yyl sonu kampanyalary mevcut. Opel Corsa’da 31 bin 485 TL, Lancia Ypsilon 30 bin 500 TL, Toyota Yeni Yaris 32 bin 600 TL, Chevrolet Cruze Sedan ve Hatchback modellerinde 37,510 TL'den ba?layan fiyatlar,...

ilginize teşekkürler..

Rica ederim, Skoda Rapid hakkında bir arkadaş şehir içi yakıt tüketiminin fazla olduğunu söylemişti. İnternetteki verilere göre Şehir içi; 8,4 / Şehir dışı; 4,8 lt yazıyor. Aslında araç sedan olmasına rağmen 1060 kg ağırlı ile oldukça iyi. Donanımına baktığımızda orta segment Ambition oldukça tatmin edici. Bir de Elegance modeli var ki full donanımlı diyebiliriz. Bagaj kapasitesi 530 litre ile oldukça büyük bir hacme sahip, bir çok sedan araçta bu kadar büyük bagaj yok, Jettanın bagaj hacmi bile 510 litre. Güvenlik konusuna gelecek olursak araç Euro Ncap'dan 5 yıldız almış sanırım bu yeterli, daha fazlasını söylemeye bile gerek yok. Performansa bakalım; 1.4 TSI/90 kW (122 ps) 9.5 saniyede 0-100 km/h hızlanma orta bir değer, azami süratı 206 km/h, bence yeterli bir hız, sonuçta sedan bir araç. Fiyatına baktığımızda 2012-2013 sedan modelleri arasında en uygunu. Cockpit tasarımı, biraz Golf'ü andırıyor. Bu kötü bir şey değil elbette aksine güzel... Bence alınabilir mi? Kesinlikle bu araca verilen para değer.

• quote:

Orijinalden alıntı: ncap

b sınıfı sedan olarak accent blue için bir pazarlık edin bayiilerle(mode donanım için).. benzer araç olarak rio sedan da düşünülebilir.. koç grubunda çalışan tanıdık varsa linea easy donanım dizel versiyonu da düşünülebilir(pop donanımında iç mekanı eski tip).. hb C sınıfı olarak astra classic var, sedan c sınıfı ise cruze var..

b sınıfında bahsettiğiniz rabayı göremedim.http://tr.wikipedia.org/wiki/K%C3%BC%C3%A7%C3%BCk_S%C4%B1n%C4%B1f_Otomobiller#Sedan
    yine eotodergi de ki b segmenti listede göremedim..
    bahsettiğiniz arabaların marka değeri benim gözümde skoda ile eşleşemiyor.bu yüzden onları düşünmedim.Ancak son iki araba astra ve cruze olabilirdi.Fakat fiyat yönünden fazlalıkları var..
    rapid için fikriniz nedir?

• Linea tavsiye ederim
  • quote:

quote:

quote:

ilginize teşekkürler..

Rica ederim, Skoda Rapid hakkında bir arkadaş şehir içi yakıt tüketiminin fazla olduğunu söylemişti. İnternetteki verilere göre Şehir içi; 8,4 / Şehir dışı; 4,8 lt yazıyor. Aslında araç sedan olmasına rağmen 1060 kg ağırlı ile oldukça iyi. Donanımına baktığımızda orta segment Ambition oldukça tatmin edici. Bir de Elegance modeli var ki full donanımlı diyebiliriz. Bagaj kapasitesi 530 litre ile oldukça büyük bir hacme sahip, bir çok sedan araçta bu kadar büyük bagaj yok, Jettanın bagaj hacmi bile 510 litre. Güvenlik konusuna gelecek olursak araç Euro Ncap'dan 5 yıldız almış sanırım bu yeterli, daha fazlasını söylemeye bile gerek yok. Performansa bakalım; 1.4 TSI/90 kW (122 ps) 9.5 saniyede 0-100 km/h hızlanma orta bir değer, azami süratı 206 km/h, bence yeterli bir hız, sonuçta sedan bir araç. Fiyatına baktığımızda 2012-2013 sedan modelleri arasında en uygunu. Cockpit tasarımı, biraz Golf'ü andırıyor. Bu kötü bir şey değil elbette aksine güzel... Bence alınabilir mi? Kesinlikle bu araca verilen para değer.

teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: atom239

Linea tavsiye ederim

fiat grubu düşünmüyorum teşekkürler..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atom239

Linea tavsiye ederim

fiat grubu düşünmüyorum teşekkürler..

Alıntıları Göster
    Şubat 2013 e otodergiyi inceleme şansım oldu.Dergi 1.6 dizel skoda rapidi test etmiş.eksik olarak arka çarpraz görüş,sürücü arka cama kumanda edemiyor denilmiş.
    Gerçekten de birkaç videoda özellikle 2. maddenin eleştirilidiğini gördüm.Ben de şaşırdım neden böyle yapılmış.Yani sürücü kapıcısında sadece ön iki camın kumandaları var.
    1.2 TSI 105 mantıklı bir tercih gibi ancak 41.100 lük fiyat fazla.40ın altına inerse bu aracı düşünüyorum..
    Sizin tercihiniz ne olurdu?

• quote:

Şubat 2013 e otodergiyi inceleme şansım oldu.Dergi 1.6 dizel skoda rapidi test etmiş.eksik olarak arka çarpraz görüş,sürücü arka cama kumanda edemiyor denilmiş.
    Gerçekten de birkaç videoda özellikle 2. maddenin eleştirilidiğini gördüm.Ben de şaşırdım neden böyle yapılmış.Yani sürücü kapıcısında sadece ön iki camın kumandaları var.
    1.2 TSI 105 mantıklı bir tercih gibi ancak 41.100 lük fiyat fazla.40ın altına inerse bu aracı düşünüyorum..
    Sizin tercihiniz ne olurdu?

