Şimdi Ara

YIL 2014 OLDU BEN HALA FIFA 14 DE SORUNLARLA UGRASIYORUM (Logodan sonra açılmama sorunu(orjinal oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR YARDIM EDİN OYUNU ORİGİN ÜZERİNDEN ORJİNAL LİSANSLI OLARAK SORUNSUZ OYNUYORDUM
    20GÜNDÜR LOGO EKRANINDAN SONRA OYUNA GİREMİYORUM
    KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM

WİNDOWS 7 8 8.1 HEPSİNDE DENEDİM OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR ...

• quote:

Orijinalden alıntı: hakemzsr

ARKADASLAR YARDIM EDİN OYUNU ORİGİN ÜZERİNDEN ORJİNAL LİSANSLI OLARAK SORUNSUZ OYNUYORDUM
    KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM

baskan repair var yanı onarmak demek ona tıkla oyunu player derken cıkıyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakalcarlos24

quote:

ARKADASLAR YARDIM EDİN OYUNU ORİGİN ÜZERİNDEN ORJİNAL LİSANSLI OLARAK SORUNSUZ OYNUYORDUM
    KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM

baskan repair var yanı onarmak demek ona tıkla oyunu player derken cıkıyo.

denedim malesef sonuc olumsuz

• hakemzsr kullanıcısına yanıt
    benimde öyleydi. İlk önce game settingsten ayararı sıfırla. sonra cloud storage restore et en sonda repair yap düzeldi.
  • Bu sorun bir çok kişide oldu aynı sorun bende de vardı çok araştırdım ve ilginç bir sonuç buldum ve çalıştı... Oyunu c klasörüme kurduğunda sorun ortadan kalktı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egecano

benimde öyleydi. İlk önce game settingsten ayararı sıfırla. sonra cloud storage restore et en sonda repair yap düzeldi.

aynen arkadaşım dediğin gibi sorunu 11/02/2014 tarihi itibariyle çözdüm

öncelikle sorunun kaynağı Origin !!!

application settings ten geranal ı seçip
    " cloud storage den enable cloud storage for all suported games" seçeneğindeki tiki kaldırmak;
    APPCRASH hatasını ortadan kaldırıyor

oyunu orijinal alıp da benim gibi 1aydır oynayamayan arkadaşlar için umarım faydalı olur
    bu sorun EA forumlarında defalarca sorulmuş benimle birlikte 19 kişi aynı sorunu bildirdi fakat sallayan yok

herkese iyi forumlar ...
  • Kaç zamandır aş eriyorum şu oyunu oynamak için ve en sonunda bugün gittim aldım. Aynı sorunla karşılaşıyorum ve dedikleriniz de sorunumu çözmedi maalesef. "Play" tuşuna tıkladıktan sonra logo geliyo gidiyo ama oyun açılmıyo bi türlü. Yardım edebilcek varsa çok sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Garip bir sorun yada bug ios 12
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: barismyrna

Kaç zamandır aş eriyorum şu oyunu oynamak için ve en sonunda bugün gittim aldım. Aynı sorunla karşılaşıyorum ve dedikleriniz de sorunumu çözmedi maalesef. "Play" tuşuna tıkladıktan sonra logo geliyo gidiyo ama oyun açılmıyo bi türlü. Yardım edebilcek varsa çok sevinirim

Hocam save yaptığın yere git salt okunur yap. iyi oyunlar
  • quote:

Kaç zamandır aş eriyorum şu oyunu oynamak için ve en sonunda bugün gittim aldım. Aynı sorunla karşılaşıyorum ve dedikleriniz de sorunumu çözmedi maalesef. "Play" tuşuna tıkladıktan sonra logo geliyo gidiyo ama oyun açılmıyo bi türlü. Yardım edebilcek varsa çok sevinirim

Konu hortlamış ama iyi oldu
    merak ettiğim FiFa15 mi 14 mü sorun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abundantia

quote:

Hocam save yaptığın yere git salt okunur yap. iyi oyunlar

Daha hiç oyuna giremediğim ve save yapamadığım için save klasörüm yok maalesef
  • quote:

quote:

Konu hortlamış ama iyi oldu
    merak ettiğim FiFa15 mi 14 mü sorun ?

FIFA 14 hocam birazcık fakir olduğum için 14 alabildim ona da giremiyorum maalesef logodan sonrasını göremedim henüz.

• Arkadaşlar sorunum devam ediyor. Parayı sokağa attığıma mı yansam yoksa kaç haftadır oynamak için can attığım oyunu oynayamadığıma mı yansam bilemiyorum ama birini seçip yanmaya başlıcam yakın zamanda
  • quote:

Arkadaşlar sorunum devam ediyor. Parayı sokağa attığıma mı yansam yoksa kaç haftadır oynamak için can attığım oyunu oynayamadığıma mı yansam bilemiyorum ama birini seçip yanmaya başlıcam yakın zamanda

barış kardeşim öncelikle sendeki sorunun kaynağının yüzde doksan sebebi "sality" virüsü
    bununla ilgili google bir sürü bilgi ve program var kaynak olarak
    ben öncelikle onu taratmanı ve temizlemeni önerrim (format atmakla gitmeyen lanet bir virüs)
    daha sonra yukarıda daha önceden yazmış oldugumuz adımları uygularsın sorunun çözülür
    yine buraya yazarsın sonucu
    iki üç gündür mesajlara ve bildirimlere bakamadım ayağım kırıldıgı için
    görüsürüz iyi forumlar ...

• quote:

quote:

Arkadaşlar sorunum devam ediyor. Parayı sokağa attığıma mı yansam yoksa kaç haftadır oynamak için can attığım oyunu oynayamadığıma mı yansam bilemiyorum ama birini seçip yanmaya başlıcam yakın zamanda

barış kardeşim öncelikle sendeki sorunun kaynağının yüzde doksan sebebi "sality" virüsü
    bununla ilgili google bir sürü bilgi ve program var kaynak olarak
    ben öncelikle onu taratmanı ve temizlemeni önerrim (format atmakla gitmeyen lanet bir virüs)
    daha sonra yukarıda daha önceden yazmış oldugumuz adımları uygularsın sorunun çözülür
    yine buraya yazarsın sonucu
    iki üç gündür mesajlara ve bildirimlere bakamadım ayağım kırıldıgı için
    görüsürüz iyi forumlar ...

AVG'nin sadece "sality" virüsü için geliştirdiği bi tarama varmış onu yaptırdım, bütün bilgisayarı taramasına rağmen virüs bulamadı. Yukarıdakilerin de hepsini denedim hala maalesef logo'dan sonrası yok. Bu arada çok geçmiş olsun.

• Konu güncel arkadaşlar sıkıntıma hala çare bulamadım. Sorunum kısaca: Orijinal FIFA 14 oyunumu yükledim ama "play" tuşuna bastıktan sonra oyunun açılmaması. Yardım edebilirseniz çok makbule geçecek.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.