Bildirim
yığılma olacak çalışmayın
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
140 tyt 120 ayt 100k kardeşim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
eli klavyeye değen yazıyor
-
Moral bozmaya çalışan bir trol çok kale almamak gerekiyor her sene yığılma olacağı söyleniyor zaten çalışmaya devam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
öleceğini bile bile niye yaşıyorsun kardeşim? -
11. sınıfsın sanırım. sen böyle konuşar açıp bi halt ettiğini düşünmeye devam et o sınav biyerine girecek görürsün.
-
Doğruysa ben bıraktım hemen -
ya sen her gün nasıl çalışayım diye başlık açan 11. sınıf değil misin? aferin moralimizi bozdun şimdi nasıl çalışacağız? biz de en iyisi her gün ne yapacağımız konusunda forumdan tavsiye isteyelim.
kanka hedef 300k
115 tyt 85 ayt 300k olur anca sen o kapasitede misin
Arkadaşlar şaka bir yana elbet arkadaş biraz abartmış ama geçen sene de bunlara trol derdik harbiden yığılma oldu bu sene geçen senekinden fazla gelebilir ben de istemem ama olabilir. -
hedef dedim,300k olmaz 500-600k olur bi zahmet girelim ona da anadolu liseliyim
92 tyt 68 ayt 11k arkadaşlar bakmayın böyle kalitesiz trollerin dediklerine eskiden trollüğünde bir adabı vardı 🌝
Biz denemelerde yok şu net yapıyorum yok bu net yapıyorum diyenler gorduk. Ama bunlar gerçek sınavda sınavı bile yetistiremediler.
Baskan soyle dusun her şeye emek vermeden ulasabilir nitelikte olsaydık bu sefer artık her şey bitti diyip kendimize zarar veren şeyler yapardık o yüzden sistem bu zorlukta :)
upla babba
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Moral bozmaya çalışan bir trol çok kale almamak gerekiyor her sene yığılma olacağı söyleniyor zaten çalışmaya devam
![]() |
11. sınıfsın sanırım. sen böyle konuşar açıp bi halt ettiğini düşünmeye devam et o sınav biyerine girecek görürsün.
|
Ne dusunuyorsun ?
Seks.... Ha okulu mu diyorsun |
"bi ara saçlarına dokunurken boynuna biraz sürttüm parmağımı o an kulağına 'rasyonel olmalıyız' dedim " -Karamba, 2019 |
Benzer içerikler
- stajyer avukat maaşı
- l"hospital neden yasak
- ösym bu siteye ulaşılamıyor
- ayt kimya kaynak önerileri
- benim hocam ayt kimya video ders notları pdf
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X