Alıntıları Göster
    kia rio sedanın 389 litre bagaj hacmi var! yani facia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 4 Aralık 2013; 23:16:59 >

• orhangokce kullanıcısına yanıt
    ilk gelen serilerde arka camlar sürücü tarafından kontrol edilemiyordu ancak şimdi öyle bir durum yok.sürücü tarafından 4 camıda kontrol edebiliyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: mightywolf35

ilk gelen serilerde arka camlar sürücü tarafından kontrol edilemiyordu ancak şimdi öyle bir durum yok.sürücü tarafından 4 camıda kontrol edebiliyorsun
    Güzel konu. Takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: codemaster42

Güzel konu. Takipteyim.

Alıntıları Göster
    Valla ben de takipteyim de..
    önceki yıllarda da açılmış konu.hatta biri benim diyeceğimi demiş:1.2 105 HP fiyatı da 40tan aşağı olsa hemen alırım diye:)
    diğeri de cevap yazmış "ben diyecektim sen dedin" diye..
    aradan 10 ay geçmiş ben de aynı lafı söylüyorum:)
    şu kampanyalardan haberi olan var mı?
    bir arkadaş:
    yeni kanuna göre 2013 model illede 2013 yılında satılacak.2014 yılında aynı arabayı 20145 diye satamayacaklar falan gibi bir şeyler bahsetti.bu konulara uzağım.
    yani oto kampanyalarına..
    bir de sıfır araba almak isteyenlere tavsiyeleriniz yani otomobil bayiileri,işleyişleri,müştrerilerin dikkat etmesi gerekenler vs..

• quote:

Valla ben de takipteyim de..
    önceki yıllarda da açılmış konu.hatta biri benim diyeceğimi demiş:1.2 105 HP fiyatı da 40tan aşağı olsa hemen alırım diye:)
    diğeri de cevap yazmış "ben diyecektim sen dedin" diye..
    aradan 10 ay geçmiş ben de aynı lafı söylüyorum:)
    şu kampanyalardan haberi olan var mı?
    bir arkadaş:
    yeni kanuna göre 2013 model illede 2013 yılında satılacak.2014 yılında aynı arabayı 20145 diye satamayacaklar falan gibi bir şeyler bahsetti.bu konulara uzağım.
    yani oto kampanyalarına..
    bir de sıfır araba almak isteyenlere tavsiyeleriniz yani otomobil bayiileri,işleyişleri,müştrerilerin dikkat etmesi gerekenler vs..

Alıntıları Göster
    Bugün İstanbul Maltepe Skoda yetkilisiyle görüştüm.12. TSI 105 beygir dahil pek çok araçlarının stokta kalmadığını söyledi.
    Şubat sonu Mart başı gibi bu modellerin geleceğini ve fiyatlarının 2-3 hatta 4 bin tl artacağından bahsetti.
    Tabi bu bayinin görüşü ki haklı da olabilir..yanlış da..
    Sanırım Skoda Rapidten vazgeçmek zorundayım.Kayseri Bursa gibi bayilerle görüşme imkanım olmadı ama oralarda da kalacağını sanmıyorum..
    Sizin sedan B belki B+ sınıfından 30-40 bin arası fiyatlı sıfır araç öneriniz nedir?

• quote:

Bugün İstanbul Maltepe Skoda yetkilisiyle görüştüm.12. TSI 105 beygir dahil pek çok araçlarının stokta kalmadığını söyledi.
    Şubat sonu Mart başı gibi bu modellerin geleceğini ve fiyatlarının 2-3 hatta 4 bin tl artacağından bahsetti.
    Tabi bu bayinin görüşü ki haklı da olabilir..yanlış da..
    Sanırım Skoda Rapidten vazgeçmek zorundayım.Kayseri Bursa gibi bayilerle görüşme imkanım olmadı ama oralarda da kalacağını sanmıyorum..
    Sizin sedan B belki B+ sınıfından 30-40 bin arası fiyatlı sıfır araç öneriniz nedir?

Alıntıları Göster
    Rapidin kardeşi toledo ya bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Ingrid

Alıntıları Göster
    Accent blue alabilirseniz isabet olur, bekarsanız 0 km fiesta'da alabilirsiniz majyajlı kasa.
  • quote:

az evvel kayseri deki seat satış görevlisiyle konuştum aynı şeyleri duydum:modael kalmadı sadece 1.4 122 HP + çelik jantlı=40.500 fiyatlı aracı kaldığını yenilerin şubat ortasında eski fiyatlardan biraz daha fazla fiyatlı olacağını söyledi.
    Toledo dan da aynı şeyi duyunca opel corsa hatta hyundai blue dan da aynı şeyleri duyacak gibi hissediyorum..
  • quote:

quote:

az evvel kayseri deki seat satış görevlisiyle konuştum aynı şeyleri duydum:modael kalmadı sadece 1.4 122 HP + çelik jantlı=40.500 fiyatlı aracı kaldığını yenilerin şubat ortasında eski fiyatlardan biraz daha fazla fiyatlı olacağını söyledi.
    Toledo dan da aynı şeyi duyunca opel corsa hatta hyundai blue dan da aynı şeyleri duyacak gibi hissediyorum..

Alıntıları Göster
    O zaman linea bakın hocam, fiat istemiyorum demişsiniz ama galeride inceleyin

• quote:

O zaman linea bakın hocam, fiat istemiyorum demişsiniz ama galeride inceleyin

Alıntıları Göster
    Karar verememiş izlenimi vermek istemem ama kararım yine değişiyor:)
    sıfır arabalar yok stokta kalmadı,şubatta gelecek kaskosu lpgsi vs..bu sefere de 2-3 yaşındaki arabaları itekliyor beni:)
    siz ne dersiniz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.