Şimdi Ara

Yığılmanın gerçekleşmeyeceğine inananların olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum sınav yaklaşıyor ve polyanalar forumda türemeye başladı iddalarına göre sınavda yığılma olmıyacakmış bu arkadaşlar evdeki denemelerinide 165 dk da çözüyordur kesin
    1-Sınav süresi 165 dk oldu ve tyt yi yetiştiremeyen insanlar artık turlıyacak
    2-Herkes evinde harıl harıl ders çalışıyo rez alın birçok kişi tyt yi full yapacak
    3-Ayt de konuların eksilmesi ile birlikte son konuları çalışmayan tayfa zaten ayt yi bitirdiği için tyt ye ağırlık vercek

Hala yığılmanın olmayacağını düşünüyorsanız malum sitelerdeki ayça sizi arıyora "cevapla" butonuna tıklıyorsunuzdur

• BIRAKIN BİR SINAV GELSİN ONDAN SONRA KONUŞALIM
  • Yığılma olmayacak.

Ayça’ya basmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • interneto07 kullanıcısına yanıt
    mantıklı açıklamanızı bekliyoruz efenim
  • İyimser olmaya çalışıyorlar ama kendilerini yakıyorlar. Yazık lan

• 70 75 netlerde olan insanların bir çoğu süre artışında 80 85 e çıktı kesinlikle geriye atacak
  • lordtroll kovulduğu yere ısrarla gelmeye devam ediyor 🐕

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eşitte geçen seneye göre 10 k 11 12 kya sayısalda geçene seneye göre 10 k 14 15k olacak
  • 100 kişi tytyi fuller bence
  • Neyin kafasını yaşıyorsunjz anlamıyorum. Yığılma olmayacak diyenler ilk 20k da olmaz diyor. 75 80net civarı yapanlar 85 e çıkabilir +30dk ile. Fakat 95+ yapan biri için ek sürenin pek bir getirisi olmaz. Bunun yanında büyük çoğunlugu mezunlardan olusan fenin son (sözel kısımlarına) konularına ve lti ye guvenen kisiler için olumsuzluklar olacaktır. Birde sunu anlamıyorum yani yığılma olsa hepimize olacak neyin şovunu yapıyorsunuz. Sınava girelim görelim sonra konusuruz bunları.

• Hadi tytde oldu diyelim ki olası. Aytde bunu sonuna kadar düzeltirler böyle bir zamanda yığılma riski alınamaz.
  • Yav kardeşim bir siz akıllısınız zaten

ösym tytyi daha zor yapmazlar ama soruları bir uzun tutar görürüsün turlamayı

konuların kalkması da öyle ahım şahım etkilemez aksine 11 konularında millet daha çok zorlanıyordu (Saycı olarak fende özellikle) fende netler daha bile düşebilir. Matta ise geodan ve trigodan vuracaklarını düşünüyorum

sınav 2019 gibi gelirse 2018 gibi sıralama bekliyorum ben de düzen değişti , konular kalktı , sınav öne çekildi bunların mutlaka ki etkisi olacaktır (üst tabakaya çok vurmaz) ama etkisi sandığımız kadar yüksek olmayacak.

Ayrıca nitelikli fen lisesinde , anadolu lisesinde yurtlarda kalan tayfa kendi evlerinde çalışmak zorunda kaldı (ilk 20kya giren çok insan var böyle). Bu insanlar evlerinde çalışmaya alışkın değiller. Mutlaka etkilemiştir ama dediğim gibi öyle ahım şahım olmayacak.

Ayrıca sınavdan önce millet bütün denemeleri silip süpürüp giriyordu (ilk 20k). Öne çekilmeden dolayı bütün deneme planları bozuldu. Bunu önceden yapan tayfa ilk 5kda oluyor zaten ama 5-25k bandını etkileyeceğini düşünüyorum.

Dediğim gibi benim beklentim 2019 sınav 2018 sıralama yönünde. Ama kendimizi kötüye alıştırmakta fayda var. Yoksa her zamanki gibi üzülürüz. Sınavdan sonra kendimi kötü sıralamaya göre hazırlayacağım beklentim 10k ise 15-20k sıralama bekleyip öyle planlar yapacağım size de tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 25 Mayıs 2020; 16:13:4 >

• Herkes evinde harıl harıl ders çalışıyor yığılma olCak
    Korona olduğu için kolay sorulCak
    Oy için kolay sorulCak bu yüzden YIĞILMA olCak

12'ler seneye girerim deyip salCak
    TYT 165 dakika olduğu için AYT zor olCak
    TYT 165 dakika olduğu için TYT uzun olCak bu yüzden 2018 gibi gelCek

Yani sizler değerli ÖSYM çalışanları sallamaya devam edin mutlaka biriniz tutturacaksınız inanıyorum, muhteşem bağıntıları kurmak için eşik değer 800 ayku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucy13 -- 25 Mayıs 2020; 16:8:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.