Şimdi Ara

yıl 2013 olmuş hala sokakta düğün yapanlar vary

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yavaş yavaş ısınmaya başlamış org-klavye başındaki andaval. hazırlıkları tamamlıyorlar bu gece uyku haram sanırım bize. tek katlı müstakil evdeyim direk sokağa bakıyor odam, içerisi sıcak diye pencereyi de açmak durumunda kaldım, sokakta koşturan 8-10 yaşında salak çocuklar mı dersiniz kendi arabamızı kendi evimizin önüne koyamayacak duruma gelmemiz mi dersiniz.....

ne zaman şu terbiyesizlik saygısızlıktan sıyrılıp adam akıllı düğün salonlarında kırda bahçede şehirden uzata yapacaklar şu düğünlerini merak ediyorum

• Kesin ordululardır bizim burdada parkta düğün yapıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğululardır.
  • İzmirde de sokak düğünü meşhur. Yazın mahallede ses eksik olmaz kimi uzaktan gelir kimi yan sokaktan ama mutlaka bir yerlerden düğün sesi gelir.
  • Sen nediyon biz feysbuk üzerinden düğün yaptık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kavil

yavaş yavaş ısınmaya başlamış org-klavye başındaki andaval. hazırlıkları tamamlıyorlar bu gece uyku haram sanırım bize. tek katlı müstakil evdeyim direk sokağa bakıyor odam, içerisi sıcak diye pencereyi de açmak durumunda kaldım, sokakta koşturan 8-10 yaşında salak çocuklar mı dersiniz kendi arabamızı kendi evimizin önüne koyamayacak duruma gelmemiz mi dersiniz.....

ne zaman şu terbiyesizlik saygısızlıktan sıyrılıp adam akıllı düğün salonlarında kırda bahçede şehirden uzata yapacaklar şu düğünlerini merak ediyorum

Yoksa sen de İzmir/Bornova'da mı oturuyosun. Şu an ben de cinnet geçirmek üzereyim !

• allahdan ankara da oturmuyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Kesin ordululardır bizim burdada parkta düğün yapıyorlar

Ordu da oturuyorum siz düşünün dört bi yanım düğün
    />
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

quote:

/>

/>

• Bizim Konya da meşhur çingenelerimiz var Sabah 4 te başlıyolar 4 gün devam ediyor oynamaları
  • ne 2013 ü yıl olmuş 2014
  • daha doğrusu yıl olmuş 2013 halen düğün yapanlar var

umarım ben de buna zorlanmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

quote:

/>

Allah yardımcınız olsun bizim burdakiler aybastılı aybastıdan 1 tanemi düzgün adam çıkmaz ya birde hepsi akraba bi düğün oluyor tüm aybastı nüfusu parkı istila ediyolar halayın dibine vuruyolar sokakta

• "evet takı törenimiz başlıcak takı takacakları sahneye davet ediyorum" yazıklar olsun. sahne var sanki. kamu alanını işgal ediyorlar üstüne üstlük rahatsızlık. saat 12 yi geçsin polisi aramazsam nolsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kavil -- 28 Haziran 2013; 20:11:05 >

• Polise şikayet edebilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geceleri uyku haram oldu her akşam düğün var buralarda kulaklığı takıp yatıyorum bunlar yüzünden.

• Nerde oturuyosun dostum
  • Varsa şekliniz Ankaraya bekleriz.
  • abdullah328 A kullanıcısına yanıt
    eskişehirdeyim şu anda
  • Siz nerelisiniz ?

Ordudayım düğün var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.