Şimdi Ara

Yığılma olacak (ss'li gerçek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu nedir ya şaka mı bu geçen sene de böyle oluyor muydu Yığılma olacak (ss'li gerçek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 2 Haziran 2022; 20:5:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tyt mat o hocam

• 157 kişinin girdiği sınava göre yığılma olup olmayacağı hakkında yorum yapmanın mantığı nedir

• Denemenin zorluğu hakkında hiçbir fikrimiz yok. Ayrıca belki yığılma sizin kurumda olmuştur? 85 yapan adamın ilk 10 da olmayacağının garantisi var mıYığılma olacak (ss'li gerçek)  Neyse herkes rahta olsun yığılma yok bu sene

• baduan kullanıcısına yanıt
    Hocam nerdeyse 100. olmuşum 3 kişiden 1 ini geçmişim 80 tyt çok mu düşük
    deneme 3d yayınlarının kurumsal denemelerinden (4k)

hocam bu forumdaki insanlarda mantık aramanız hata

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DemirdenLeblebi kullanıcısına yanıt
    En yüksek 57. oldum hocam onda da katılım 120 ydi yanlış hatırlamıyorsam
    Deneme 4k kurumsal bir deneme kolay-orta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Autghust34 -- 2 Haziran 2022; 20:19:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir kere daha yığılma olacak diye bir şey görürsem pompalı tüfeğimi alıp kafama sıkacağım artık. Amma taktınız şuna ya. 2023te yığılma olacak beyler LGS nesli. 2024te daha da yığılma olacak beyler LGSye daha alışkınlar. 2025te sistem değişecek beyler yığılma olacak.

Kendini avutmak için yığılma olacak diye diretenler, mezun senesinde iyi çalışmadığı için başkalarını da geri çekmek için yığılma olacak diyenler, diyen de diyen. Yığılma olacak girmeyin hiçbiriniz sınava, çalışmayı da bırakın her şey çöp oldu bu seneki öğrenci kitlesi çok yüksek herkesin yanında bit tanesi gibisiniz hiçbir şey yapamazsınız. Duymak, duyurmak istediğiniz buydu galiba. Açık ve net bir şekilde yazmış olayım ben de.

Konu sahibi arkadaştan özür dilerim bu arada, bu konuya denk geldi patlamam kötü niyetle yazdığını da düşünmüyorum açıkçası sınava 15 gün gibi bir süre kaldı herkesin dolması, gerilmesi normal ama buna hitafen yazdığım kişiler kendilerini çok iyi biliyorlar bence.

Kısaca önünüze bakın çalışmaya devam edin hocam, yığılma olması elinizde olan bir şey değil, olmayacak da. Tek seçenek çalışmak. Sonuna kadar çabalayın, gerisi Allah kerim.

• sınav çok kolay gelmediği sürece yığılma olmaz, bakış açınız o kadar dar ki 3 milyon insanla kendi küçücük çevreniz arasında orantı kurmaya çalışıyorsunuz. yetti bu başlıklar. bi de ssli gerçek yazmış, delirirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A35AF8C39 -- 2 Haziran 2022; 20:31:3 >
  • Autghust34 kullanıcısına yanıt

hocam bu tür şeylerde sınavın zorluğu, kurumdaki öğrencilerin seviyesi çok fark ediyor, mesela ben töder 3'de 99.75 net ile kurumda 82. olmuştum yine de yığılma olacak diye gezmiyorum etrafta. sadece kurumdaki sonuç gerçek sınavın nasıl olacağı hakkında hiçbir şey söylemiyor

Öyle olsun hocam ilk senem olduğu için sürekli aklıma takılıyor bu seneki sonuçları görmeden rahat edemeyeceğim herhalde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.